• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalımdayım...

gul_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
49
14
88
34
Antalya
merhaba arkadaşlar 4 yaşında oğlum var.o olduktan sonra 2 sene çalışmadım oğlum olmadan önce de çalışıyordum. biraz da hem eşimle hem de eşimin ailesi ile sorunlu bir aile hayatımız var. geçen yıl ücretli öğretmenlik yaptım. bu sene olmadı bulunduğum ilçede de iş sahası yok iş arıyorum ama bulamıyorum. çalışmayı kendi ayaklarımın üstünde durmayı çok istiyorum bir nevi de eşimin ailesinden kaçış yolu benim için çalışmak. oğlum da kreşe başladı bakıcı derdim de yok. maddi olarak sıkıntımız var. 6 yada 7 ay sonra bir iş bekliyorum oda torpil istiyor. oda bizde yok bu şekilde beklemek beni bunalıma soktu. gidip iş için konuşuyoruz tmm diyorlar bir daha ses soluk yok strese girdim artık. her şey bir an önce belli olsun istiyorum. biliyorum acele ediyorum her şeyi beklemek gerek ama benim için günler aylar geçmiyor ne olur bana bir akıl verin.

BUNALIMDASIN BAZEN herşey üst üste geliyor.ne söylenir bilmiyorum ama bende çalıştıgımdan dolayı bunalımdayım .evlenmeden önce çalışıyordum evlendim halen çalışıyrum.eşimin yanlış harcamaları düğünden önce ailesin benimle yaptıgı pazarlıklar .sabah olunca bir güne başlamak bitirmek çok zor.evimde olup sabah güzel kahvaltımı yapmak ,hamile kalıp güzel bir hamilelik yaşamak istiyrm .işim o kadar stresliki mesai bitimde sırtım ağrıyor kendimi sıkmaktan.eşimin ailesin durumu ii ellerinde fazla parada var biliyorm ama ne bir destekleri nede takdirleri var bu beni çok üzüyor bunalımdayım bende senin gibi

Selamlar. Herşey hayatimiz bir imtihan. Bunlari yaşamanız gerekiyormuş. Ben 10 yıl tayn bekledim.rabbim tam bittim dediğim yerde yettim kulum dedi.herseyi allahtan bilip sabrla bekleyin.belki bunda bilemediginiz bir hayr vardır. Suze tarikata girmenizi oneririm.boylece allaha daha yakin olabilir sıkıntılarinizi daha kolay atlatabilirsiniz

Selamlar. Herşey hayatimiz bir imtihan. Bunlari yaşamanız gerekiyormuş. Ben 10 yıl tayn bekledim.rabbim tam bittim dediğim yerde yettim kulum dedi.herseyi allahtan bilip sabrla bekleyin.belki bunda bilemediginiz bir hayr vardır. Suze tarikata girmenizi oneririm.boylece allaha daha yakin olabilir sıkıntılarinizi daha kolay atlatabilirsiniz
TEŞEKKÜRLER allah razı olsun önerilerin için.zaten allah inancıyla yaşoyruz çok şükür.

Back