- Konu Sahibi teacherr23
Arkadaşlar sözlümle benim için son derece önemli bir problemim var. Ben 24 yaşındayım ve öğretmenim. Kendisi 28 yaşında. Okulu uzatmış uni değiştirmiş vs. Biz tanıştıktan sonra da 2 dersi kaldı ve okulu bu sene de uzadı. Bu sene kpssye çalışıyor biyandan okulu da bar ailesi de gurbette ve maddi imkanları yok okutmak için diye elimden gelen desteği sağladım. Maddi anlamda olsun yemeğe çağırmak sıkça olsun manevi destek olsun. Bu sene de okulu bitiremeyince baya kızdım 2 dersi vermek bu kadar mı zor diye oturup çalışsan yaparsın diye. En büyük problemimiz benden ve birilerinden kolaylıkla para istemesi. Üstelik sigara da kullanıyor ve bu beni delirten noktalardan bir diğeri. Ayranın yok içmeye tahtarevalliyle gidersin... hesabı. Neyse bu ailesinin yanına döndü. Dersleri ikinci dönemden çünkü. Gittikten sonra bi süre geçti ben niye işe girmiyosun falan dedim. 2 döneme para biriktir bence dedim. Bu arada bende bitlise atandim ve oraya gidicem o da bursada okuycak. Neyse bi süre sonra bu işe girdi inşaata. Ben bitlise kayıt yaptırmak için gittim donüyordum istanbuldan bilet aldim gidicem o da sınava gelicek istanbula istanbulda bulusalim dedik. Neyse buluştuk bir arkadaşı varmış o bizi gezdircekmiş arabayla havaalnindan aldi beni. Yanlış yerde durmuş ve ceza yedi. Buna cok üzüldüm neyse ceza soylersin yardim ederim ben orda bekledim diye oldu özür dilerim dedim yok ben sevgiline kitlicem cezayi falan dedi . Neyse bu çocuk bi guzel gezdirdi bizi ama her yerde bu yediriyo iciriyo benimki hiç elini cebine atmiyo bana zaten verdirmiyo çocuk. En sonunda bi kafede oturduk soda falan içtik cikarken benimki hiç elini cebine atmıyo cocuk benimkine dedi ki e bu da senden olsun hadi git öde. Gitti ödedi geldi. Bu tarz hareketlerine cok kızdım suan çalışıyor sonuçta tamam yeni baslamis 200 lira para almış 150 sini de annesine vermiş bisey icin neyse. 50 lirayla gelmis. Ustune bi de donerken çocuğa dedi ki biletimi sen alsan ben sonra versem falan. O sonra versemler yalan bence bana da yapti cunku 1-2 kere. Geri gelmedi o borç diye verdiklerim. Ben patladım patlıycam ama cocuk var diye susuyorum. Neyse oturduk sahilde muhabbet ediyoruz. Bunlar tuttu gecmisten konu açtı bara gitmişler de beraber o gunu anlatiyorlar. Ben de içki sevmem sevgilim de artık icmiyor gerçi. Bıraktı namaza falan başladı. Ama eglenerek nasil icmistik ama tarzinda konusunca sinirlerim iyice bozuldu. Bi de saclarmi yeni boyuttum konu saclarima geldi cocuk dedi ki ben resimlerni görmüştüm saclarin sanki uzun ve kahverengiydi dedi evet kestirip boyattim dedim kızıla. Benimki tutup demesin mi ben kızıl sevmiyorum baska şeyler hatirlatiyo bana. Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Çocuğun yaninda o nasıl lafsa cocuk da sacmalama olum ne alaka ne sacmaliyosun falan dedi. Nasil moralim bozuldu anlatamam. Bu da yetmedi muhabbetin devaminda ben araba alicam onu konusuyorz arkadaşi iyi anliyomuş ne model onerirsin dedim falan konusma sırasında sevgilim dedi ki evlenince kullaniriz beraber. Kendimi tuttum ama git calis sen de al bitane daha evlenmeden evlendikten sonra benim arabayi kullanma hesaplarinda beyefendi. Iyice birikti bende ve ayrildiktan otobuse bindikten sonra yolda cok sinirlerim bozuldu ağladım. Annesi aradi o arada sesimden anladi noldu dedi anlatmak istemesem de kavga faaln mi ettiniz yoksa anlat kızım dedi anlattim her şeyi çok kızdı annesi ve ona soylemis iste ariyo beni aglamissn noldu konusalim falan. Ayni şeyleri ona da anlattim ama hatali olduğunu kabul etmedi. Barismaya çalışıyo canim cicim diyo ama hata yaptik falan yok. Ben senden umidi kestim senle evlenilmez dedim. Bugunden beri de ariyor açmıyorum ayrilmayi düşünüyorum annesi cok sever cok iyi davranir bana ben de cok severim ailesi cok iyi ama kendisinin hareketler beni caydırdı. Yuzugu atip gitsem Sizce hak etmiyor mu?