Buluştuk ve bitti mi yani ?

bir şeyler yaşamanızda sıkıntı yok ama siz erken olduğunu düşünüyorsunuz bu düşüncelerinizi karşı tarafa yansıtmışssınızdır karşı taraf kendini garip hissedebilir ya da adam normal davranıyordur size öyle geliyordur

burda çoğu yazan "istediğini almak" heycan kaçmış gibi laflara bakma bunlar çok mantıksız kimse evlenmesin o zaman heyecan kaçacaksa bunlar daha sevişmeyi seksi bilmiyor bunlara göre seks erkeği memnun etmekten öteye gitmez atıp tutuyorlar işte biri demiş bağlanması için gereken bir şey kalmamış kusura bakmayın da siz adamları organınızla mı bağlıyorsunuz ? siz kendinizi nasıl eşyalaştırmışsınız yahu böyle leş bir düşünce olabilir mi iğrenç ötesi
ay resmen kukusuyla adam bağlıyormuş ya bunu dedi

heycan kaçmış gibi laflara bakma bunlar çok mantıksız kimse evlenmesin o zaman

Size mantıksız gelebilir ama bi çok kişiye göre mantıklı..

Ayrıca evlilik ve sevgili olmak arasında dağlar kadar fark var.. Ciddi düşünüp düşünmediğini bile bilmiyoruz karşı tarafın, nasıl bir karakteri olduğunu ve konu sahibini de ne kadar sevip sevmediğini bilmiyoruz.. Siz ne kadar mantıksız görseniz de ben hâlâ aynı görüşteyim, bişeyler yaşanmış ve erkekte ki heyecan bitmiş.. Sizin düşüncenize göre daha çok bağlanması daha çok araması sorması üstüne düşmesi gerekir o zaman. Yıllara dayalı bir ilişki değil sonuçta ve evliliklerde ilk zamanlar yada sonrasına kadar eşler birbirine bağlı olabilir üstüne düşebilir.

Diğer konuda da sizinle hemfikirim.

Bir süre sonra rutine dönüyor çünkü bende erkek arkadaşımla öyle ama biz bişey yaşamadık devamlı yazıştığımız için 2-3 gün az konuşunca bişey var sandım yok bişey yani sadece biraz rutine dönüyor azalıyor konuşmalar sorun yok ama

Benzer bir durum yasadigim icin uzulerek soyluyorum ki bitmis bende yaklasik 4 ay telefonda gorusup yuz yuze bulustuktan sonra soguklukla karsilastim bi sure bisey yokmus gibi davrandim ama insan bi yerden sonra idare edemiyo sorguladigimda sıcaklık hissetmediğini soyledi ki gorustugumuzde beni cok begendigini vs soylemisti bence hislerinize guvenin

Ya insan sadece netten konuştuğu birini nasıl hemen tanıyacak, ve ilk kez yüz yüze evinizde buluşmuşsunuz bişiler yaşamışsınız da gerçekten evliyken bişey yaşamak ile sevgili olmak arasında çok fark var adam evlendiyse bi kızla onu hayat arkadaşı olarak seçmiştir onunla birlikte oldukça daha çok sahiplenir sever Allah evli çiftlerin arasına böyle bi aşk ve muhabbet verir bi Müslüman olarak inanırsanız bunun bilincinde evlenirseniz ama sevgili olmak gibi şeylerde yakınlaşmalar olursa genelde erkek soğuyor malesef

Bugünden itibaren soğuk davranmaya yani onun bana davrandığı gibi davranmaya başladım, kısa mesajlar uzun süre sonra atılan mesajlar ve net ifadeler. Yavan sevgi sözcükleriyle.. Aradı konuştuk orda da tavrımı sürdürdüm ona soğuk geldiğine eminim ama tek kelime etmedi bu durum hakkında.
Ama daha büyük bi sorun var şuan ilişkimizde lütfen dinleyin kıızlar.
Erkek arkadaşım yurt dışına çıkacak uçağı sadece istanbuldan kalkıyormuş, istanbula gelecek arkadaşında kalacak ve ertesi sabah uçağa binip gidecek. Ve benim yaşadığım yer istanbula 1.5 saatlik mesafede !! Aklı olan insan demez mi senin yanına geleyim seni göreyim ordan istanbul a arkadaşıma yine geçerim diye, bu akşam yola çıksaydı yarın yanımda olurdu günü birlikte geçirirdik ve akşamına kısa zamanda istanbul a giderdi sonra da kendi işini hallederdi.. Bunu düşünemeyecek bi adam değil, ben de ona bunu hissettirmedim doğru yaptım değil mi ? Tabi senin için de değişiklik olur 1 gün istanbulda zaman geçirirsin arkadaşınla dedim bozulduğumu hissettirmeden.

Dogru olani yapmissin, kimseyi zorla kendine baglayamazsin ya da bu duruma her ne deniyorsa.. Tavrini bozma, eger bu soguklugu anlarsa senin onunla paylastigin gibi o da seninle bu durumu paylasir. İyi gozlemle, ve ustune gitme..

Sana olan ilgisini kaybettiğini düşünüyorum. Özleyen seven erkek tabii ki 1.5 saatlik mesafede olan sevdiğini gidip görmeyi akıl eder ekstrem bi durum yoksa. Ki zaten soğukmuş sana karşı, ben bunu akıl etmemesine şaşırmadım. Bence bir süre rölantide devam eder sonra patlar ilişkiniz. Bu arada aranızda yeterince bir derin bağ varsa yakınlaşmanız onu senden soğutmaz, yakınlaşmak soğutmuşsa zaten derin bir bağ yoktur. Daha fazla zarar görmemen için temkinli olmanı kendini duygusal anlamda biraz frenlemeni öneririm.

Dogru olani yapmissin, kimseyi zorla kendine baglayamazsin ya da bu duruma her ne deniyorsa.. Tavrini bozma, eger bu soguklugu anlarsa senin onunla paylastigin gibi o da seninle bu durumu paylasir. İyi gozlemle, ve ustune gitme..

Canım çok acıyor çok. ben ona aşık olmak bağlanmak sevmek istemedim çekindim üzülürüm diye korktum. Kendi uğraştı kalbimi kazanmak güvenimi kazanmak için, bunu hep söyledi kendi söyledi bana aylarca korkmıcaksın mutlu olucaksın ben yanında olduktan sonra hiç bişeyin kötü olmasına zaten izin vermem dedi defalarca. Bana kalsa sahildeki bakıştığım çocuk olarak kalacaktı hayatımda.. o beni hayatı yaptı hayatının merkezine koydu hissettirdi. Şimdi çemberin dışına atmaya çalışıyor, buna nasıl alışayım ben nasıl kabul edeyim hak mı bu yaptığı ?

Biz baglanmak olesiye sevmek isteriz ama korkariz, tum bu duygulari hissetmeye.. Erkeklerse sevmek istemez, baglanmak istemezken bu duygularin tam tersini yasatir karsisindakine.... Ölürüm, bitiyorum derler... Ama gercek ask disinda hepsi fos cikar.. O yuzden baglanmamak gerek, hele sadece bir kez bakistigin biri ise bu.. Adimlari emin atmak gerek ki, sonradan uzulmeyelim.. Ama ask tum bu mantik evrelerini disarida birakiyor ve bir bilinmezlige dogru yola cikariyor bizi..

Canim biz bu durumlarda daha bi yukseliyoruz onlarda daha bi rahatliyor. Tamamen hormonlarla alakali ustune alinma derim cunku bu dusuncelerle adami darlarsin kacar gider en nefret ettikleri sey. Bu acidan bakip bi gozlemle derim ben. Baktinki olmuyor boyle soguyorsa senden zaten hic olmasin hayatinda daha iyi

Bence yasadıklarınız size fazla geldiginden gozlemleriniz taraflı olmus, dısardan bakan biri karsı tarafın sizden sogudunu anlayamaz cinsten. Fakat siz uzerine dusup sorguladıkca boğulmus adam. Erkeklerin biz kadınlar kadar naif dusunemediği asikar. Sizin yavan sevgi sozcukleri diye tabir ettiğiniz kelimeleri normalin dısında bulmadığından sizin soguk konustugunuzun bile farkında degil bana sorarsanız. Daha net bi tavır koymalısınız. Sizin boyle bir yakınlasmadan sonra uzak durmanız onun erkeklik gururunu incitecek ve asagılanmıs psikolojisiyle iyi oldugunu size kanıtlamaya calısacaktır. Cekin kendizi. Ve sayet bitecekse de bu uzatmaları ayrılıga yavasca alısmak olarak gorun ve krizi fırsata cevirin. Yakınlasmadan sonraki gün birden kesilmesindense sanıyorum ki bu sekilde bitmesi daha ılıman olacaktır. Lütfen kendinizi kıymetsiz hissetmeyin, sizin kendinize itiraf ettiğiniz hisleri icinde tercüme edemeyen milyonlarcası var. Siz akıllı ve olgun bir kadınsınız, bunun da ustesinden geleceginize eminim :)

Bu hikaye bana cok tanıdık geldi.maalesef o böyle yaptıkça sen durumu kabullenemeyip kendini dahada üzeceksin.o kaçacak sen kovalayacaksın.en sonunda çok üzüleceksin ve bitecek.eger beni dinlersen ve yapabilirsen kendini hic düşürmeden topla ve Önüne bak o adamdan sana hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…