- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.030
- 133
heycan kaçmış gibi laflara bakma bunlar çok mantıksız kimse evlenmesin o zaman
Öyle de işte
Yazmasına yazıyor ama eskisi gibi yazmıyor o sıcaklığı samimiyeti hissedemiyorum.
Günaydın aşkım - günaydın bebeğim
Napıyosun aşkım okul nasıl çocuklar iyi mi yoruyolar mı? Bi kaç mesajlaşıyoruz akşama da bi kaç mesaj hepsi o an ne yaptığımıza dair haricinde konuşmuyoruz 3 4 gündür. Normalde ottan b.ktan konuşurduk saatlerce hatta ne kadar çok şey buluyoruz konuşacak derdik şimdi fos
ikizler, ama burçlara inanmaz oÇocugun burcu ne bu arada?
Dogru olani yapmissin, kimseyi zorla kendine baglayamazsin ya da bu duruma her ne deniyorsa.. Tavrini bozma, eger bu soguklugu anlarsa senin onunla paylastigin gibi o da seninle bu durumu paylasir. İyi gozlemle, ve ustune gitme..Bugünden itibaren soğuk davranmaya yani onun bana davrandığı gibi davranmaya başladım, kısa mesajlar uzun süre sonra atılan mesajlar ve net ifadeler. Yavan sevgi sözcükleriyle.. Aradı konuştuk orda da tavrımı sürdürdüm ona soğuk geldiğine eminim ama tek kelime etmedi bu durum hakkında.
Ama daha büyük bi sorun var şuan ilişkimizde lütfen dinleyin kıızlar.
Erkek arkadaşım yurt dışına çıkacak uçağı sadece istanbuldan kalkıyormuş, istanbula gelecek arkadaşında kalacak ve ertesi sabah uçağa binip gidecek. Ve benim yaşadığım yer istanbula 1.5 saatlik mesafede !! Aklı olan insan demez mi senin yanına geleyim seni göreyim ordan istanbul a arkadaşıma yine geçerim diye, bu akşam yola çıksaydı yarın yanımda olurdu günü birlikte geçirirdik ve akşamına kısa zamanda istanbul a giderdi sonra da kendi işini hallederdi.. Bunu düşünemeyecek bi adam değil, ben de ona bunu hissettirmedim doğru yaptım değil mi ? Tabi senin için de değişiklik olur 1 gün istanbulda zaman geçirirsin arkadaşınla dedim bozulduğumu hissettirmeden.
Bugünden itibaren soğuk davranmaya yani onun bana davrandığı gibi davranmaya başladım, kısa mesajlar uzun süre sonra atılan mesajlar ve net ifadeler. Yavan sevgi sözcükleriyle.. Aradı konuştuk orda da tavrımı sürdürdüm ona soğuk geldiğine eminim ama tek kelime etmedi bu durum hakkında.
Ama daha büyük bi sorun var şuan ilişkimizde lütfen dinleyin kıızlar.
Erkek arkadaşım yurt dışına çıkacak uçağı sadece istanbuldan kalkıyormuş, istanbula gelecek arkadaşında kalacak ve ertesi sabah uçağa binip gidecek. Ve benim yaşadığım yer istanbula 1.5 saatlik mesafede !! Aklı olan insan demez mi senin yanına geleyim seni göreyim ordan istanbul a arkadaşıma yine geçerim diye, bu akşam yola çıksaydı yarın yanımda olurdu günü birlikte geçirirdik ve akşamına kısa zamanda istanbul a giderdi sonra da kendi işini hallederdi.. Bunu düşünemeyecek bi adam değil, ben de ona bunu hissettirmedim doğru yaptım değil mi ? Tabi senin için de değişiklik olur 1 gün istanbulda zaman geçirirsin arkadaşınla dedim bozulduğumu hissettirmeden.
Dogru olani yapmissin, kimseyi zorla kendine baglayamazsin ya da bu duruma her ne deniyorsa.. Tavrini bozma, eger bu soguklugu anlarsa senin onunla paylastigin gibi o da seninle bu durumu paylasir. İyi gozlemle, ve ustune gitme..
Sana olan ilgisini kaybettiğini düşünüyorum. Özleyen seven erkek tabii ki 1.5 saatlik mesafede olan sevdiğini gidip görmeyi akıl eder ekstrem bi durum yoksa. Ki zaten soğukmuş sana karşı, ben bunu akıl etmemesine şaşırmadım. Bence bir süre rölantide devam eder sonra patlar ilişkiniz. Bu arada aranızda yeterince bir derin bağ varsa yakınlaşmanız onu senden soğutmaz, yakınlaşmak soğutmuşsa zaten derin bir bağ yoktur. Daha fazla zarar görmemen için temkinli olmanı kendini duygusal anlamda biraz frenlemeni öneririm.
Biz baglanmak olesiye sevmek isteriz ama korkariz, tum bu duygulari hissetmeye.. Erkeklerse sevmek istemez, baglanmak istemezken bu duygularin tam tersini yasatir karsisindakine.... Ölürüm, bitiyorum derler... Ama gercek ask disinda hepsi fos cikar.. O yuzden baglanmamak gerek, hele sadece bir kez bakistigin biri ise bu.. Adimlari emin atmak gerek ki, sonradan uzulmeyelim.. Ama ask tum bu mantik evrelerini disarida birakiyor ve bir bilinmezlige dogru yola cikariyor bizi..Canım çok acıyor çok. ben ona aşık olmak bağlanmak sevmek istemedim çekindim üzülürüm diye korktum. Kendi uğraştı kalbimi kazanmak güvenimi kazanmak için, bunu hep söyledi kendi söyledi bana aylarca korkmıcaksın mutlu olucaksın ben yanında olduktan sonra hiç bişeyin kötü olmasına zaten izin vermem dedi defalarca. Bana kalsa sahildeki bakıştığım çocuk olarak kalacaktı hayatımda.. o beni hayatı yaptı hayatının merkezine koydu hissettirdi. Şimdi çemberin dışına atmaya çalışıyor, buna nasıl alışayım ben nasıl kabul edeyim hak mı bu yaptığı ?
Canim biz bu durumlarda daha bi yukseliyoruz onlarda daha bi rahatliyor. Tamamen hormonlarla alakali ustune alinma derim cunku bu dusuncelerle adami darlarsin kacar gider en nefret ettikleri sey. Bu acidan bakip bi gozlemle derim ben. Baktinki olmuyor boyle soguyorsa senden zaten hic olmasin hayatinda daha iyiKızlar bi dış göze ihtiyacım var ilişkim için S.O.S !
Yazın arkadşalarımla tatile gittiğimde sahilde ona ilk görüşte resmen aşık oldum, bu çocuk bana asla bakmaz benimle olmaz nasıl baksın bana derken dualarım iyi zamana denk gelmiş ki iki gün sonra sosyal medyadan takip isteği ve sonra konuşmalar tanışmalar.... açılınca anladım ki benimle aynı hisleri paylaşıyormuş o da hatta benimkinin bilmem kaç katı fazlasını , ilk gördüğünde dünyası durmuş, ki üstelik öyle ahım şahım güzelliğim yoktur sempatik tatlı der geçerler ama karşımdaki italyan erkeklerinden farkı olmayan bi adam ve ben eksiklik hissediyorum o ayrı bi konu tabi.
Temmuzdan beri sürekli konuşuyoruz bu konuşma eski ilişkilerimdeki gibi değildi ve ben bi insanın aramızda mesafeler olsa bile yanıbaşındaymış gibi hissettirmesini imkansız bulurdum..Oluyormuş :) Gündüz mesajlaşmalar gece en az 1 saat konuşmalarla devam etti 7 ay. Ve birbirimizde bulduk kendimizi güzel olacağına uzun zamandan sonra ilk kez inandım. Bu büyüyü ben mi bozdum ? şimdi konuya geliyorumm uzatmadan.
Geçen hafta buluştuk benim olduğum şehre geldi 3 gün birlikte zaman geçirdik benim evimde kaldı, muhabbetimiz sohbetimiz hiç eksik olmadı sanki yıllardır tanıyormuşum hissine kapıldım o da öyle olduğunu söyledi sürekli. Buluşmadan önce kızlarla konuşurken asla birlikte uyumayacağımı ve bişeyler yaşamayacağımı söylemiştim ama umduğum gibi olmadı birlikte uyuduk ve bişeyler yaşadık ama yaşadıklarım bana fazla geldi o ne düşündü inanın bilmiyorum sadece çok mutlu olduğunu söyledi uyurken sürekli.
Şuan o ilgili adam beni ilgiye sevgiye şefkate boğan adam yok karşımda konuşmaları soğuk, ben güzel bişey söylüyorsam ''bende .......... '' diye devam eden cümleleri var. Sevgi sözcükleri eksik değil ama yavan, eskiye göre çok yavan hem de. Ve işin kötü tarafı ben ona cidden aşık oldum, düşünmekten uyku uyuyamıyorum onu hayallerimizi geleceğimizi. Acaba fazla yakın olarak hata mı ettim ? Neler önerirsiniz nasıl davranmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?