bumuyani'nin evinde yedik,içtik,güldük,eğlendik...

ooohhh öpücükleride kaptıkk zemuszemus

Kadriyeciğim ellerine sağlık sıcacık bir ağırlama içten dostluğunla içimizi ısıttın.hihoyyythihoyyyt ikramlarında çok güzeldi. pinkimin de dediği gibi orda yediklerimiz yetmedi evlere bile götürdük pes artık bizeee:dilcikar::dilcikar:

maşalllah canım hemşerilerim benim,çok hoş gözüküyorsunuz hepiniz

sevgili bumuyani misafirprverliğin gerçekten süpermiş,ellerine sağlık:))))

aman nazar değmesin bebişler
çok teşekkürler canım.madem hemşeriyiz yollarımız bir buluşmada kesişir o zaman nasıl olsa değil mi...
süperdir bizim bumuşumuzzz.birde pratik.sabah saat 9da bütün herşeyi bitirmiş.hazır kıta beklemeye koyulmuş bizimkisi..

dostlugunuz daim olsun a.s.

hane bize börek :mymeka:
amin inşallah :Saruboceq: börekleri zula yaptım ben fiyatta anlaşabiliriz :)

teşekkürler canım. çok yakında diğer buluşmamızda zaten .gönüller bir olunca hep birlikte olmak istioyruz zaten o yüzden sıksık toplanıyoruz..allah daim etsin inşallah..

amin canım çok teşekkürler..

Ohh, ohhh, sefanız olsun:teytey:

Misafirperverliğin için teşekkürler Bumuyani.cokacimcoook
cokacimcoook bendeeeyine bir buluşma klasiği yapayım ben başlayım..ooff o patates salatasından olacaktı ki şimdiiiii delikafadulden

ay ay ay fotolarımız süper çıkmış ama yemekler daha süperdi tabi :))
bize evini açan bumuyaniciğime çok teşekkür ediyorum sayesinde sıcacıkk
bir ortamda çok keyifli saatler geçirdik. Birdaha sana gelirken yol tarifi
almayacağım için çok mutlu olucam ama belirteyim hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Güzel ikramların için ellerine sağlık tekrar canımcım a.s. opuyorumnanaktan

çok tatlı ve güzel bir buluşma. allah dostluğunuzu daim etsin. sevdiklerimi görmek beni mutlu etti. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktan

çok güzel geçmiş gördüğüm kadarıyla sizi tanıdıgıma cok sevindim kızlar :)) bumuyani döktürmüşsün vallahi bak canım çekti

ne varsa izmir kk da var vallahi :) hep onlar buluşuyor,onlar konuşuluyor,onlar seviliyor zemuszemus

haber başlığı gibi oldu ama:ecrin_bebek:

çok tatlı ve güzel bir buluşma. allah dostluğunuzu daim etsin. sevdiklerimi görmek beni mutlu etti. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktan
bizde seni öpüyorum ablacığım opuyorumnanaktan

Dostluğunuz daim olsun
Bumuyani canım ellerine sağlık ikramlar nefis görünüyor
amin inşallah canım..herşeyi harikaydı bumuyanimin aman aman siz birde yiyin görün :)

yap hayatım bizde fotolarına bakarak dahil olalım kaydirigubbakcemile2

ne varsa izmir kk da var vallahi :) hep onlar buluşuyor,onlar konuşuluyor,onlar seviliyor zemuszemus

haber başlığı gibi oldu ama:ecrin_bebek:
gerçekten kız..sen bunu bir düşün istersen lülülülülülü

sefanız olsun zemuszemusoh ohhhh............
dstluğunuza maşalllah............
:lepi: teşekkürler canım benim oldu valla

yaa banada bi gün toplanın gelinkıslarrrr bak bekliyorumm haaa kaydirigubbakcemile

çok zevkli bir gün geçirmişsiniz allah içinize sindirsinn opuyorumnanaktan

yaa banada bi gün toplanın gelinkıslarrrr bak bekliyorumm haaa kaydirigubbakcemile

çok zevkli bir gün geçirmişsiniz allah içinize sindirsinn opuyorumnanaktan
vallahi öyleydi gizemcim inşallah senlede tanışırız böyle güzel bir günde..alsancaktakine gelecektin ama doğuma denk gelmişti değil mi?

evet çok yorulmuş olmalısın cidden kolay değil 22 kişi :bbo: ne güzel olurdu denk gelsek..inşallah diyelim..fotoğraflarla yetinirim ben artık :sinifsinif:

ay canlarım benim ya a a nasıl güzelsiniz bir bilseniz,sizinle olamadım ama aklım hep sizdeydi çok güzel dostlukların temeli bunlar allah hiç bozmasın inşaallah opuyorumnanaktan ellerine sağlık bumuyanicim nasıl güzel gözüküyo o sarmalar öle afiyet bal şeker olsun :hulya:

Ohh, ohhh, sefanız olsun:teytey:

Misafirperverliğin için teşekkürler Bumuyani.cokacimcoook
estagfurullah canım buyur sneın içind ehazırlarım hepsinden :)

maşallah çok güzelsiniz.
yemeklerde çok güzel ya
bumuyani maşallah pek hamaratsin ya.
tesekkurler canım ...
ayy lutfen ablaıcm nedemk senın ıkramalrının yanında benımkıelr nekı..ayy senın haşhaşlı böregın geldı bak şimdi aklıma gecenın 12sınde ahh ahh aşerseydım gelir dayanırdım kapına bak ona göre....akannehir
bncede canım ezberlemişsindir artık yolu...
Dostluğunuz daim olsun
Bumuyani canım ellerine sağlık ikramlar nefis görünüyor
tesekurlercanım benım guzel annemmmm
ayy utandırdınz benı yaa.
yok ya ikrmalrım sıradan seylerdı ama mısafirlerim özel olunca ikramlarda özel oldu :))

fotoalra eşimle baktık gulmekten oldu adamcagız sobanın boruları görunuyor dıyor bıraz değişik poz cekseydınz dıyor..takvım görunuyor dıyorr oda onlAra DIKKAT ETMıŞ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…