• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Bundan daha doğalı ve etkilisi yok :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

dreamful

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
6
0
86
İzmir
Merhaba kızlar ,

Size çok basit ve etkili bir şey söyleyeceğim :) Yüzünüze tükürüğünüzü sürün :) Gülmeyin , deneyin :) Öncelikle elimiz temiz olsun , yüzünüzü yıkayıp kurulayın .

Parmak uçlarımıza tükürüp yüzümüze dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriyoruz. Bütün yüzümüze yetecek derecede , tükürüğümüz bitene kadar devam ediyoruz :)

Şimdi bu nerden aklına geldi derseniz ? Düşündüm PRP teknolojisi insan kanının ayrıştırılıp tekrar yüze sürülmesiyle yapılan bir cilt bakımıdır . Tükürük kanda da olduğu

gibi gençleştirme , yaraları iyileştirme özelliği olan enzim , protein , rna ve bize faydalı bakterileri barındırır . O halde aslında en değerli yapı taşları kendi vücudumuzda zaten

mevcut.

Ben denedim :) Bi bakın bakalım ne değişecek :) Sevgilerle ...

Merhaba kızlar ,

Size çok basit ve etkili bir şey söyleyeceğim :) Yüzünüze tükürüğünüzü sürün :) Gülmeyin , deneyin :) Öncelikle elimiz temiz olsun , yüzünüzü yıkayıp kurulayın .

Parmak uçlarımıza tükürüp yüzümüze dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriyoruz. Bütün yüzümüze yetecek derecede , tükürüğümüz bitene kadar devam ediyoruz :)

Şimdi bu nerden aklına geldi derseniz ? Düşündüm PRP teknolojisi insan kanının ayrıştırılıp tekrar yüze sürülmesiyle yapılan bir cilt bakımıdır . Tükürük kanda da olduğu

gibi gençleştirme , yaraları iyileştirme özelliği olan enzim , protein , rna ve bize faydalı bakterileri barındırır . O halde aslında en değerli yapı taşları kendi vücudumuzda zaten

mevcut.

Köpek salyası işe yarıyomuş bende öyle duydum.

benim sivilce sorunum vardı bu yüzden denemediğim şey kalmadı ve bir ara bunu da yaptım çünkü gözyaşı ve tükürük böyle şeyler için gerçekten çok etkili ben sivilcelerimle uğraşıp yara yapıyordum yüzümü tükürükle yıkamıyordum zaten:) sadece sivilceye sürüyordum,hafifletiyordu,ama sonra bir ürün aldım sivilce çıkarken sürüyorsun aynı etkiyi yapıyor,sonrada yosun maskesi yapıyorum ve 7 yıldır çektiğim sivilce sorunum bitti...şimdi kalan izlerle uğraşıyorum...

Merhaba kızlar ,

mevcut.

Bunu benim babaannemler gençken yaparlarmış bana da hep bunu yaparsan yüzünde sivilce falan çıkmazsende yap der ama ben hiç yapmadım. Saçma gelmişti :)) Halamda bunu uygulamış, hala daha yüzlerinde bi yara çizik olsa tükürük sürerler. Babannnemin yüzü gençken pamuk gibiymiş herkes öyle der. Mantıklı aslında :))

Bunu benim babaannemler gençken yaparlarmış bana da hep bunu yaparsan yüzünde sivilce falan çıkmazsende yap der ama ben hiç yapmadım. Saçma gelmişti :)) Halamda bunu uygulamış, hala daha yüzlerinde bi yara çizik olsa tükürük sürerler. Babannnemin yüzü gençken pamuk gibiymiş herkes öyle der. Mantıklı aslında :))

ama anlamadım yaparken yıkamıyor mu ölece kalıyor mu yüzünde

Ben 13-15 yaslarında falandım -sımdı 30-
Sıvılcelerım ıcın ablam soylerdı bu yontemı.
Ama sabah ılk tukuruk derdı.
Yaptım mı?-yooo

artık sinir olduğumuz birinin yüzüne tükürüp "aa tatlım, senin iyiliğin için, bak bu sitede öneriyorlar" diyebiliriz :1: :1:

Back
X