Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:lepi: gamyoncuiremsu Bayıldım bayıldım kıyafetlerine.. Allah hep iyi, hep sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin, amin.
Bu minnaklarda kıyafet harbiden güzel duruyor yahu! Ben lulutuma giydirince biraz tuhaf görünüyor.. Ufak bir kumaş parçası gibi kalıyo her tür kıyafet bünyede.. Gerisi kocaman kafa kocaman pati ev ayak ve bütün ihtişamıyla dana kuyruğu :roflol:
Seninkilerde ise kıyafet kaybolmamış, güzelliklerini daha da ortaya çıkartmış.. İkinci fotodaki kara güzelliğin bakışlarına da bittim bu arada.. :asigim:
:lepi: gamyoncuiremsu Bayıldım bayıldım kıyafetlerine.. Allah hep iyi, hep sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin, amin.
Bu minnaklarda kıyafet harbiden güzel duruyor yahu! Ben lulutuma giydirince biraz tuhaf görünüyor.. Ufak bir kumaş parçası gibi kalıyo her tür kıyafet bünyede.. Gerisi kocaman kafa kocaman pati ev ayak ve bütün ihtişamıyla dana kuyruğu :roflol:
Seninkilerde ise kıyafet kaybolmamış, güzelliklerini daha da ortaya çıkartmış.. İkinci fotodaki kara güzelliğin bakışlarına da bitti
Seninkilerde ise kıyafet kaybolmamış, güzelliklerini daha da ortaya çıkartmış.. İkinci fotodaki kara güzelliğin bakışlarına da bittim bu arada.. :asigim:
Çok teşekkürler Püsküütüma.s. Bunları abileri Amerikadan getirmiş Amerikada buluta görede çok şık kıyafetler var Eminim yakışıklı Bulutada kıyafet çok yakışır
kaydirigubbakcemile3 Çok teşekkürler Püsküütüma.s. Bunları abileri Amerikadan getirmiş Amerikada buluta görede çok şık kıyafetler var Eminim yakışıklı Bulutada kıyafet çok yakışır