- Konu Sahibi pptpapatya
-
BUMBO Bebek Koltuğu
Dünya genelinde 7 milyon adet satış yapan, doktorların önerdiği, bebeğinizin başını dik tutmaya başladığı andan itibaren (3ay+), ergonomik tasarımı ile, oturabilmesini sağlayan anne ve babaların ilk tercihi Bumbo Bebek koltukları artık Türkiye'de...
- 3 aydan itibaren kullanıma uygundur
- Oval iç tasarımı ile bebeğinizi koltuk altından ve bacaklarından destekler
- 1.8 kg ağırlığı sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir
BUMBO Bebek Koltuğu
Dünya genelinde 7 milyon adet satış yapan, doktorların önerdiği, bebeğinizin başını dik tutmaya başladığı andan itibaren (3ay+), ergonomik tasarımı ile, oturabilmesini sağlayan anne ve babaların ilk tercihi Bumbo Bebek koltukları artık Türkiye'de...
- 3 aydan itibaren kullanıma uygundur
- Oval iç tasarımı ile bebeğinizi koltuk altından ve bacaklarından destekler
- 1.8 kg ağırlığı sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir
eğer hanımefendi almayacaksa haber verirmişinız. Bende almayı düşünüyorum.birde önünde masasıda oluyormu ?
henüz bi haber gelmedi bana da..ne zamandır bekliyorum ya inşallah nasibimdir :))
hayırlısı olur inşallah :) kısmet bu işler canım
arkadaslar, tepsisi yok, ama emniyet kemeri var. kemeri takmasaniz dahi 1.5 yasindan once cocugun icinden cikabilmesi mumkun degil dizayni sebebi ile,ama yine de emniyet kemerini kullanmayi oneririm. ben bugun 1 yasindaki yuryebilen kizimi oturttum denemek icin kemersiz, kivrandi kivrandi mumkundegil cikamadi. popo dizlerden asagida kaldigindan kalkamiyorlar.
arkadaş almıyorsa ben istiyorum 30 tl yi bugün gönderebilirim kargo ile de siz bana gönderirsiniz olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?