• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldim

Nasıl yani, ben şimdi anlamadım. "Severek tanisip sonra nikahlanan yakinda dugunu olan" yazmışsınız ama adamdan nişanlım diye bahsediyorsunuz. Siz bu adamla evli misiniz, nişanlı mısınız? Burası pek net anlatılmış değil sizin tarafınızdan.

Nikahliyiz, dugunumuz yakinda olucakti. Evliyim ama kagit uzerinde.

Hala bsy yazmadi..
O niye boyle?
Cok fazla gururlu.
Gurulu insanlardan nefret ederim!
Allahim sen bana sabir ver. Gidipte gel ayrilalim diyesim var. Siniir bozucu bsy bu.
Rahat rahat uyucak smdi bu.
Gercekten ben boyle bu sekilde susup sabredemem ki? Taa ki onun yazmasini bekleyene kadar?

Uyardigin ve guzellikle aciklama yapip anlayis bekledigin halde burnunu kaf dagindan indirmiyosa ya bile bile lades diceksin ya da yol yakinken donuceksin.

Nikahliyiz, dugunumuz yakinda olucakti. Evliyim ama kagit uzerinde.
Bence boşverin, kağıt üzerinde boşanın. Neden evlendiniz ki tavırlarına bu kadar sinir olduğunuz biriyle, kağıt üzerinde de olsa?
Neden evlendiniz derken, lafın gelişi diyorum yani. Evlilik sebebini sormuyorum, yanlış anlamanızı istemem.

Mrb

Severek tanisip sonra nikahlanan yakinda dugunu olan bir dertli kizim.

Bunaldim biraz. Buraya neden yaziyorum? Gercekten doluyorum.
Esim mi demeliyim nisanlim mi bilemiyorum nisanlim diyerek devam edeyim buraya.
Ufak seylere tavir yapan bir nisanlim var. Mesala bsy isine gitmesin hemen offlar.
Benim sabrim artik tasiyor. Hep iyi sekilde anlatmaya calistim bana tavir yapma bende yapmiyorum diye. Hic dinlemiyor beni. Cok ukala.
Ben bu kisiyle nsl ömur gecirebilirim ki simdiden tavir yapiyorsa boyle?
Sabrim tasti iste kavga ettik. Hala hakli buluyor kendisini.
Skintiya gelemiyorsun dedi. Tavir yapan sensin asil skintiya gelemeyen sensin dedim.
Susuyor sadece.

Suclu benmiyim gercekten gelemiyormuyum skintiya ? Guler yuzlu musmutlu bir insanim oysa.
Evlenince düzelir belki. Ben de düğüne kadar öyleydim. Evlenince geçti :)

Back
X