Merhaba bayanlar, direk konuya girecegim, annemle babam bugun buyuk kavga ettiler, 3 yasindaki kardesim etkilenmesin diye odama goturup yatirdim, kavga sebebi babamin baskalarina inisiyatif kullanarak yardim etmesi, cok konuya girmeyecegim cunku onunla alakasiz, babam anneme hakaret ediyor her zaman olmasada ediyor ve babamin tarafi annemi hic sevmiyor basindan beri cok kotu davranmislardi babamin ailesi, yabanci gelin diye. Babam annemi elestirir, annem de babama cok dir dir eder, hemen bir acigini gordugunde o da onu vurur laflariyla. Sanirim bugun son raddeye geldi ve annem gercekten bosanmak istedigini soyledi, ben bosanmalarini istemiyorum ama anneme de cok aciyorum, babam cocuklarina karsi asiri iyidir, ne istesek yapar gercekten maddi manevi. Anneme ilk once bir evlilik terapistine gidin ondan sonra olmuyorsa bosanirsiniz dedim iyi mi ettim bilmiyorum, bayanlar ne yapmaliyiz? 21 yildir evliler bu arada, az zaman degil yaslarini baslarini almis insanlar, bu saatten sonra neler yapilmali sizce? Bu arada 3 kardesiz ve diger kardesim de istemiyor bosanmalarini ama bu evlilik ne kadar yurur?