• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldim

aynen böyle bir nişanlım vardı benimde sürekli kendini haklı gören ukala tartışmaktan yorulmuştum arık çok yıprattı beni ben çok güler yüzlü pozitif bir insandı beni ne hale getirdi artık yüretemeyeceğimi anladımm ve geçen gün verdim yüzüğü bitirdim

Ne mutlu sana yok yakinken birakmisin. Caresiz kaldim ben. Aksama annemle konusucak artik neyapmaliyim diye

Kaç yaşında? Çocukluk etmiş biraz..
Benimde nişanlım biraz öyleydi de sonradan biraz düzelme oldu bende hep yaşından dolayı derdim. Bilirsiniz erkekler geç olgunlaşır. Birde ailesinin katkısı çok bu konuda. Her istediği yapılmış paşa gibi büyümüşse işiniz zor.
Ne yaparsanız yapın fazla değiştiremezsiniz. Karakter meselesi. İnsanların karakteri 0-5 yaş arasında oluşur o süre zarfında çok pohpohlanarak büyümüşse biraz ondan kaynaklıdır ya da psikolojik olarak sıkıntılı bir çocukluk geçirmişse ondan olur.
Gerçekten onun sizi sevdiğine inanıyorsanız evlendikten sonra konuşarak zamanla azaltabilirsiniz. Ama aranızda çok büyük bir aşk yoksa bence kendinizi fazla harap etmeyin derim. Daha iyisini belki bulamazsınız ama böyle insanlarla ömür geçirmek çok zor.
Ben hiçbir erkeğin alttan aldığını görmedim. Egoistler biraz ve bunun farkında değiller. Farkında olmayan insana bir şeyi asla anlatamazsın.

onun gözünde kendi hayatıyla alakalı yolunda gitmeyen seyler vardır sana yansıtıyordur bence.

Benimde nişanlım biraz öyleydi de sonradan biraz düzelme oldu bende hep yaşından dolayı derdim. Bilirsiniz erkekler geç olgunlaşır. Birde ailesinin katkısı çok bu konuda. Her istediği yapılmış paşa gibi büyümüşse işiniz zor.
Ne yaparsanız yapın fazla değiştiremezsiniz. Karakter meselesi. İnsanların karakteri 0-5 yaş arasında oluşur o süre zarfında çok pohpohlanarak büyümüşse biraz ondan kaynaklıdır ya da psikolojik olarak sıkıntılı bir çocukluk geçirmişse ondan olur.
Gerçekten onun sizi sevdiğine inanıyorsanız evlendikten sonra konuşarak zamanla azaltabilirsiniz. Ama aranızda çok büyük bir aşk yoksa bence kendinizi fazla harap etmeyin derim. Daha iyisini belki bulamazsınız ama böyle insanlarla ömür geçirmek çok zor.
Ben hiçbir erkeğin alttan aldığını görmedim. Egoistler biraz ve bunun farkında değiller. Farkında olmayan insana bir şeyi asla anlatamazsın.
çok doğru ve katılıyorum aynen başıma geldi ve düzelmiyo yol yakınken bırakmak en iyisi doğru yapmışım o zaman :)

25 yasinda, yeterince olgun
Bence. Evin en kucugu oldugu icin kaynaklanabilir belki.
Ask varmi dusunemiyorum
Suan? Olsa boyle yaparmiydi? Gecen bi davranisliyla karsinda aglatti beni. Yine tavirlarindan dolayi. Ben bikiyorum. Yapamicam evliligi bu sekilde. Ozur dilese hersey baska olurdu. Oda yok. Ayrilmaya kalksam dul mu kalicam sonra? dul mu dicekler bana smdi.. Dul degilim aslinda olamam ayni eve bile girmedik

hayırlısı olsun hakkında iyi düşün canm ama dul demezler sana inan buna aynı eve girmediniz bile

Yeterince olgun olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Anlattıklarınızdan ben hiç olgun olduğu kanısını çıkartamadım doğrusu. Kendimden örnek vereyim size.
Ben nişanlımla 19 yaşında sevgili oldum 3 sene sevgili kaldık. Bu resim değiştirince karşı tarafın resim değiştirmesi özür dilememesi gibi olayları ilk iki sene yaşadım. Sevgili olarak geçirdiğimiz diğer 1 yıl ise toparlanma aşamamızdı sanırım. Şuan 1.5 yıldır nişanlıyız ve yaza düğünüm var artık o tür şeyler ikimize de çocukluk gibi geliyor ki çocuktuk zaten.
25 yaşında birinin bunu yapması pek normal değil. Düğün stresi diyeceğim ama her zaman aynı olduğunu söylüyorsunuz.
Karşısında ağlıyorsun ve seni teselli edip özür dilemiyor mu?

Dul kalma cümlesini sanırım şok etkisi altında yazdınız. Evlenirsin boşanırsın dul kalırsın ya da kocan ölür dul kalırsın benim bildiğim dul kelimesinin anlamı bu. Yeni versiyonu çıktıysa bilemem.

Anlattıklarınızdan ben hiç olgun olduğu kanısını çıkartamadım doğrusu. Kendimden örnek vereyim size.
Ben nişanlımla 19 yaşında sevgili oldum 3 sene sevgili kaldık. Bu resim değiştirince karşı tarafın resim değiştirmesi özür dilememesi gibi olayları ilk iki sene yaşadım. Sevgili olarak geçirdiğimiz diğer 1 yıl ise toparlanma aşamamızdı sanırım. Şuan 1.5 yıldır nişanlıyız ve yaza düğünüm var artık o tür şeyler ikimize de çocukluk gibi geliyor ki çocuktuk zaten.
25 yaşında birinin bunu yapması pek normal değil. Düğün stresi diyeceğim ama her zaman aynı olduğunu söylüyorsunuz.

Dul kalma cümlesini sanırım şok etkisi altında yazdınız. Evlenirsin boşanırsın dul kalırsın ya da kocan ölür dul kalırsın benim bildiğim dul kelimesinin anlamı bu. Yeni versiyonu çıktıysa bilemem.

Teselli etti tabiki.. Hatta bana benim huyumu sevmedigin bir liste yazip bana ver dedi.
Ben listeyi yapmadim yuzune soyledim iste tavirlarindan.

Iyi taraflarida var. Hep guzel gunler gecirdik. Gezdik dolastik. Sadece su tavirlari olmazsa..
Farkinda olup ozur dilese suan..
Bekledigim gibi olmadi iste.
Neyapmaliyim nsl davranmaliyim simdi sizce

Kagit uzerine evliyim ama?

Akıl vermek bana düşmez aslında. Senin duygularını da onun duygularını da bilmiyorum.
Sürekli böyle olduğunu söyledin. Bu gerçekten büyük problem. Belki bi danışmana falan gidebilirsiniz eğer ikna edebilirsen.
Ama ayrılma taraftarı değilsin gördüğüm kadarıyla yoksa kağıt üzerindeki evlilikten beraat en fazla bir haftanı alır.
Ayrıca ayrılmayı düşünmüyorsan bu konuları annene pek anlatma derim. Hem kadını üzersin hemde damadını seviyorsa onun yerini nefret alabilir. Kimse kendi kızını üzen birini sevemez unutma. İyi düşün derim.

Akıl vermek bana düşmez aslında. Senin duygularını da onun duygularını da bilmiyorum.
Sürekli böyle olduğunu söyledin. Bu gerçekten büyük problem. Belki bi danışmana falan gidebilirsiniz eğer ikna edebilirsen.
Ama ayrılma taraftarı değilsin gördüğüm kadarıyla yoksa kağıt üzerindeki evlilikten beraat en fazla bir haftanı alır.
Ayrıca ayrılmayı düşünmüyorsan bu konuları annene pek anlatma derim. Hem kadını üzersin hemde damadını seviyorsa onun yerini nefret alabilir. Kimse kendi kızını üzen birini sevemez unutma. İyi düşün derim.

Belki annem bana yol yakinken yol gosterir diye dusundum.. Simdiye kadar hic bsyi anlatmadim anneme. Suan gercekten cok farkli..
Hala susup bi laf etmedi..
Cok uzuyor beni bu..

Ben susmalari hic sevmiyorum.

Telefonda konuşmakla sorun halledilmiyor eğer görüşme imkanınız varsa en kısa sürede konuşup halledin derim. Konuştuktan sonra karar veremezseniz annenize anlatırsınız.

Akıl vermek bana düşmez ama bu kadar tripçi bir insanla hayat geçmez, ömür boyu bunun nazını çekmezdim ben. Çok da kafamı bozarsa nikah iptali yaptırır boş ederdim.

Nasıl yani, ben şimdi anlamadım. "Severek tanisip sonra nikahlanan yakinda dugunu olan" yazmışsınız ama adamdan nişanlım diye bahsediyorsunuz. Siz bu adamla evli misiniz, nişanlı mısınız? Burası pek net anlatılmış değil sizin tarafınızdan.

Back
X