Bence o cunku burnundan tut kulagina kadar benziyo o dur bence tabi buyudkce kendinde ufak degisiklik yapmis olabilir ayrica kizlar fatmagul beyaz showa gitmis orda gozleri mavi degildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gozleri mavi miydi yoksa burda taktigi lens mi lensse hangi marka acaba bilen soylesin
Lise yıllarında ne kadar da güzel bi kızmış. burnuna bayıldım heleFacebook'ta bi kişi bu fotoyu Fatmagül'ün lisedeki hali olarak paylaşmış. Doğru olabilir mi acaba? Ben bu kadar değişebileceğine inanamadım.:26:
Acayip değişmiş Fatmagül facede bir fotosunu görmüştüm tam bir kezban kot tişört falandudaklar ipince
Kizlar carkofelekte siyah gozlu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de öyle gibi gördüm hatta bi tek bana mı öyle geliyor diyordum.. Ama uzaktan tam da anlaşılmıyor ki :26::26:
Facebook'ta bi kişi bu fotoyu Fatmagül'ün lisedeki hali olarak paylaşmış. Doğru olabilir mi acaba? Ben bu kadar değişebileceğine inanamadım.:26:
artık koyu renk lens takıyor. bence tüm havasıda gitmiş. burcu esmersoyun programında ,çok yakından çektiklerinde gördüm. video sitelerinden izleyebilirsiniz.adını veremiyorum sitenin hani en büyük video paylaşım sitesi genelde türkiyeden yasak yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?