agzımdan gelen tükürük müD
Merhaba kızlar ,
Size çok basit ve etkili bir şey söyleyeceğim :) Yüzünüze tükürüğünüzü sürün :) Gülmeyin , deneyin :) Öncelikle elimiz temiz olsun , yüzünüzü yıkayıp kurulayın .
Parmak uçlarımıza tükürüp yüzümüze dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriyoruz. Bütün yüzümüze yetecek derecede , tükürüğümüz bitene kadar devam ediyoruz :)
Şimdi bu nerden aklına geldi derseniz ? Düşündüm PRP teknolojisi insan kanının ayrıştırılıp tekrar yüze sürülmesiyle yapılan bir cilt bakımıdır . Tükürük kanda da olduğu
gibi gençleştirme , yaraları iyileştirme özelliği olan enzim , protein , rna ve bize faydalı bakterileri barındırır . O halde aslında en değerli yapı taşları kendi vücudumuzda zaten
mevcut.
Ben denedim :) Bi bakın bakalım ne değişecek :) Sevgilerle ...
Ben bunu denedim:) gerçekten etkili:)
Merhaba kızlar ,
Size çok basit ve etkili bir şey söyleyeceğim :) Yüzünüze tükürüğünüzü sürün :) Gülmeyin , deneyin :) Öncelikle elimiz temiz olsun , yüzünüzü yıkayıp kurulayın .
Parmak uçlarımıza tükürüp yüzümüze dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriyoruz. Bütün yüzümüze yetecek derecede , tükürüğümüz bitene kadar devam ediyoruz :)
Şimdi bu nerden aklına geldi derseniz ? Düşündüm PRP teknolojisi insan kanının ayrıştırılıp tekrar yüze sürülmesiyle yapılan bir cilt bakımıdır . Tükürük kanda da olduğu
gibi gençleştirme , yaraları iyileştirme özelliği olan enzim , protein , rna ve bize faydalı bakterileri barındırır . O halde aslında en değerli yapı taşları kendi vücudumuzda zaten
mevcut.
Ben denedim :) Bi bakın bakalım ne değişecek :) Sevgilerle ...
Bunu benim babaannemler gençken yaparlarmış bana da hep bunu yaparsan yüzünde sivilce falan çıkmazsende yap der ama ben hiç yapmadım. Saçma gelmişti :)) Halamda bunu uygulamış, hala daha yüzlerinde bi yara çizik olsa tükürük sürerler. Babannnemin yüzü gençken pamuk gibiymiş herkes öyle der. Mantıklı aslında :))
ama anlamadım yaparken yıkamıyor mu ölece kalıyor mu yüzünde
Evet kalıyor öyle yüzünde zaten su gibi biey hiç bi rahatsızlık yapmıyor ki öylece kuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?