bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Bu kızı ben Adriana' ya benzetemiyorum.
Bir kere zaten Adriana nın bacak boyu kadar normal boyu var Allah aşkına Adriana'nın enerjisi , seksiliği, çekiciliği Fatma'nın neresinde
Güzel kız tabi ki , benzetmediğim için çirkin olduğunu ima etmedim ama normal bi güzelliğe sahip

boy Allah vergisi de zaten yüzü de estetikli(imiş) falan :) ben pek burnunda bişey göremedim ama gözlerim doğal falan demesi beni bitirdi...

bi doktor da botox var falan demiş...

karışık durumlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar fatmagulun gözleri lens mi? Hangi marka lens kullanıyor acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bu fatmagül mü? Kedisinden instagramda lise yıllarından fotografını paylaşmasını istemişlerdi o da bunu paylaşmıştı sonrada sildi bu fotosunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yalnız ikinci resimdeki Adriana Lima değil mi arkadaşım?
Bir Fatmagül'ün yanaklarına bak bir de ikinci resimdekinin.:44:

Vee keşke kendini hiç değiştirmeseymiş. Yani estetik yapılacak bir şeyi yokmuş ki.

O kadar konuşuldu edildi de noldu? Nerede sonuç?
Bir de o konuşamayan haliyle sunucu olmak istiyordu.
Böyle gözden kaybolur gider işte.

Gerçi belki atak yapar torpille falan yine ama bilemiyorum.
Olsa şimdiye dek olurdu zaten bir yükseliş.

Yalnız ikinci resimdeki Adriana Lima değil mi arkadaşım?
Bir Fatmagül'ün yanaklarına bak bir de ikinci resimdekinin.:44:

hayır fatmagülün profilinde olan bi resimdi yanlış hatırlamıyorsam o adriana lima değil. kızın dr. iyi iş çıkarmış demek ki resimlerde ayırt bile edilmiyor.

Son düzenleme:
Yetenekli değil ki bi yerlere çıksın oynasın ,bi ara muhteşem yüzyıla gelmişti,ses desen yok,oyunculuk desen yok,sunuculuk desen yok,bi tek doktorların yaptığı güzelliği var o kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…