Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar spikerliği çok eleştirldi merak ettim bende dün baktım 5 buçukta stara fakat dizi vardı ,yayından mı kaldırıldı yada hangi saatte benmi yanlış hatırlıyorum saatini?
başka renge dönmek önemli değilde platin sarı gibi sürekli makyaj yapamam olsun yinede kararlıyım
özgü namaldada denk geliyorum bazen aynı rengi
gözlerini vurguladığından kullanıyorlar sanırım
Sabah saatlerinde artık bugun bir açayım dedim 32 diş Fatmagül 9/ 10 gibi başlıyor sanırım:)[/QUOTgülüşü çok yakışıyor ona ,gerçekten büyüleyici bana kalırsqa gülüşü olmasa okadar güzel bir kız değil.onu güzel gösteren gülüşü
Kızlar bir arkadaşımın arkadaşı hostes arkadaşım sordurmuş arkadaşına, gülün kendi gözleride renkliymiş ama arada lensde takıyormuş ,birde boyu çok kısaymış
vallahi hannahcım, ben onlarca resimde koyu kahverengi renkte iris gördüğüme eminim, hala da duruyor resimler, google görsellerde bile hemen bulunuyor, elde boyama yaptırsaymış bu kadar emin konuşamazdık belki ama lensin modelini bile biliyoruz, o koyu kahve iris kim ne derse desin gözüküyor, hele hamburger yiyor pozunda inanamadım onu nasıl seçip de yayına verilmesini istemiş inanılmaz kötü bir görüntü, beni zaten lens takması değil o kadar görüntü kirliliği yapması rahatsız etmişti, bir yatırım yapmış bir işe atılmış bir şekilde bu kötü görüntüyü halka reva görmemeliydi, tekrar söylüyorum beni lens takması rahatsız etmiyor kahverengi irisi de etmiyor, o kadar makyaj teknikleriyle estetikle uğraşıyor bu görüntüyü neden umursamıyor anlamıyorum