Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biraz önce nişan albümünüzü incelemiştim. orada yorum yazmadım ama avatarınız aklımda kalmış. bu gelinliğin size ait olduğunu görünce çok şaşırdım. hakkaten sözünüzdeki haliniz farklı, nişan farklı, düğün farklı
seçtiğiniz gelinliği çok çok beğendim. gerçekten harika, orijinal bir gelinlik. ama modelini anlamak bir o kadar zor. ayrıca gerçek fransız danteliyle dikilmiş çok kaliteli bir gelinlik.
size dikilen gelinliğin katlı kısımları birebir benzemekle birlikte, dantel kısımlarını ben benzetemedim, çünkü kumaş çok farklı. ayrıca belde kullanılan kuşakta da başka bir kumaş kullanılmış. anladığım kadarıyla aslında bolero olan kısımları siz askı ile değiştirdiniz. bu gelinliğin orijinalini diktirebilmek için 3000 lira gibi bir bütçeyi gözden çıkarmanız gerekirdi. Sanıyorum ki siz daha uygun bir fiyata diktirdiniz.
Böyle bir gelinlik diktirmek isteyen arkadaşlara daha benzer bir sonuç alabilmeleri için önerim, sentetik ve parlak kumaşlardan mümkün olduğunca uzak durmaları. Çünkü özellikle fotoğraflarda oldukları gibi görünmüyorlar. Cam organze -sizin gelinliğinizde yok da- gibi parlak kumaşlar gelinlikçide gözlere albenili gelse de, fotoğraflarda plastik gibi görünebilir aklınızda olsun...
gelinlik harika da, eğer tekrar foruma dönüp bakarsanız dikilmiş halini yani düğün resmini paylaşır mısın? Çok zor bir model, eğer aynı şehirdeysek ve gelinlik olduysa bende müştersi olmak isterim...Bence çok zor bir model