• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buna karar verdim nasıl sizce?

Bayildim..! Cok guzelmis canim, insaALLAH bu sekilde dikilebilir ve sen bunun aynisini giyebilirsin ;) Eger dogru kumaslari tercih edersen en az bunun kadar guzel olabilir..

muhteşemmmm. ne gelinlikler çıkmış yaa . bizim zamanımızda varmıydı bunlar. vardı da biz mi alamamıştık acaba .

çok güzel bir model kuğu gibi olacağın kesin.(etekteki fiyonk hariç o olmasa daha hoş dururdu bence)

çok güzelllllll.benim de büyük ihtimalle okypete nin süper arşivinde görüp beğendiğim bir modeldi.diktirecek misin? hiçbiyerle konuştun mu?ne kadara mal olur ben de merak ediyorum da.Allah mutlu etsin inşallah

Son düzenleme:
canım diktrdm bile 1600 tl ye mal oldu çokta güsel oldu birtek o güpürlerin aynısnı bulamadılar okadar geri kalan yerlerin hepsi aynı

tarzım değil böyle bi seçim yapmam ama çok zarif bi gelinlik

gelinlik çok güzel ama bu şekilde aynen dikebilen çıkar mı bilmiyorum cnm ço iyi terzi seçmelisin

aradan tam 1.5 sene geçti evleneli ve düğünümde tek pişman olmadığım şeylerden biri gelinliğim çok beğenerek gydim ve çok güzel diktiler.herkes hayran kaldı. :10:

Back