• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

FATMAG_L_FAKI260_zps446608d2.jpg

FATMAG_L_FAKI314_zps99e1777c.jpg

FATMAG_L_FAKI319_zps0a83c754.jpg

FATMAG_L_FAKI321_zpsf01417db.jpg

FATMAG_L_FAKI323_zpse50174ef.jpg

kızlar spikerliği çok eleştirldi merak ettim bende dün baktım 5 buçukta stara fakat dizi vardı ,yayından mı kaldırıldı yada hangi saatte benmi yanlış hatırlıyorum saatini?

kızlar spikerliği çok eleştirldi merak ettim bende dün baktım 5 buçukta stara fakat dizi vardı ,yayından mı kaldırıldı yada hangi saatte benmi yanlış hatırlıyorum saatini?

Sabah saatlerinde artık bugun bir açayım dedim 32 diş Fatmagül 9/ 10 gibi başlıyor sanırım:)

başka renge dönmek önemli değilde platin sarı gibi sürekli makyaj yapamam olsun yinede kararlıyım :52:
özgü namaldada denk geliyorum bazen aynı rengi
gözlerini vurguladığından kullanıyorlar sanırım

şimdiden hayırlı olsun o zaman canim :) umarim istedigin gibi olur :) benim saçlarim kahverengi aslinda dipleri simsiyah ama uclara dogru acılmalar var oda yıpranmaktan :( hayallerimde simsiyaha boyatıp ustune brezilya fönü cektirip kullanmak var hergun duzlestırıcı falanda yıpratıyor upuzun parlak simsiyah saç mukemmel :) fatmagulun lensleride çok guzel dogal duruyor hemde saç rengiyle çok uyumluu

Sabah saatlerinde artık bugun bir açayım dedim 32 diş Fatmagül 9/ 10 gibi başlıyor sanırım:)[/QUOTgülüşü çok yakışıyor ona ,gerçekten büyüleyici bana kalırsqa gülüşü olmasa okadar güzel bir kız değil.onu güzel gösteren gülüşü

ben beğenmedim aşırı makyaj yapıyo makyajsız çok çiğ ve soluk sönük bi yüzü var ben doğal güzele güzel derim makyaj tekniğini iyi biliyo kendisi

Fiziğiyle,yüzü çok güzel fakat nedense Adriana Lima ya bi ben benzetemedim galiba,ikisinede nazar değmesin ama:27: :) :nazar:

Kızlar bir arkadaşımın arkadaşı hostes arkadaşım sordurmuş arkadaşına, gülün kendi gözleride renkliymiş ama arada lensde takıyormuş ,birde boyu çok kısaymış

Kızlar bir arkadaşımın arkadaşı hostes arkadaşım sordurmuş arkadaşına, gülün kendi gözleride renkliymiş ama arada lensde takıyormuş ,birde boyu çok kısaymış

vallahi hannahcım, ben onlarca resimde koyu kahverengi renkte iris gördüğüme eminim, hala da duruyor resimler, google görsellerde bile hemen bulunuyor, elde boyama yaptırsaymış bu kadar emin konuşamazdık belki ama lensin modelini bile biliyoruz, o koyu kahve iris kim ne derse desin gözüküyor, hele hamburger yiyor pozunda inanamadım onu nasıl seçip de yayına verilmesini istemiş inanılmaz kötü bir görüntü, beni zaten lens takması değil o kadar görüntü kirliliği yapması rahatsız etmişti, bir yatırım yapmış bir işe atılmış bir şekilde bu kötü görüntüyü halka reva görmemeliydi, tekrar söylüyorum beni lens takması rahatsız etmiyor kahverengi irisi de etmiyor, o kadar makyaj teknikleriyle estetikle uğraşıyor bu görüntüyü neden umursamıyor anlamıyorum

$fatmagul-e-ilk-sok-fatmagul-faki-tuncay-sanli-1366685.webp

valla bu resimde lens olduğu ve gözünün koyu renk olduğu çok bariz...yanlış bir lens seçimi olmuş..

Son düzenleme:
vallahi hannahcım, ben onlarca resimde koyu kahverengi renkte iris gördüğüme eminim, hala da duruyor resimler, google görsellerde bile hemen bulunuyor, elde boyama yaptırsaymış bu kadar emin konuşamazdık belki ama lensin modelini bile biliyoruz, o koyu kahve iris kim ne derse desin gözüküyor, hele hamburger yiyor pozunda inanamadım onu nasıl seçip de yayına verilmesini istemiş inanılmaz kötü bir görüntü, beni zaten lens takması değil o kadar görüntü kirliliği yapması rahatsız etmişti, bir yatırım yapmış bir işe atılmış bir şekilde bu kötü görüntüyü halka reva görmemeliydi, tekrar söylüyorum beni lens takması rahatsız etmiyor kahverengi irisi de etmiyor, o kadar makyaj teknikleriyle estetikle uğraşıyor bu görüntüyü neden umursamıyor anlamıyorum

tatlım benide lens takması rahatsız etmiyor , ama lens oldukları bu kadar belliyken ısrarla nasılda yüzü kızarmadan rahat bir şekilde değil diyor ya ona kızıyorum.kızmaktanda öte şaşıyorum.o yüzden hiç bir dediğinede inanasım gelmiyor. gözleri ela filan belki olabilir ama neticede mavi değil ve lens .zaten lens olmadığı anlaşılmasın diye sürekli gözlerini kısıyor.

Back
X