• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım arkadaşlar. bütün kızlar ve anneler sizde bakın

Çok zor yani ne desem bilemedim. İnşallah seni evlendirmeye çalıştıkları adam başka biriyle evlenirde onlarda mecbur razı olur...
O evlense başkası çıkacak . Bende diyorum Ya Rabbim artık adını koysak da Bende rahatça gitsem misafirliğe falan. İnan bi yere gidince arkamdan istemeye arayacaklar mi diye korkar oldum. Bi yere gidemiyorum.

Canım benim ne olur bütün umudunu hayallerini sevgiline yükleme..
İnşallah çok mutlu olursunuz ama işte ama..
Sen güçlü ol.. yalnız da olsan güçlü ol.. Bugünler geçer güzel günler de gelir..
Hepimiz yalniziz..
İNan o kadar yoruldum ki. Küçüklugumden bu yana böyleyim. Son 3 yıldır de sevdiğimi bekliyorumm. Annemden bile gizli ağlayıp odadan çıkınca gülmekten yoruldum . Duygularımi yaşayamıyorum . İçime atmaktan bu hale geldim. Yorgunum inan çok bunaldım .

Ne yaparsan yap sonuna kadar diren kaçma.. İnan ailen arkanda değil bir de kaçarsan sevdiğin kişi bile en ufak olayda üstüne gelecek
Doğru . Sevdiğim i geç ailem yüzüme bakmaz. Sonra da bakmaz. Sonuna kadar direneceğim. Onların rızası, duası olmadan kapıdan çıkmak istemiyorum.

Doğru . Sevdiğim i geç ailem yüzüme bakmaz. Sonra da bakmaz. Sonuna kadar direneceğim. Onların rızası, duası olmadan kapıdan çıkmak istemiyorum.
En azından bir kez gelip istesinler eğer çocuğun bir kötülüğü yoksa inattan istemezlerse bişey diyemem. Allah yardımcın olsun inşallah canım benim

Nolur benim için üzülmeyin. Ben yeterince üzgünüm zaten. Birilerini uzdugumu görünce daha beter üzülüyorum.
Nolur dua et. Öyle çok bisey istemiyorum. İstediğimiz yerde güzel bi işimiz olsun, hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarımız olsun. Herşey den öte bizde dinimizi yasayalım. Mutlu huzurlu olalım sağlıklıca.
Yoksa paraymış pulmus hiç gözümde yok. Zaten hic olmadı ki. Herşey olur zamanla yeterki Allah sağlık versin. Nasip oluruz tez zamanda inşallah. Daha fazla günah islemek istemiyorum artik helal olmak istiyorum .
Bu eve ait değilim inan. Yattığım yatak bile bana yabancı, bu oda yabancı . Aldığım bi kıyafeti bile giymiyorum evlenince giyerim diye, artık ben burda misafirim. Annemin evini annemin mutfağını topluyorum gözümde . Ne deyim dua işte. Dua müminin silahı değil mi. Dua ediyorum. 3 yıldır.

Etmez miyim :dua:
Allah gönlünüze göre versin insaAllah canım
Sabırla zamanla butün bu istediğiniz bütün güzellikler olacak insaAllah ;)
Sevdiğinle çok güzel mutlu huzurlu bir yuvaniz olsun inşaAllah. Gelecekte bu günleri tebessümle hatirlamaniz dileğiyle :-) :-*

Ah elmas ya,çok üzüldüm..
Bu yaşta bunlarla uğraşman ne kötü..
Benim babam ben kaçsam der ki : Kızım birini bizi yok sayacak kadar seviyor ne mutlu,kızıma bu sevgiyi yaşatan bir adam var '' mutlu bile olurdu..Yani benim kaçmalı bir durumum olamaz bu şekilde sevgiyi önemseyen bir ailede.

Bir sevdiğim olsun da evleneyim diye gözüme bakan bir aile,bir de sevdiği olan ama kendi istekleri için onu evlendirmeyen bir aile.

Annenin böyle bir durumda senin yanında olması gerekirken,neden senin karşında ki.
Bu kadın,neden var hayatta?

Çoçuğumun geleceği,çoçuğumun mutluluğu diye kendi hayatını es geçen,yok sayan bütün ana babaların ellerini öpüyorum.

İyi ki var bu hayatta Yürekleri öpülesi o ana ve babalar..

En azından bir kez gelip istesinler eğer çocuğun bir kötülüğü yoksa inattan istemezlerse bişey diyemem. Allah yardımcın olsun inşallah canım benim
Abla ben onu aileme layık görmesem nasıl cesaret edip söyleyebilirim? Bunu hiç düşünmüyorlar. Hic tanımıyorlar abla. Sen tanımadığin insana yok onlar şöyledir der misin ? Ben bu kadar Baskı Ya rağmen karşılarına çıkarıyorsam yakistiriyorum aileme ki söylüyorum. :(

Etmez miyim :dua:
Allah gönlünüze göre versin insaAllah canım
Sabırla zamanla butün bu istediğiniz bütün güzellikler olacak insaAllah :KK66:
Sevdiğinle çok güzel mutlu huzurlu bir yuvaniz olsun inşaAllah. Gelecekte bu günleri tebessümle hatirlamaniz dileğiyle :-) :-*
İnşallah ya inşallah. Çok bekledim çok sıkıntı çektim hala da cekiyorum. Dua ediyorum Allahım annemin babamın gönlünü yumuşat diye. Annem babam tamam dese onun ailesi de istiyor zaten. Kalbleri değiştiren Allahu tealadir. İnşallah olacak inanıyorum.

Ah elmas ya,çok üzüldüm..
Bu yaşta bunlarla uğraşman ne kötü..
Benim babam ben kaçsam der ki : Kızım birini bizi yok sayacak kadar seviyor ne mutlu,kızıma bu sevgiyi yaşatan bir adam var '' mutlu bile olurdu..Yani benim kaçmalı bir durumum olamaz bu şekilde sevgiyi önemseyen bir ailede.

Bir sevdiğim olsun da evleneyim diye gözüme bakan bir aile,bir de sevdiği olan ama kendi istekleri için onu evlendirmeyen bir aile.

Annenin böyle bir durumda senin yanında olması gerekirken,neden senin karşında ki.
Bu kadın,neden var hayatta?

Çoçuğumun geleceği,çoçuğumun mutluluğu diye kendi hayatını es geçen,yok sayan bütün ana babaların ellerini öpüyorum.

İyi ki var bu hayatta Yürekleri öpülesi o ana ve babalar..
Vay be ... ne özendim var ya. Benim babam sa daha beni erkek kuzenlerim le konusturmayan insandır. Aramız da uçurum var. :( duygulara o kadar önem veririm ki. Biriyle tartissam sonra, o niye böyle diyor derim. Düşünürüm . Haksız sam haksizım dır bitti. Ama kimse böyle düşünmedi bu zamana Kadar bende kendi vicdanları dedim. Şimdi de aynı. Bu sefer ilk defa ben kızgınım. Karşılarına çıkarmaya cesaret ettiğim insanı tanımak dahi istemiyorlar. Daha yüzünü görmüş insan değiller. Tanımıyoruz diyorlar. Ya sen kapı komşunu tanıyabiliyor musun? Allah vermesin kötüyse zaten o dört duvarın arasına girince görürsün. Ne deyim canım. Duadır kalbleri değiştiren. Rabbim gönlüme göre verir inşallah

Ne kadar zor... Allah kolaylık versin inşallah cennet bu annelerin ayaklarının altında mı gerçekten ? Rabbim hayırlısıysa sevdiğine kavuştursun eğer başkası daha hayırlıysanız Zaman'da karşına çıkartsın. Ailenden hayır görmemişsin inşallah çocuğundan kocamana hayır görürsün. Rabbim yar ve yardımcın olsun dua etmeyi ihmal etme. Allah öyle bir Allah'tır ki kimsenin yaptığını yanına koymaz.

Oyyy kiyamam sana insallahh bundan sonra hayatin guzel olur bir an once okuluni bitir .calismak istesende sanirim izin vermezler

İNan o kadar yoruldum ki. Küçüklugumden bu yana böyleyim. Son 3 yıldır de sevdiğimi bekliyorumm. Annemden bile gizli ağlayıp odadan çıkınca gülmekten yoruldum . Duygularımi yaşayamıyorum . İçime atmaktan bu hale geldim. Yorgunum inan çok bunaldım .

Yerden göğe kadar yorgun olmakta haklısın.. ne desek seni daha iyi hale getiremeyiz ancak dua edebiliriz sen daha iyi ol diye..

Onların söylediği kişi değilsin sana yükledikleri işleri yapsan da sen o değilsin.. sen sadece 20 yaşında bi gencsin.. ileride herseyi istediğin gibi yapacaksın.. kendine güven lütfen.. hiçbir zaman hayat toz pembe olmayacak ve sen güçlü olup bunu umursamayacak güce ulasacaksin..

32 yıl sonra içsel huzuru bulabilmis bi ablan olarak söylüyorum.. eski konularımdan geçtiğim yolu istersen okuyabilirsin..

Vay be ... ne özendim var ya. Benim babam sa daha beni erkek kuzenlerim le konusturmayan insandır. Aramız da uçurum var. :KK43: duygulara o kadar önem veririm ki. Biriyle tartissam sonra, o niye böyle diyor derim. Düşünürüm . Haksız sam haksizım dır bitti. Ama kimse böyle düşünmedi bu zamana Kadar bende kendi vicdanları dedim. Şimdi de aynı. Bu sefer ilk defa ben kızgınım. Karşılarına çıkarmaya cesaret ettiğim insanı tanımak dahi istemiyorlar. Daha yüzünü görmüş insan değiller. Tanımıyoruz diyorlar. Ya sen kapı komşunu tanıyabiliyor musun? Allah vermesin kötüyse zaten o dört duvarın arasına girince görürsün. Ne deyim canım. Duadır kalbleri değiştiren. Rabbim gönlüme göre verir inşallah

Olur da bir gün tanışırlarsa,en sevdikleri adam da bu olabilir.Vardı böyle bir hikaye..İstenmeyenler sonradan pek kıymetli oluyor.İnşallah senin ki de böyle olur

İnşallah bir kızım olur da erkeklerin korktuğu bir kız yetiştiririm. Kocası değil temizlik çocuk yemek senin işin demek, bir bardak su isterken çekinir. En önemlisi erkeğe hizmet etmeyecek bir kız yetiştirmek.

Umarım sen de evlenince üniversiteni okur çalışırsın, eşine bile güvenme. Öyle bir değişiyor ki erkekler.

Çok üzüldüm umarım duaların karşılığını alırsın. Yorumları okumadım konusu gecti mi acaba erkek arkadasinla nasıl tanıştın nasıl ilişki yürütüyorsun. Evlilik kaçış olmasın sana.görüşmeden birlikte vakit geçirmeden bir ortam paylaşmadan nasıl seviyorsun.
Bak bu eleştiri değil inan bana. Ne hikayeler okuyoruz burada. Dikkat et ömrün azap çekmekle geçmesin

Back
X