- 3 Ocak 2018
- 43
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi Elfidaaaaa
Arkadaşlar bundan bir yıl önce üç sene kadar devam eden bir ilişkim vardı. Bu ilk ilişkimdi. Zaman içerisinde evlilik niyetiyle görüştük. İkizimiz de birbirimize çok aşık olmuştuk. Beni ailesine herkese anlatmıştı.ben de onu..aramızda yüzük takmıştık ailelerin de bildiği. Eğer benden ayrılmasaydı bu yıl evliydik.. Ona çok bağlıydım. Sanıyordum ki o da bana öyle bağlı. Ama son bir yılda ettiğimiz kavgalardan, her şeyden bunalıp benden ayrıldı. Aslında haklıydı da çok yıpranmıştık. Sevgimizi öldürüyoduk kavgalarla ama ayrılmayı hiç düşünmemiştim.Ben inanamamıştım. Ve peşinden inanlmaz koştum. Ben koştukça o beni kovdu. O kovdukça ben koştum. Berbat bi psikolojideydim. Bu tam böyle 8 ay sürdü. Bu 8 ayda bana çok kötü favrandığı da oldu çok iyi davrandığı da.. Seni hala seviyorum da dedi sevmiyorum da.. Hep sevgii yetmiyor bize diyodu. Anlaşamadıktan sonra sana deli gibi aşıkmışım ne fark eder diyodu. Ama karşımda gözleri doluyodu, bana sarılıyordu bu ayrılık sürecinde bile. Ve tam bu 8 ay sonra ondan vazgeçmem in bana berbat.davrandı. pisliğin teki gibi davrandı. Acıdım sana ben senle dalga geçtim acıdığım için sarıldım sana falan dedi ve gitti birini buldu. Beni de her yerden ama her yerden engelledi.Bunun üzerinden 4 ay geçti ve ben bu 4 ay kılımı bile kıpırdatmadım.
Olanı söyleyeyim.Dün instagrm durumuma en yüksekten uçan martı en uzağı görendir diye yazdım. Bugün arkadaşımdan onun watsappına baktım durumunu herkese açık yapmış ve O da bugün watsapp durumuna "martı ne kadar uzağa baksa da denizine razı olandır yazmış.
Ya bu tesadüf olabilir mi? Ben baya üstüme alındım.bu kadarı da tesadüf mü arkadaşlar. Niye önemsiyosun niye bakıyosun diceksiniz belki. İnanın değmediğini biliyorum. Ama bu 3 yılı ben kolay unutamıyorum. Bu ayeılıktan çok etkilendim. Psikolojik tedavi gördüm. Kaldı ama bir izi kaldı işte.. Bunu da görünce aklım karıştı. Sizce bu olan nedir? Bi tesadüf mü bi gönderme mi bi pişmanlık belirtisi mi?
Olanı söyleyeyim.Dün instagrm durumuma en yüksekten uçan martı en uzağı görendir diye yazdım. Bugün arkadaşımdan onun watsappına baktım durumunu herkese açık yapmış ve O da bugün watsapp durumuna "martı ne kadar uzağa baksa da denizine razı olandır yazmış.
Ya bu tesadüf olabilir mi? Ben baya üstüme alındım.bu kadarı da tesadüf mü arkadaşlar. Niye önemsiyosun niye bakıyosun diceksiniz belki. İnanın değmediğini biliyorum. Ama bu 3 yılı ben kolay unutamıyorum. Bu ayeılıktan çok etkilendim. Psikolojik tedavi gördüm. Kaldı ama bir izi kaldı işte.. Bunu da görünce aklım karıştı. Sizce bu olan nedir? Bi tesadüf mü bi gönderme mi bi pişmanlık belirtisi mi?