bumuyani'nin evinde yedik,içtik,güldük,eğlendik...

harikasınız canlarm bnm..keşke sizinle olabilseydim..güzel yüreklerinizin ışığı pırıl pırıl gözlerinizden yansıyor..yüreğinize sağlık..:asigim:

harika fotolar sıcaklıgınız su karelerden bile evimize yansıdı dostlugunuz daim olsun ama oldumu bumuyani harika seyler yaptın canımız cekti :)

çok güzel görünüyo bayıldım o böreklere pastalara:))))
şaka bi yana her buluşmanın fotolarına bakarken bende orda olsaydım keşke diyorum tıpkı sizin fotolarınıza bakarken dediğim gibi.
çok içten ve samimi görünüyosunuz.
hep böyle devam edin inşallah.

Güzel arkadaşlarım bu ne güzellik böyle.Hepinizde çok şık, çok mutlu ve harika görünüyorsunuz.Dostluğunuzun sıcaklığını hissetmemek mümkün mü?Bumuyanicim maşallah döktürmüşsün canım.Hepinizide kocaman öpüyorum........[
101tb1.gif

arkadaşlr bi sonraki buluşma kahvaltı olsun diyoruz. şimdiden görüşlerinizi almk isiyorum...

Çok güzel olur bence güzel bir mekanla tamamlanırsa birde gerçekten keyfili olur
Hafta içimi hafta sonumu canım buda önemli katılım için ?

şimdiye kadr hafta içi diyordum buluşmalr için ama artık farketmez:) eşim vardıyaya gectı 2ay için .istersenız bı ahfat içi yapalım bıde haftasonu yapalım hafta içigelemeyen haftasonuna gelir haftasonu uymayan da haftaiçine. ben elimdne geldigince ikisined e katılamaya çalışırım

hayatım ben pazar günü olursa 2ye kdar katılabilirim...salı günü malum zaten uygunum...perşembeyede kaydırabilirim iznimi...ama işte yılbaşı durumu söz konusu çalışma planı bu aralar biraz değişken olabiliyor..önümüzdeki 2 hafta karman çorman herşey..
siz kararlaştırın ben bakayım nasıl oldurabilirim diye....

resimlerden de anlaşılıyor , çok güzel bir gün geçirmişsiniz , ne güzel :asigim:
biz de arkadaşlarla AVMlerde buluştuk 2 kere felan , artık evlerde buluşucaz inşallah .. ilk ev toplantısı bende olacak delikafadulden
bakalım , biz de ekleriz resimleri inşallah ..
bumuyani yi " izmirde tedavi gören... "topiğinden hatırlıyorum sanki , bumiş diyorlardı dimi yerimseniben
kalıcı olsun dostluğunuz inşallah opuyorumnanaktan

Back