• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUMUDUR SEVGİİ

Aslinda sen kendin cevaplamissin

Ne yaparsan yap DEGISMEZ

Ve evet SEVGI BI DEGIL ....

Aslında değil giydiğim bi yüksek bel pantolon ve üzerine kazak ya da tişört ama benim popom çok çıkık ve yuvarlak ilgi çeken bu ama napabilirimki ben buna,sizin eşiniz neyee kızıyordu mesela ? Özel olmazsa tabi.

Haha saka gibi ayni benimkide öyle diye dar seyler giymeme izin vermiyor ciddende hafif dar bile giysem hemen erkekler sapik sapik bakiyordu :KK34:

Bende orta yol bulunmasından yanayım ama bunun orta yolu yokki,gerçekten fedakar biriyim aslında uzun zamandır sorun yapıyordu birçok kez alttan da aldım. dekolte istemiyor tamam dedim belin açılmasın dedi dikkat ediyorum dedim e bi pantolonda giymiyim mi
Sen kendinden eminsin evet erkek arkadaşında guveniyodur ama disardaki erkek musvettelerinin bakışları çok fena anlatabiliyor muyum ? Hani o bir erkek olarak daha iyi biliyodur onların bakislarini. En paspal halimde olsam bile ben erkek arkadaşımla kalabalık bir yerde yururken Allahım nolur olay çıkmasın diye dualar ediyorum. Her an tetikte cunku yani yaninda ben varken ozellikle dikkat ediyorum biri bise dese kavga çıkartacak. Evet hoş değil ama onların düşünceleri böyle. Ben sevdiğim adamin yanımda rahat olmasını isterim. Her an şu adam baktı bu adam ne dedi diye düşünmesini istemem acikcasi. O pantolon meseleside her pantolonda degildir tayt kadar sikan bir pantolonsa rahatsız olmasi normal değil mi ? Sen en doğrusunu bilirsin tabi ben kendime göre olması gerekeni söyledim. Hakkınızda hayırlısıni dilerim.

Erkekler bu kıyafet konusunda gerçekten hassas. Ve bu durum ilişkiye ciddi ciddi yansıyor. Ben kapan vs baskısı gibi abartılı ve hoş görülmücek bi baskı olmadıktan sonra kesinlikle bu konuda hassasiyetlerine özen göstermek gerektiğini düşünüyorum. Bence sen bu konuda fedakarlık yap ve barışan taraf ol.

Back
X