Bunca zaman sonra bu ne anlama geliyor?

Elfidaaaaa

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
43
10
3
30
Arkadaşlar bundan bir yıl önce üç sene kadar devam eden bir ilişkim vardı. Bu ilk ilişkimdi. Zaman içerisinde evlilik niyetiyle görüştük. İkizimiz de birbirimize çok aşık olmuştuk. Beni ailesine herkese anlatmıştı.ben de onu..aramızda yüzük takmıştık ailelerin de bildiği. Eğer benden ayrılmasaydı bu yıl evliydik.. Ona çok bağlıydım. Sanıyordum ki o da bana öyle bağlı. Ama son bir yılda ettiğimiz kavgalardan, her şeyden bunalıp benden ayrıldı. Aslında haklıydı da çok yıpranmıştık. Sevgimizi öldürüyoduk kavgalarla ama ayrılmayı hiç düşünmemiştim.Ben inanamamıştım. Ve peşinden inanlmaz koştum. Ben koştukça o beni kovdu. O kovdukça ben koştum. Berbat bi psikolojideydim. Bu tam böyle 8 ay sürdü. Bu 8 ayda bana çok kötü favrandığı da oldu çok iyi davrandığı da.. Seni hala seviyorum da dedi sevmiyorum da.. Hep sevgii yetmiyor bize diyodu. Anlaşamadıktan sonra sana deli gibi aşıkmışım ne fark eder diyodu. Ama karşımda gözleri doluyodu, bana sarılıyordu bu ayrılık sürecinde bile. Ve tam bu 8 ay sonra ondan vazgeçmem in bana berbat.davrandı. pisliğin teki gibi davrandı. Acıdım sana ben senle dalga geçtim acıdığım için sarıldım sana falan dedi ve gitti birini buldu. Beni de her yerden ama her yerden engelledi.Bunun üzerinden 4 ay geçti ve ben bu 4 ay kılımı bile kıpırdatmadım.

Olanı söyleyeyim.Dün instagrm durumuma en yüksekten uçan martı en uzağı görendir diye yazdım. Bugün arkadaşımdan onun watsappına baktım durumunu herkese açık yapmış ve O da bugün watsapp durumuna "martı ne kadar uzağa baksa da denizine razı olandır yazmış.

Ya bu tesadüf olabilir mi? Ben baya üstüme alındım.bu kadarı da tesadüf mü arkadaşlar. Niye önemsiyosun niye bakıyosun diceksiniz belki. İnanın değmediğini biliyorum. Ama bu 3 yılı ben kolay unutamıyorum. Bu ayeılıktan çok etkilendim. Psikolojik tedavi gördüm. Kaldı ama bir izi kaldı işte.. Bunu da görünce aklım karıştı. Sizce bu olan nedir? Bi tesadüf mü bi gönderme mi bi pişmanlık belirtisi mi?

Allah yardımcınız olsun ama bu insanı takıntı haline getirmişsiniz.Artık bırakın uzaklaşın,Sizinle kötü konuşmuş zaten sevseydi gelirdi konuşurdu.Profiline seni seviyorum yazsa sizin için hükmü nedir? Ya size yada başkasına yazmıştır.Onemi var mı?

Allah yardımcınız olsun ama bu insanı takıntı haline getirmişsiniz.Artık bırakın uzaklaşın,Sizinle kötü konuşmuş zaten sevseydi gelirdi konuşurdu.Profiline seni seviyorum yazsa sizin için hükmü nedir? Ya size yada başkasına yazmıştır.Onemi var mı?
Önemi şöyle var. Beni o kadsr ağır bir şekilde bıraktı ki o kadar üzdü ki ve o kafar haksızlık yaptı ki çok değil bi özür bile dilese o defteri kapatabilirdim. Beni o ladar dibe itti ki hala daha çıkamyorum

Kendinizi yıpratmaya değer mi bakın kötü zamanlar geçirmişsiniz hiç bir şey sizden kıymetli değil . Belki size gönderme yapmıştır olabilir 8 ay boyunca istemeyen adam şimdi mi isteyecek. Uzak durun bakmayın hiç.

Pişman değil doğru. Ama bana mı gönderme yapmış onu anlamadım tesadüftür belki

Bence tesadüf olmak için fazla alakalı. Bir de sizinkisi kitap alıntısı ama onunki alıntı değil sanırım. Durup dururken martıların uzağa bakmasıyla ilgili neden cümle kurma gereği duyar ki insan? Ama dediğim gibi iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ks'deki yorumları dikkate alın bence siz :KK66:

Önemi şöyle var. Beni o kadsr ağır bir şekilde bıraktı ki o kadar üzdü ki ve o kafar haksızlık yaptı ki çok değil bi özür bile dilese o defteri kapatabilirdim. Beni o ladar dibe itti ki hala daha çıkamyorum
Çıkmaya calışın.Hayat geciyor öyle de böyle de.İnancınız var mı bilmiyorum ama olmayan işte hayır vardır.Sizi üzen sizi sevdiğini söylemekten sakınan insana üzülüyorsunuz.Anlıyorum ama burada da okuyorsunuzdur.İnsanlar çok kötü şeyler yaşayıp ayrılıyorlar coluguyla cocuguyla.Her zordan daha zoru vardır.Siz bunu yaşadığınız için size zor geliyordur.Zor kelimesini lugatınızdan cıkarın bence.Sonuçta iki çocukla dul sokakta kalmadınız anladığım kadarıyla.Yaşadığınız olayı kafanızda büyütmeyin kendinize de defalarca hatırlatmayın.Bakın Mevlana ne demiş.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşmam” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya; “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

Ohooo kiminle konuşsam bende dahil olmak üzere hepimiz haksızlığa uğradık,kötü şeyler yaşadık.Butun kadın arkadaşlarım aynı şeyleri yaşıyor.Sadece sizin basınıza gelmiyor ki.Siz fazla önemsemişsiniz.Adaleti kimse sağlayamaz işinize gelmedi mi çekip gidersiniz. Üzülürsunuz ama geçer.Herkes yaşıyor bunları

Çıkmaya calışın.Hayat geciyor öyle de böyle de.İnancınız var mı bilmiyorum ama olmayan işte hayır vardır.Sizi üzen sizi sevdiğini söylemekten sakınan insana üzülüyorsunuz.Anlıyorum ama burada da okuyorsunuzdur.İnsanlar çok kötü şeyler yaşayıp ayrılıyorlar coluguyla cocuguyla.Her zordan daha zoru vardır.Siz bunu yaşadığınız için size zor geliyordur.Zor kelimesini lugatınızdan cıkarın bence.Sonuçta iki çocukla dul sokakta kalmadınız anladığım kadarıyla.Yaşadığınız olayı kafanızda büyütmeyin kendinize de defalarca hatırlatmayın.Bakın Mevlana ne demiş.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşmam” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya; “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.
Teşekkür ederim bu yorum için. Kendimi her üzdüğüm de aynı bu şekilde telkinler yapıyorum. Şükret haline diyorum bu ne ki geçer diyorum. Ama bazı anlar işte böyle tıkanıp kalıyorum. Şu an öyle bir andaydım ve bunu görünce etkilendim galiba. Ama dedikleriniz çok doğru teşekkür ederim

Teşekkür ederim bu yorum için. Kendimi her üzdüğüm de aynı bu şekilde telkinler yapıyorum. Şükret haline diyorum bu ne ki geçer diyorum. Ama bazı anlar işte böyle tıkanıp kalıyorum. Şu an öyle bir andaydım ve bunu görünce etkilendim galiba. Ama dedikleriniz çok doğru teşekkür ederim
Rıca ederim.Dua edin bol bol.Gercekten kurtulmak istiyorsanız Allah yardımcınız olur.Nice analar evlatlarını kaybedip yaşamaya devam ediyorlar.Allah bunu unutturucak dert vermesin.Zaten şu adamlara değer verdiğimiz kadar değeri kendimize versek bunları yapamazlarda işte:)
Kafanızda büyütmeyin olayı kendi kendinizi de doldurmayın.Zamanla hersey gecer.

Tedavi görmeye devam et pek normal gelmedin bana afam seni istemiyor işte bu ne ısrar anlam yüklemeler falan
Israr mı etmiş oldum stalk yaptım diye. Bu kadar anormalmişim gibi davranmanıxa gerek yoktu. Ortada bu kadar tesadüf olan bir şey de yok ayrıca. Üstüme alınmam gayet normal. Daha üsluplu yazmanızı beklerdim

Israr mı etmiş oldum stalk yaptım diye. Bu kadar anormalmişim gibi davranmanıxa gerek yoktu. Ortada bu kadar tesadüf olan bir şey de yok ayrıca. Üstüme alınmam gayet normal. Daha üsluplu yazmanızı beklerdim
Benim yazım tarzım bu eleştrileri çekemiyorsan konu açma ;) ısrar etmeni 8 ay sana kötü davranan bir adama yalvarmandan dolayı dedim ;)

Sizi istemeyen birinin o kadar çok peşinden koşmuşsunuz ki pişman olacağı varsa idi bile fırsat vermemişsiniz. Yani zaten hep "garanti"ymişsiniz. O da gönül rahatlığıyla başkasına gitmiş. Şimdi de 4 ay ses soluk çıkmayınca merak etmiş acaba hala beni stalklıyor mu bu martı yazısını görüp sazan gibi yazacak mı diye. Kendinizi ezdirmeyin artık daha fazla. Hiç tepki vermeyin

Back