Anam 58 kisi bakmis hic kimse mi bilmiyor :26: Üzüldüm yav halbuki cok begenmistimNeyse artik düscem yollara. Orjinal seylerin satildigi dükkanlara bakarim belki bulurum :44: Ama yardim eden olursa sevinirim :107:
Ahahaanam demkki kimse bilmiyovalla bilsem söylerim.ama bunu beğenen kişi baya enteldir bravo güzel
Ben de ariyorum hala :44:aa çok güzel benimde hoşuma gitti internette ki sitelere bi bakayım belki bulurum satan bi yer
Tesekkür ederimSlania, size msj attım özelden bir bakın.inş yardımcı olur.
Bence alsancaktaki takı mağazalarına bak böyle şeyler olduğuna eminim forumdaki takıcılara da bakabilirsin. bulacağına eminim arada elime böyle şeyler geçiyordu ama kendimde hiç düşünmediğimden nerede gördüğüm aklımda kalmamış.
özel yaptırman biraz zor bence canım neresi yapar ki?
alsancakta bulursun kesin bence şık şeyler satan yerlerde bu tarz şeyler de olur diye düşünüyorum hiç bi yerde bulamazsan kesin kemeraltına bak ordan herşey bulunabiliyor çok enteresan ama öyle :)
ayrıca nete de bak biraz gittigidiyorda ya da yurtdışı mağazalarında bu tarz şeyler bulabilirsin. sen baya istiyorsun bunu belli parasını gözden çıkarmışın gibi geldi ondan dedim üstelik çok da pahalıya gelmiyor düşünülen kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?