Bunlar Benim Canlarım

allahım yarabbiiiiiiiiiiiimm..

bu ne tatlılık bu ne masumluk yaa...allahım sen çok büyüksün ne güzel yaratmışsın şunlara bak..opuyorumnanaktan

canım uzun uzun birlikte seneler geçirmenizi diliyorum canlarınla..sevgiler
:1hug:

ooooo Barçmanım seni burda görmek ne hoş :teselli:

Canım senide görmek harikayerimseniben

allahım yarabbiiiiiiiiiiiimm..

bu ne tatlılık bu ne masumluk yaa...allahım sen çok büyüksün ne güzel yaratmışsın şunlara bak..opuyorumnanaktan

canım uzun uzun birlikte seneler geçirmenizi diliyorum canlarınla..sevgiler
:1hug:

Çok teşekkürler canım sağolasınŞeniz

Kuzucuklarım yeni kıyafetleriyle ellerinizden yalarlar

:lepi: gamyoncuiremsu Bayıldım bayıldım kıyafetlerine.. Allah hep iyi, hep sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin, amin.

Bu minnaklarda kıyafet harbiden güzel duruyor yahu! Ben lulutuma giydirince biraz tuhaf görünüyor.. Ufak bir kumaş parçası gibi kalıyo her tür kıyafet bünyede.. Gerisi kocaman kafa kocaman pati ev ayak ve bütün ihtişamıyla dana kuyruğu :roflol:

Seninkilerde ise kıyafet kaybolmamış, güzelliklerini daha da ortaya çıkartmış.. İkinci fotodaki kara güzelliğin bakışlarına da bittim bu arada.. :asigim:

Maşallah ikisine de.. Nazar değmesin.. :nazar: :nazar:

:lepi: gamyoncuiremsu Bayıldım bayıldım kıyafetlerine.. Allah hep iyi, hep sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin, amin.

Bu minnaklarda kıyafet harbiden güzel duruyor yahu! Ben lulutuma giydirince biraz tuhaf görünüyor.. Ufak bir kumaş parçası gibi kalıyo her tür kıyafet bünyede.. Gerisi kocaman kafa kocaman pati ev ayak ve bütün ihtişamıyla dana kuyruğu :roflol:

Seninkilerde ise kıyafet kaybolmamış, güzelliklerini daha da ortaya çıkartmış.. İkinci fotodaki kara güzelliğin bakışlarına da bitti

Seninkilerde ise kıyafet kaybolmamış, güzelliklerini daha da ortaya çıkartmış.. İkinci fotodaki kara güzelliğin bakışlarına da bittim bu arada.. :asigim:

Çok teşekkürler Püsküütüma.s. Bunları abileri Amerikadan getirmiş
Amerikada buluta görede çok şık kıyafetler var Eminim yakışıklı Bulutada kıyafet çok yakışır

m bu arada.. :asigim:

kaydirigubbakcemile3
Çok teşekkürler Püsküütüma.s. Bunları abileri Amerikadan getirmiş
Amerikada buluta görede çok şık kıyafetler var Eminim yakışıklı Bulutada kıyafet çok yakışır

X