Saç Kesim Şekilleri Buna benzer bir taci nereden bulabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bu arada nette falan satan biyer bulursanız buraya yazarmısınız şuanda izmire gitme durumum yokta :26:

ayyyy benimde çokk hosuma gitti ama ben abartili olanlari daha çok begendim sanki =)))))) bihterin taktigi hosmus ona benzer fazla abartili olmayan biseyi arada disari çikarkende kullanabilirimm =)))))) ya da miroslava duma ninki gibi daha modern olanlariii ayyyy bole biseyi kendimde yapabilirim

ya benim aklıma bişey geldi ama kolyeyi alıp ucundan firkete geçirip saçlarınızın altından geçirip taksanız aynı görüntüyü verir bence :)))

ya benim aklıma bişey geldi ama kolyeyi alıp ucundan firkete geçirip saçlarınızın altından geçirip taksanız aynı görüntüyü verir bence :)))

yaratıcılığın gözü kör olsun!

Kızlar ebayde var benzerleri. "gothic circlet" ya da "gothic tiara" diye ararsanız görebilirsiniz; ama bazıları ayine gider gibi :)))

Canim firkete, paravana toka mi? :44:
Aslinda kendimiz yapabiliriz Incik boncuk satan yerlerde bol malzeme var. Ama ben ilk koydugum resimdeki gibi tek parca istiyorum. Bugün gidemedim bakmaya isim vardi yarin bakcam, umarim bulurum

yaratıcılığın gözü kör olsun!

Kızlar ebayde var benzerleri. "gothic circlet" ya da "gothic tiara" diye ararsanız görebilirsiniz; ama bazıları ayine gider gibi :)))

Sagol canim bilgi icin Oradakilere baktim aslinda elde yapilabilir onlar. Kemeraltina gidersem bir ara boncukculardan malzeme alcam, yapmaya caliscam. Daha önceden aldigim malzemelere baktim güzel seyler almisim. Bi seyler yapabilirim belki

evet canım paravana bende tonla o tarz kolye var kullanmadığım hediye fln gelmiş gri renkte pazarda fln bile var al onlardan alnına gelecek şekilde yanlardan tokala bihtere de öyle yapmışlardı

bende oyle yapmayi dusunmustum zaten ama ben hiç kolye takmam onuda gidip almam gerek =)) ufff ne taki ozurlu bi kizim ben yaaaa =)

bende oyle yapmayi dusunmustum zaten ama ben hiç kolye takmam onuda gidip almam gerek =)) ufff ne taki ozurlu bi kizim ben yaaaa =)

Deme kendine öyle alirsin nolcak

Kizlar su resimdeki kizin boynundaki siyah takinin adi neydi? Kücükken alirdim bilekligi falan vardi ucuz bisey. Hosuma gidiyor, alcam ama adi aklima gelmedi. Hazir taki muhabbeti varken sorayim dedim. Bilen varsa söyleyiversin ismini. :44:

=) Bende bundan çok takardım .İsimi yoktu ya yani ben öyle hatırlıyorum
Japon pazarında bulabilirsin Karşıyakada görmüştüm .

Merhaba bayanlar

Bu resimdekine benzeyen bir taci Izmir de nerden bulabilirim? Bunu büyük ihtimalle bulamam o yüzden benzeri olabilir. Cok begendim sade ve sık duruyor.

bu tarz aksesuarları gothic shoplardan bulabilirsin canım, alsancakta gothic kılık-kıyafet, aksesuar satan yerler çok.

yaa biraz önce o ses türkiyede ki kızda gördüm bayıldımm siyah gülleri vardı çok sade ve şıktı onun gibisini nerelerde bulabilirim acaba izleyen ve bilen birisi va mı??

yaa biraz önce o ses türkiyede ki kızda gördüm bayıldımm siyah gülleri vardı çok sade ve şıktı onun gibisini nerelerde bulabilirim acaba izleyen ve bilen birisi va mı??

ben gördüm canım evet gerçekten çok hoş bir taç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…