• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Buna benzer bir taci nereden bulabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
373
Merhaba bayanlar :3:

Trobar+de+Morte+Lady+Morte.jpg

Bu resimdekine benzeyen bir taci Izmir de nerden bulabilirim? Bunu büyük ihtimalle bulamam o yüzden benzeri olabilir. Cok begendim sade ve sık duruyor. :21:

Son düzenleme:
Anam 58 kisi bakmis hic kimse mi bilmiyor :26: Üzüldüm yav halbuki cok begenmistim :14: Neyse artik düscem yollara. Orjinal seylerin satildigi dükkanlara bakarim belki bulurum :44: Ama yardim eden olursa sevinirim :107:

Anam 58 kisi bakmis hic kimse mi bilmiyor :26: Üzüldüm yav halbuki cok begenmistim :14: Neyse artik düscem yollara. Orjinal seylerin satildigi dükkanlara bakarim belki bulurum :44: Ama yardim eden olursa sevinirim :107:

anam demkki kimse bilmiyo:1::1: valla bilsem söylerim.ama bunu beğenen kişi baya enteldir bravo güzel

aa çok güzel benimde hoşuma gitti internette ki sitelere bi bakayım belki bulurum satan bi yer

Bu tür Şeyler GeneLde Gothic Giyim Yani Metal Ve Rock Eşyaları Satan YerLerde Bulunuyor. Altın Rengini Bulur Musun Bilemem Ama Genelde Gümüş Rengi Bulunur. Zaten Sarışın Bayan Bir Gothic :) Ve Diğer Bayanda Gothic Makyajlı :)
Kadıköyde Gothic Şeyler Satan Bir Cok Yer Var Örneğin Gargamel
Dükkan Adı Veriliyor Mu Bilmiyorum Ama Eğer Yasaksa Bilgilendirin.

Son düzenleme:
Evet canim biliyorum ama ben vakit bulamadigimdan pek arastiramadim. Benim asil begendigim ilk resimdeki. Gümüs rengi olursa daha iyi olur. Öyle yapimi zor bir seye benzemiyor. Özel olarak yaptirabilir miyim ki acaba? Gercekten cok begendim onu :69: Özel günlerde kullanmak istiyorum. Zaten günlük kullanilacak bisey degil. Ilerde evlenirken bile takarim ben onu neden olmasin ki, zaten antika bi gelin olcam o kesin :27:

Bu arada ben Izmirde oturuyorum Istanbul`a ugrama gibi bir sansim da yok. Buralarda bulabilirsem daha iyi olur benim icin.

Öneride bulunmak yasak degil merak etme. Bu sitede bir cok kisi birbirine marka ve magaza önerisinde bulunuyor.
Ilgilendigin icin tesekkür ederim. :71:

Bu tacin herhangi bir ismi var mi? Gelinlerin taktigi taca gelin taci deriz mesela. Bu taca ne deniyor acaba? Bilirsem bulmam daha kolay olur.

internette alın tacı diyolar ama satan biyer bulamadım hala

Bence alsancaktaki takı mağazalarına bak böyle şeyler olduğuna eminim forumdaki takıcılara da bakabilirsin. bulacağına eminim arada elime böyle şeyler geçiyordu ama kendimde hiç düşünmediğimden nerede gördüğüm aklımda kalmamış.

Bence alsancaktaki takı mağazalarına bak böyle şeyler olduğuna eminim forumdaki takıcılara da bakabilirsin. bulacağına eminim arada elime böyle şeyler geçiyordu ama kendimde hiç düşünmediğimden nerede gördüğüm aklımda kalmamış.

Dershanem Alsancakta, önümüzdeki hafta dershaneden ciktigimda gezcem biraz belki bulurum. Aslinda aynisi olsa daha iyi olur ama biraz zor sanirim. Özel olarak yaptirabilir miyim ki ben bunu? Yaptirirsam cok pahaliya patlar mi?

özel yaptırman biraz zor bence canım neresi yapar ki?
alsancakta bulursun kesin bence şık şeyler satan yerlerde bu tarz şeyler de olur diye düşünüyorum hiç bi yerde bulamazsan kesin kemeraltına bak ordan herşey bulunabiliyor çok enteresan ama öyle :)

ayrıca nete de bak biraz gittigidiyorda ya da yurtdışı mağazalarında bu tarz şeyler bulabilirsin. sen baya istiyorsun bunu belli parasını gözden çıkarmışın gibi geldi ondan dedim üstelik çok da pahalıya gelmiyor düşünülen kadar

özel yaptırman biraz zor bence canım neresi yapar ki?
alsancakta bulursun kesin bence şık şeyler satan yerlerde bu tarz şeyler de olur diye düşünüyorum hiç bi yerde bulamazsan kesin kemeraltına bak ordan herşey bulunabiliyor çok enteresan ama öyle :)

ayrıca nete de bak biraz gittigidiyorda ya da yurtdışı mağazalarında bu tarz şeyler bulabilirsin. sen baya istiyorsun bunu belli parasını gözden çıkarmışın gibi geldi ondan dedim üstelik çok da pahalıya gelmiyor düşünülen kadar

Bu tip takilarin yapildigi yerler yapar diye düsünüyorum. Genelde el yapimi olur bunlar. Belli bu da el yapimi. Ama önce bir arastircam tabi. Önümüzdeki hafta dolascam biraz. Kemeralti iyi fikir. Kizlar agasi haninda bulabilirim belki. Internete de bakarim.

Evet gercekten cok istiyorum. Fazla pahali olmaz bence de. Sonucta üzerinde degerli bir tas yok, altin da degil.

Ilgilendigin icin tesekkür ederim. :71:

Bulursam yazarim buraya almak isteyen olur belki.

wwwmedievalbridalfashionscom Bu sitede cok güzel seyler var kizlar. Meraklisi bakabilir. Link yasak oldugu icin noktalari koymadım.
Circlet deniliyormus bunlara. Googledan aratin harika seyler var. :16:

slania ismini öğrenmiş oldum sonunda çok teşekkürler :70:

Back