- 3 Ocak 2018
- 43
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi Elfidaaaaa
-
Ben de böyle düşündüm ama başka birinden takip ettiğimi bilir o. Yani bu benzerlik beni.şaşırttı ama tabi tesadüf de olabilir doğruSizin gormenizi istese engeli kaldirmazmiydi
Pişman değil doğru. Ama bana mı gönderme yapmış onu anlamadım tesadüftür belkiBence kendince laf sokmuş size
Pişmanlık belirtisi birşey yok ki durumunda?
Önemi şöyle var. Beni o kadsr ağır bir şekilde bıraktı ki o kadar üzdü ki ve o kafar haksızlık yaptı ki çok değil bi özür bile dilese o defteri kapatabilirdim. Beni o ladar dibe itti ki hala daha çıkamyorumAllah yardımcınız olsun ama bu insanı takıntı haline getirmişsiniz.Artık bırakın uzaklaşın,Sizinle kötü konuşmuş zaten sevseydi gelirdi konuşurdu.Profiline seni seviyorum yazsa sizin için hükmü nedir? Ya size yada başkasına yazmıştır.Onemi var mı?
+1Sizin gormenizi istese engeli kaldirmazmiydi
Pişman değil doğru. Ama bana mı gönderme yapmış onu anlamadım tesadüftür belki
Çıkmaya calışın.Hayat geciyor öyle de böyle de.İnancınız var mı bilmiyorum ama olmayan işte hayır vardır.Sizi üzen sizi sevdiğini söylemekten sakınan insana üzülüyorsunuz.Anlıyorum ama burada da okuyorsunuzdur.İnsanlar çok kötü şeyler yaşayıp ayrılıyorlar coluguyla cocuguyla.Her zordan daha zoru vardır.Siz bunu yaşadığınız için size zor geliyordur.Zor kelimesini lugatınızdan cıkarın bence.Sonuçta iki çocukla dul sokakta kalmadınız anladığım kadarıyla.Yaşadığınız olayı kafanızda büyütmeyin kendinize de defalarca hatırlatmayın.Bakın Mevlana ne demiş.Önemi şöyle var. Beni o kadsr ağır bir şekilde bıraktı ki o kadar üzdü ki ve o kafar haksızlık yaptı ki çok değil bi özür bile dilese o defteri kapatabilirdim. Beni o ladar dibe itti ki hala daha çıkamyorum
Ohooo kiminle konuşsam bende dahil olmak üzere hepimiz haksızlığa uğradık,kötü şeyler yaşadık.Butun kadın arkadaşlarım aynı şeyleri yaşıyor.Sadece sizin basınıza gelmiyor ki.Siz fazla önemsemişsiniz.Adaleti kimse sağlayamaz işinize gelmedi mi çekip gidersiniz. Üzülürsunuz ama geçer.Herkes yaşıyor bunlarıÖnemi şöyle var. Beni o kadsr ağır bir şekilde bıraktı ki o kadar üzdü ki ve o kafar haksızlık yaptı ki çok değil bi özür bile dilese o defteri kapatabilirdim. Beni o ladar dibe itti ki hala daha çıkamyorum
Teşekkür ederim bu yorum için. Kendimi her üzdüğüm de aynı bu şekilde telkinler yapıyorum. Şükret haline diyorum bu ne ki geçer diyorum. Ama bazı anlar işte böyle tıkanıp kalıyorum. Şu an öyle bir andaydım ve bunu görünce etkilendim galiba. Ama dedikleriniz çok doğru teşekkür ederimÇıkmaya calışın.Hayat geciyor öyle de böyle de.İnancınız var mı bilmiyorum ama olmayan işte hayır vardır.Sizi üzen sizi sevdiğini söylemekten sakınan insana üzülüyorsunuz.Anlıyorum ama burada da okuyorsunuzdur.İnsanlar çok kötü şeyler yaşayıp ayrılıyorlar coluguyla cocuguyla.Her zordan daha zoru vardır.Siz bunu yaşadığınız için size zor geliyordur.Zor kelimesini lugatınızdan cıkarın bence.Sonuçta iki çocukla dul sokakta kalmadınız anladığım kadarıyla.Yaşadığınız olayı kafanızda büyütmeyin kendinize de defalarca hatırlatmayın.Bakın Mevlana ne demiş.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…
“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya; “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.
Rıca ederim.Dua edin bol bol.Gercekten kurtulmak istiyorsanız Allah yardımcınız olur.Nice analar evlatlarını kaybedip yaşamaya devam ediyorlar.Allah bunu unutturucak dert vermesin.Zaten şu adamlara değer verdiğimiz kadar değeri kendimize versek bunları yapamazlarda işte:)Teşekkür ederim bu yorum için. Kendimi her üzdüğüm de aynı bu şekilde telkinler yapıyorum. Şükret haline diyorum bu ne ki geçer diyorum. Ama bazı anlar işte böyle tıkanıp kalıyorum. Şu an öyle bir andaydım ve bunu görünce etkilendim galiba. Ama dedikleriniz çok doğru teşekkür ederim
Israr mı etmiş oldum stalk yaptım diye. Bu kadar anormalmişim gibi davranmanıxa gerek yoktu. Ortada bu kadar tesadüf olan bir şey de yok ayrıca. Üstüme alınmam gayet normal. Daha üsluplu yazmanızı beklerdimTedavi görmeye devam et pek normal gelmedin bana afam seni istemiyor işte bu ne ısrar anlam yüklemeler falan
Benim yazım tarzım bu eleştrileri çekemiyorsan konu açmaIsrar mı etmiş oldum stalk yaptım diye. Bu kadar anormalmişim gibi davranmanıxa gerek yoktu. Ortada bu kadar tesadüf olan bir şey de yok ayrıca. Üstüme alınmam gayet normal. Daha üsluplu yazmanızı beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?