bumuyani'nin evinde yedik,içtik,güldük,eğlendik...

VALLAHİ hepiniz ayrı bi şekerinis
o yemeklerde yani maşallah pek bi marifetli bi hattunmuş cokacimcoook
dostluğunuz hiç bozulmasın inşallah:nazar:

dostluğunuz baki olsun :nazar: o güzel dakikaları bizimlede paylaştığınız için teşekkkürler.

[ayy lutfen ablaıcm nedemk senın ıkramalrının yanında benımkıelr nekı..ayy senın haşhaşlı böregın geldı bak şimdi aklıma gecenın 12sınde ahh ahh aşerseydım gelir dayanırdım kapına bak ona göre....akannehir

bumuyaniciğim sen haşhaşlı iste kızzz o kolay.. gene gelin bi gün bana börekler açayım size...zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

dostluğunuz baki olsun :nazar: o güzel dakikaları bizimlede paylaştığınız için teşekkkürler.
amin canım biz teşekkür ederiz canım bize eşlik ettiğin için

bızı nıye cagırmadınız :umursamaz:

küstüm :dilcikar:

sumakcığım mantı gününde ortak kararlaştırdığımız bir organizasyondu.oraya gelememiştin , gelmiş olsaydın sende dahil olurdun mutlaka canım. bir daha ki turda hepberaber oluruz inşallah olur mu?

buda canım arkadasım erencımıgımın çiceği canım benım çok incesin çok tesekkür ederim gercekten çok mutluoldum kız :)

sıcaccık çok samimi bir buluşma olmuş...
hepiniz çok hoşsunuz...ayrıca bumuyani ellerine sağlık yaptıklarında bir o kadar lezzetli gözüküyor ;))

ayyy topic açıkmış kız ben yine akıllara zarar pozlarımla milletin karşısındayım :kedi:
bi sobaya yapışmışım bi duvara hepsinin bi sebebi var kızlar beni tanımayanlara belirtiiyim dedim sırnaşık şey yani manyak daha deli değilim :lepi:
ayrıca çokkkk güzel bi gündü okadar yedik bide yolluk aldık yanımıza yaa sonra diyet topiklerinde gezeriz delikafadulden ama cidden hepsi süperdi ellerine sağlık bumuyanicim ayrıca misafirperverliğin için çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

allah daım etsın dostlugunuzu herpınız harıkasınız...:nazar:
keşke tum ızmırlı dostları gorebılseydım bı ızmır bulusmasında...

sıcacık bir dostluk kurulmuş süpersiniz :nazar:
yemeklerde aklımda kaldı :gitme:ne hamarat hatun yaaaaaa :nazar:

ayyy topic açıkmış kız ben yine akıllara zarar pozlarımla milletin karşısındayım :kedi:
bi sobaya yapışmışım bi duvara hepsinin bi sebebi var kızlar beni tanımayanlara belirtiiyim dedim sırnaşık şey yani manyak daha deli değilim :lepi:
ayrıca çokkkk güzel bi gündü okadar yedik bide yolluk aldık yanımıza yaa sonra diyet topiklerinde gezeriz delikafadulden ama cidden hepsi süperdi ellerine sağlık bumuyanicim ayrıca misafirperverliğin için çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

afiyet bal şeker olsun canım benımm

Gerçekten ortam sizlerle çok sıcak görünüyor..Misafirler harika, ev sahibi harika, yiyecekler harika....Daha ne olsun?...Arkadaşlığınız daim olsun

Back