Bunca sene sonra bosanma?

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
Merhaba bayanlar, direk konuya girecegim, annemle babam bugun buyuk kavga ettiler, 3 yasindaki kardesim etkilenmesin diye odama goturup yatirdim, kavga sebebi babamin baskalarina inisiyatif kullanarak yardim etmesi, cok konuya girmeyecegim cunku onunla alakasiz, babam anneme hakaret ediyor her zaman olmasada ediyor ve babamin tarafi annemi hic sevmiyor basindan beri cok kotu davranmislardi babamin ailesi, yabanci gelin diye. Babam annemi elestirir, annem de babama cok dir dir eder, hemen bir acigini gordugunde o da onu vurur laflariyla. Sanirim bugun son raddeye geldi ve annem gercekten bosanmak istedigini soyledi, ben bosanmalarini istemiyorum ama anneme de cok aciyorum, babam cocuklarina karsi asiri iyidir, ne istesek yapar gercekten maddi manevi. Anneme ilk once bir evlilik terapistine gidin ondan sonra olmuyorsa bosanirsiniz dedim iyi mi ettim bilmiyorum, bayanlar ne yapmaliyiz? 21 yildir evliler bu arada, az zaman degil yaslarini baslarini almis insanlar, bu saatten sonra neler yapilmali sizce? Bu arada 3 kardesiz ve diger kardesim de istemiyor bosanmalarini ama bu evlilik ne kadar yurur?

Maşallah çok olgun dvranmışsınız
3 çocuk varken hemen Boşanmazlar merak etme
Ama babanla konuşabilirsen bir konuş annenize kötü davrandığını bunun sizi ve kardeşlerinizi etkilediğini belirt
Çeki düzen verirler inşallah evlilik terapisti iyi bir öneri kabul ederlerse

Senin yapacağım bir şey yok ikisi de akli başında koca insanlar

Artik bir yere gelmiş ve sabir bitmisse yapacak başka çare yok her dakika kavga gürültü birde bebek var bu ortamda nasıl sağlıklı büyüyecek

Bunları da düşünmek gerekiyor dimi

Bırak bence kararlarını kendileri versinler

Cok tesekkur ederim, insallah kabul ederler ama annem kararli gibi ama ben duzelebilecegini dusunuyorum, babamla basbasa konusma firsatimiz olursa konusacagim, babam anneme neden boyle davraniyor anlamis degilim gercekten babama yakistiramiyorum, cevresinde hep akli selim bir insan olarak bilinir ama anneme karsi cok garip, o da mutsuz galiba...

boyle bi durumda en uygun cozum budur.
Ama ayri ayri degil beraber gitsinler terapiye.
Eger baban istemezse kardeslerinden bahset, durumlarindan bahset.
Cok etkileniyorlar de bi kac ornek ver abartarak.
Yuvayi bir tutmak icin soylenen yalanlar gunah degildir, Allah niyetine bilir.
Mesela kardesim kabuslar goruyor siz kavga edince gibisinden.

Haklisiniz ama babam duzelse belki degisir iliskileri annem yumusar gibi geliyor, kardesim hic istemiyor ayrilmalarini ona da uzuluyorum

Terapi icin ikna etmem zor ama deneyecegim, evin en buyuk cocugu olarak isler bana dusuyor bu durumlarda, kardesim zaten hic hic istemiyor bosanmalarini, deneyecegim tesekkur ederim

Hiçbir çocuk anne babası boşansın, ayrı olsun istemez ama bir de şu açıdan düşün
Belki boşanınca daha mutlu olurlar?
Mutsuz bir evliliktense boşanmaları daha iyidir ancak önerin çok yerinde olmuş
Öncelikle bir oturup sorunları çözmeye çalışsınlar
Eğer halen olmuyorsa zorlamanın anlamı yok..

nerdeymıs öyle hemen bosanmak aaaa
cok ayıp dayak yok siddet yok bosanma olmaz
herkezin evlilig dört dörtlük degil yani zaten 21 sene olmus bundan sonra ne olcabilir

yada farza-et bosandılr babanında annenınde yeniden evlenmesini kaldırabilicekmisin
sonda demezmisin keske bosanın demeseydin evlilik danısmamını gitmesini istemeseydim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…