Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen benim kafami merak etme istesende o kadar yukarilara cikamazsin... rahat ol sen.
bence dudak ve burun estetik , kaslar boya yani bence estetik harikasi deniz akkaya gibi hamuru iyimis derler yaaadriana lima dogal guzellik arasira dudak dolgulari yaptiriyormus okadar:)))
Kesinlikle katılıyorum. Vucudu tam beğendiğim tarz. Zayıf ama kemik yapısı olarak hatları harikaa. Gözleri dudakları.. Herşeyini çok beğeniyorum. Estetik bile olsa (ki yok), doktoru özel olarak tebrik etmek lazımdı.:))açıkçası ben en doğal güzel olarak ve fiziğini en beğendiğim insan olarak candice swanepoeli beğeniyorum.. biraz garip cümle oldu biliyorum:) tip olarak siyah saç mavi göz bayılırım ama mesela adriana limanın bel kıvrımı pek yok ama yüzü ve bacakları afet ama bu kızın her tarafı güzel ya tam bir kadının hayal ettiği kıvrımlara sahip ben bu aralar kilo vermeye çalışıyorum da bakıyorum arada bir beni motive ediyor yani...
Eki Görüntüle 441155 Eki Görüntüle 441156 Eki Görüntüle 441157 Eki Görüntüle 441158 Eki Görüntüle 441159 Eki Görüntüle 441160 Eki Görüntüle 441161