• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El BUMBO Koltuk 30 TL

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
Merhaba;

Cok severek kullandıgımız hayat kurtarıcı BUMBO koltugumuzu, kızımın yürümeye başlayıp içinde durmaması sebebiyle satıyorum. Alt tarafında durmaktan sararmalar var; üstte de belli belirsiz cok hafif renk dönmeleri var, o sebeple degerinin cok altinda pazarliksiz veriyorum. Onun dışında sapasağlam birkac çocuk büyütür. Ümraniye'den elden de alınabilir.

$fotoğraf 3.jpg$fotoğraf 1.jpg$fotoğraf 2.jpg

BUMBO Bebek Koltuğu

Dünya genelinde 7 milyon adet satış yapan, doktorların önerdiği, bebeğinizin başını dik tutmaya başladığı andan itibaren (3ay+), ergonomik tasarımı ile, oturabilmesini sağlayan anne ve babaların ilk tercihi Bumbo Bebek koltukları artık Türkiye'de...

- 3 aydan itibaren kullanıma uygundur

- Oval iç tasarımı ile bebeğinizi koltuk altından ve bacaklarından destekler

- 1.8 kg ağırlığı sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir

BUMBO Bebek Koltuğu

Dünya genelinde 7 milyon adet satış yapan, doktorların önerdiği, bebeğinizin başını dik tutmaya başladığı andan itibaren (3ay+), ergonomik tasarımı ile, oturabilmesini sağlayan anne ve babaların ilk tercihi Bumbo Bebek koltukları artık Türkiye'de...

canım özelden konuşalım alıcam

BUMBO Bebek Koltuğu

eğer hanımefendi almayacaksa haber verirmişinız. Bende almayı düşünüyorum.birde önünde masasıda oluyormu ?

arkadaslar, tepsisi yok, ama emniyet kemeri var. kemeri takmasaniz dahi 1.5 yasindan once cocugun icinden cikabilmesi mumkun degil dizayni sebebi ile,ama yine de emniyet kemerini kullanmayi oneririm. ben bugun 1 yasindaki yuryebilen kizimi oturttum denemek icin kemersiz, kivrandi kivrandi mumkundegil cikamadi. popo dizlerden asagida kaldigindan kalkamiyorlar.

arkadaslar, tepsisi yok, ama emniyet kemeri var. kemeri takmasaniz dahi 1.5 yasindan once cocugun icinden cikabilmesi mumkun degil dizayni sebebi ile,ama yine de emniyet kemerini kullanmayi oneririm. ben bugun 1 yasindaki yuryebilen kizimi oturttum denemek icin kemersiz, kivrandi kivrandi mumkundegil cikamadi. popo dizlerden asagida kaldigindan kalkamiyorlar.

arkadaş almıyorsa ben istiyorum 30 tl yi bugün gönderebilirim kargo ile de siz bana gönderirsiniz olurmu

Canım, zaten urunun uzerinde de yuksek yuzeylerde kullanmayınız diye yazıyor. En guvenlisi tabii ki yerde kullanmak. Ben mecbur kalıp mutfak tezgahinin uzerinde bile kullandım, yanindan 1 saniye bile ayrilmamak kaydi ile. Oyle tehlikeli devrilebilir bir durum da gormedim. Oldukca geniş yere bastığı kısım, oyle kolay devrilebilir birsey degil. Ama yine de yuksek yuzeylerde kullanılmamasını oneriyorum tabi ki guvenlik açısından...

arkadaslardan bir tanesi kesin alacagini soyledi, ona opsiyonladim. herhangi bir problem olursa mutlaka pazartesi gunu haber veririm... sevgiler.

Back