• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalımdayım göğüslerim aşırı sarkık :(

Ruuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar 3 gündür bunalımdayım. Kilo-al ver göğüslerim acayip sarktı ve puding gibi oldu.
md1.jpg

aynen bu şekildeler. Mutsuzluktan öleceğim. mafoldumben önceden bu kadar sarkık değildi. Gittikçe daha kötü oluyor. Ameliyat harici hiç birşeyin göğüsü dikleştiremeyeceğini toparlayamayacağını okudum. Benim durumumda olup düzelme yaşayan var mı ? Yöntemleriniz neydi?

Dikleştirme ameliyatlarında kalan iz çok mu? süt konusunda sorun oluyor mu? Fiyatları ne kadar? Lütfen yardım arkadaşlar :gitme:

Benim bildiğim kadarıyla başka bir yöntem yok sarktıktan sonra ancak sarkma olmadan önce önlem alınabilirdi. ayrıca neden bu durum birden bire ortaya çıkmış gibi panikledin ki bu zaman içinde olan bir olay seni bu kadar etkilemesine izin verme. göğüs ameliyatlarında iz oluyor tabi ki süt konusu da uzmanlarla görüşüldükten sonra belirleniyor. sen emzirmek istediğini belirtirsen bu konuda ellerinden geleni yapıyorlar. ücretsiz muayene eden doktorlar var bunlardan biriyle gidip görüşebilirsin.

eskiden böyle değildi. sarkıktı ama içi doluydu. şu an içi boş puding gibi yahu

tamam panik yapma sakin ol istersen bunu düzeltebilirsin sonuçta o yüzden kendini sıkma.
izlere katlanıp güzel göğüslere sahip olmak mümkün tatlım bende büyüklüğünden şikayetçiyim ve fazla dolu işte canım ya çok yorma kendini:) herşey düzelir sen yeterki içini ferah tut ve düzelebileceğine inan:)

slm Ruuuu benimde senin gibi sarkık göğüslerim var...göğüslerim küçük değil ama içleri boşaldı, geçenlerde bir doktora göründüm dikleştirme artı silikon yapabileceğini söyledi 3500 TL fiyat verdi...ama birçok sorumu yanıtsız bıraktı bana pek güven vermedi, burda herkes dr. Aylin Karanlıktan çok memnun olduklarını söylüyorlar, bende ona mail attım dikleştirme+büyütme+karın germe 9000 TL dedi ve 12 ay taksit imkanı varmış.....ben kararlıyım ama eşimi hala ikna edemedim :(((((( nisan ayında kızımla istanbula geziye gitmemiz kesinleşirse Aylin hanımla görüşmeye gidecem....Hı beni üzen ne biliyormusun? Dış görüntüm güzel hoş herkes güzel kadın olduğum söyler ve bu beni dahada komplekse sokuyor çünkü içimi ben biliyorum...bunalımlardayım :((((((((( morale ihtiyacım var

mrb kızlar malesef ameliyat dışında bi yöntemi yok büyütmenin dikleştrmenin küçültmenin.. ameliyat olmakta malum zor karar insan korkuyor ama gözünüzü karartıp olduktan sonra neden bukdr bekledim diosunuz o yüzden ruuu cum moralini hiç bukdr bozma iyi bir doktor bul we estetik nimetinden yararlan derim:):) belkide sandıgın kdr zor diildir gögüslerin benm doktorum cok anormal sarkık olmayanları siilikon koyarak kaldırıyordu tabi bire bir görüşmelisin iz meselesine gelince istedigin gbi bi gögse kawusunca iz miz umrunda olmuyor satn bi süre sonra belli bile olmuoyr bnm karsıdan bakıldıgında bile görünmüyor gelip alttan incelemk lazım nee uzatmayim öptüm seni

Back
X