canlarım maşallah size güzel hatunlar,,çok eğlenmişsiniz belli oluyo,
bumuyani ellerine sağlık canım,,menü çok güzel görünüyo,,
çok istedim arnızda olmayı ama elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim,sizler biliyonuz
inşallah bir sonraki buluşmaya diyelim,,
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize gelsin
kate_34 inşallah izmirde denk geliriz birlikte bir gün beraber oluruz canım
çok teşekkürler canım.madem hemşeriyiz yollarımız bir buluşmada kesişir o zaman nasıl olsa değil mi...maşalllah canım hemşerilerim benim,çok hoş gözüküyorsunuz hepiniz
sevgili bumuyani misafirprverliğin gerçekten süpermiş,ellerine sağlık:))))
aman nazar değmesin bebişler
amin inşallah :Saruboceq: börekleri zula yaptım ben fiyatta anlaşabiliriz :)dostlugunuz daim olsun a.s.
hane bize börek :mymeka:
İlk başta şunu söyliyim ki, hepiniz çok güzel ve bakımlı hatunlarsınız:)
Sonra şunu söyliyim ki, işin gırtlak kısmı da tam bana göreymiş hani:)
Buluşmalarınızın devamını bekleriz..Çok eğlendiğiniz gözlerinizden belli..
amin canım çok teşekkürler..Maşallah sizlerene güzel bir buluşma olmuş bide sarma yemişler ayıp ama canımız çekiyor :umursamaz: börekler tatlılar filan
Dostluğunuz daim olsun hanımlar sizleri görmek çok güzeldi opuyorumnanaktan
cokacimcoook bendeeeyine bir buluşma klasiği yapayım ben başlayım..ooff o patates salatasından olacaktı ki şimdiiiii delikafaduldenOhh, ohhh, sefanız olsun:teytey:
Misafirperverliğin için teşekkürler Bumuyani.cokacimcoook
maşallah çok güzelsiniz.
yemeklerde çok güzel ya
bumuyani maşallah pek hamaratsin ya.
bizde seni öpüyorum ablacığım opuyorumnanaktançok tatlı ve güzel bir buluşma. allah dostluğunuzu daim etsin. sevdiklerimi görmek beni mutlu etti. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktan
amin inşallah canım..herşeyi harikaydı bumuyanimin aman aman siz birde yiyin görün :)Dostluğunuz daim olsun
Bumuyani canım ellerine sağlık ikramlar nefis görünüyor
yap hayatım bizde fotolarına bakarak dahil olalım kaydirigubbakcemile2ev buluşmalarının samimiyeti,sıcaklığı,sohbetide bi başka olur.
bende yapıcam bi ara arkadaşlarıma..
çok başarılı bi buluşma belli,sayı olarak,
ikram olarak,sohbet olarak..
ayrıca teb. kadriyecim ikramların harika görünüyo belli maharetlisin..
gerçekten kız..sen bunu bir düşün istersen lülülülülülüne varsa izmir kk da var vallahi :) hep onlar buluşuyor,onlar konuşuluyor,onlar seviliyor zemuszemus
haber başlığı gibi oldu ama:ecrin_bebek:
:lepi: teşekkürler canım benim oldu vallasefanız olsun zemuszemusoh ohhhh............
dstluğunuza maşalllah............
yaa banada bi gün toplanın gelinkıslarrrr bak bekliyorumm haaa kaydirigubbakcemile
çok zevkli bir gün geçirmişsiniz allah içinize sindirsinn opuyorumnanaktan
vallahi öyleydi gizemcim inşallah senlede tanışırız böyle güzel bir günde..alsancaktakine gelecektin ama doğuma denk gelmişti değil mi?yaa banada bi gün toplanın gelinkıslarrrr bak bekliyorumm haaa kaydirigubbakcemile
çok zevkli bir gün geçirmişsiniz allah içinize sindirsinn opuyorumnanaktan
pinkcim yapıcam ama daha çok önceki tanıştığım sevdiğim kkdaşlarım olucak ve sayıyı sınırlı tutucam,
keza bilen bilir benim ev buluşmamda 22 kişi vardı..çok güzel ama çok yorucuydu..
senide beklerim..
estagfurullah canım buyur sneın içind ehazırlarım hepsinden :)Ohh, ohhh, sefanız olsun:teytey:
Misafirperverliğin için teşekkürler Bumuyani.cokacimcoook
tesekkurler canım ...maşallah çok güzelsiniz.
yemeklerde çok güzel ya
bumuyani maşallah pek hamaratsin ya.
ayy lutfen ablaıcm nedemk senın ıkramalrının yanında benımkıelr nekı..ayy senın haşhaşlı böregın geldı bak şimdi aklıma gecenın 12sınde ahh ahh aşerseydım gelir dayanırdım kapına bak ona göre....akannehirKadriyeciğim ellerine sağlık sıcacık bir ağırlama içten dostluğunla içimizi ısıttın.hihoyyythihoyyyt ikramlarında çok güzeldi. pinkimin de dediği gibi orda yediklerimiz yetmedi evlere bile götürdük pes artık bizeee:dilcikar::dilcikar:
bncede canım ezberlemişsindir artık yolu...ay ay ay fotolarımız süper çıkmış ama yemekler daha süperdi tabi :))
bize evini açan bumuyaniciğime çok teşekkür ediyorum sayesinde sıcacıkk
bir ortamda çok keyifli saatler geçirdik. Birdaha sana gelirken yol tarifi
almayacağım için çok mutlu olucam ama belirteyim hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Güzel ikramların için ellerine sağlık tekrar canımcım a.s. opuyorumnanaktan
tesekurlercanım benım guzel annemmmmDostluğunuz daim olsun
Bumuyani canım ellerine sağlık ikramlar nefis görünüyor
ayy utandırdınz benı yaa.ev buluşmalarının samimiyeti,sıcaklığı,sohbetide bi başka olur.
bende yapıcam bi ara arkadaşlarıma..
çok başarılı bi buluşma belli,sayı olarak,
ikram olarak,sohbet olarak..
ayrıca teb. kadriyecim ikramların harika görünüyo belli maharetlisin..
çok güzel geçmiş gördüğüm kadarıyla sizi tanıdıgıma cok sevindim kızlar :)) bumuyani döktürmüşsün vallahi bak canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?