• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluştuk ve bitti mi yani ?

Bu konu sonradan açıldğında birbirimizi 10 15 gündür tanıyor olsak evet bu yaşadıklarımız anormal ama 7 aydır hayatımdasın benim bu konuyla ilgili kafa karışıklığım olumsuz düşüncem ve soru işaretim yok demişti.
Aklini bos yere bulandirma zaten oyle birsey varya bile er gec ele verir kendini

Bence siz suan asiri derecede inceliyorsunuz. 7 ay sonra ilk bulusma. Hep dusunmussunuzdur bulusunca ne olacak nasil olacak diye, simdi siz kendinizi iyice kaptirmissiniz o yuzden bu paniginiz normal :) hem size fazla gelen bir seyler yasanmis o yuzden dusunup duruyorsunuzdur ben de boyleyim biliyorum :) dusmeyin ustune bakalim, ayni yoldan devam edin. Baktiniz boyle gidiyor konusun senin biraz canin mi sikkin ben uzmedim umarim falan diyin.
Bence bi kac gune yoluna girer

Bence siz suan asiri derecede inceliyorsunuz. 7 ay sonra ilk bulusma. Hep dusunmussunuzdur bulusunca ne olacak nasil olacak diye, simdi siz kendinizi iyice kaptirmissiniz o yuzden bu paniginiz normal :) hem size fazla gelen bir seyler yasanmis o yuzden dusunup duruyorsunuzdur ben de boyleyim biliyorum :) dusmeyin ustune bakalim, ayni yoldan devam edin. Baktiniz boyle gidiyor konusun senin biraz canin mi sikkin ben uzmedim umarim falan diyin.
Bence bi kac gune yoluna girer

Pazar günü gitti yanımdan 1 hafta olacak bakılırsa, sabrediyorum şuan ama umarım değer sabrettiğime. Üstüne düştüm şimdi daha ''normal'' davranmaya çalışacağım yoksa elime yüzüme bulaşacak adam kaçıcak vallahi.

Benim dusuncem; insan hisseder. Yani birliktelik yasamadan once canim, askimdi da simdi niye soguk? Ve bunu hayatindaki insan anlayabilir, 7 ay az degil. Bence cinsel dusunce ile yaklasmamis bu adam oyle olsa 7 ay gorusmeden konusmazdi.. Belki cekim hissedemedi? Ve bunu dile getirmekten cekiniyor olabilir... Cunku sanirim siz fazlasiyla asik oldugunuzu belli ediyorsunuz, o da tam hoslanmamis olabilir... Tensel cekim baska bir sey.. İstersen 7 ay degil 7 sene telefonda konus, 7 saniye gozunun icine bakmak gibi olmaz.

Benim dusuncem; insan hisseder. Yani birliktelik yasamadan once canim, askimdi da simdi niye soguk? Ve bunu hayatindaki insan anlayabilir, 7 ay az degil. Bence cinsel dusunce ile yaklasmamis bu adam oyle olsa 7 ay gorusmeden konusmazdi.. Belki cekim hissedemedi? Ve bunu dile getirmekten cekiniyor olabilir... Cunku sanirim siz fazlasiyla asik oldugunuzu belli ediyorsunuz, o da tam hoslanmamis olabilir... Tensel cekim baska bir sey.. İstersen 7 ay degil 7 sene telefonda konus, 7 saniye gozunun icine bakmak gibi olmaz.
İşte benim düşüncelerimin tam karşılığı bu. Çok teşekkür ediyorum demek istediklerimi çok iyi anlattınız.
Hissedememişse bunu bana söylemesi ve buna uygun davranmasını isterim kesinlikle o bunu istediğimi biliyor ve bunu ona söylediğimde öyle bişey olsa zaten söylerdim diyor ama ben bunda bile ikna olmuyorum.
Sizce ne yapılmalı merak ediyorum çünkü beni çok çok iyi anlamışsınız.

İşte benim düşüncelerimin tam karşılığı bu. Çok teşekkür ediyorum demek istediklerimi çok iyi anlattınız.
Hissedememişse bunu bana söylemesi ve buna uygun davranmasını isterim kesinlikle o bunu istediğimi biliyor ve bunu ona söylediğimde öyle bişey olsa zaten söylerdim diyor ama ben bunda bile ikna olmuyorum.
Sizce ne yapılmalı merak ediyorum çünkü beni çok çok iyi anlamışsınız.
Rica ederim ne demek boyle dusunmeniz mutlu etti ayrica beni..:)
Soyle ki niye bu kadar seni anlayarak yazdim.. Cunku seneler once yasadim bu hisleri... 3 ay sadece telefonda konusmustuk, uzak sehirlerdeydik ve 3 ay sonra ilk kez karsilasacaktik, ne mi oldu... Tabiiki ben ayni sen gibi kor kutuk asik oldum ve biz opustuk... Emindim cinsel yaklasimi gecen sure icinde hic olmadi.. Ama karsilasinca kendiliginden gelisti, belki asik olmak istedik ve yaptik bilmiyorum.. Beni ugurlarken tekrar goruselim cok etkilendim cok mutlu ettin beni dedi, ve gitti... Gidis o gidis... Evet o gittikten sonra bir sure daha konustuk ama cok soguktu; hep sordum sorguladim neyin var seni kirdimsa soyle diye... Hastayim dedi, yogunum senle ilgisi yok dedi ve bir sabah yazdigim gunaydin mesajina yanit alamadim, meger etkilenmemis benden... Hicbir sey yazmadi... O yuzden sen de ustune dusme benim gibi sozun ozu..:) seven insan soguk davranmaz, kendinden pay bic ve onu asla sorgulama... Ama icimden bir ses; cok ozur dileyerek senden yeterince etkilenmedigini soyluyor. Umarim yanilirim.

Rica ederim ne demek boyle dusunmeniz mutlu etti ayrica beni..:)
Soyle ki niye bu kadar seni anlayarak yazdim.. Cunku seneler once yasadim bu hisleri... 3 ay sadece telefonda konusmustuk, uzak sehirlerdeydik ve 3 ay sonra ilk kez karsilasacaktik, ne mi oldu... Tabiiki ben ayni sen gibi kor kutuk asik oldum ve biz opustuk... Emindim cinsel yaklasimi gecen sure icinde hic olmadi.. Ama karsilasinca kendiliginden gelisti, belki asik olmak istedik ve yaptik bilmiyorum.. Beni ugurlarken tekrar goruselim cok etkilendim cok mutlu ettin beni dedi, ve gitti... Gidis o gidis... Evet o gittikten sonra bir sure daha konustuk ama cok soguktu; hep sordum sorguladim neyin var seni kirdimsa soyle diye... Hastayim dedi, yogunum senle ilgisi yok dedi ve bir sabah yazdigim gunaydin mesajina yanit alamadim, meger etkilenmemis benden... Hicbir sey yazmadi... O yuzden sen de ustune dusme benim gibi sozun ozu..:) seven insan soguk davranmaz, kendinden pay bic ve onu asla sorgulama... Ama icimden bir ses; cok ozur dileyerek senden yeterince etkilenmedigini soyluyor. Umarim yanilirim.

6.hislerim çok kuvvetlidir ben de öyle düşünüyorum ama kendime itiraf edemiyorum bunu çok üzgünüm.. sorgulamamak ama nasıl ? şuan hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum evet ama içim içimi yiyor böyle ne kadar devam edebilirim illa ki sorucam bi gün ona aramızda bi soğukluk var neden böyle olduk diye, hep böyle devam ettiremem ki, ve biliyorum o bunu bana asla söyleyemez beni üzmekten korktuğu için. işime öğrencilerime odaklanamadım tüm hafta uyku uyuyamıyorum düşünmekten :(

6.hislerim çok kuvvetlidir ben de öyle düşünüyorum ama kendime itiraf edemiyorum bunu çok üzgünüm.. sorgulamamak ama nasıl ? şuan hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum evet ama içim içimi yiyor böyle ne kadar devam edebilirim illa ki sorucam bi gün ona aramızda bi soğukluk var neden böyle olduk diye, hep böyle devam ettiremem ki, ve biliyorum o bunu bana asla söyleyemez beni üzmekten korktuğu için. işime öğrencilerime odaklanamadım tüm hafta uyku uyuyamıyorum düşünmekten :KK43:
Yuregine soz gecirmek cok zordur bilirim... Ama hangi sevdayi tek basina gogusleyebilmis ki insanoglu? Ask; paylastikca guzeldir iki tarafli oldukca cogalir; o senden hoslanmamissa ne yazik ki sorgulasan da sorgulamasan da o gidecektir. Tutamazsin.. Ama sorgularsan bu sancili sureci uzatabilirsin, seni daha cok yipratir. 6.hissinden eminsen bence sen de ayni onun davrandigi gibi soguk ve umarsiz davran, nasil olsa ip bir yerden kopacaktir.

Aklıma şöyle bir şey geldi.. Belki fiziksel olarak umduğu kadar yakın hissedememiştir sana kendini, hani ten uyumu dedikleri şey var ya.

Tabi bu sadece bir varsayım. Belki de soğuk değildir, sana öyle geliyordur. Aslında bu yazdığıma kendim de inanmadım. Kadınlar böyle şeyleri hisseder. Yanıldığını pek sanmıyorum o yüzden.

Sen her ne olursa olsun panik yapma, soğukkanlı ol :) yakında anlaşılır nasıl olsa.

Bu kadar kisa zamanda bu kadar şey yaşamak her ilişkiyi zora sokar yakışıklı olabilir ne olursa olsun prensipli olmaniz lazımdı

Keşke 7 ay boyunca gece gündüz konusmus olsanız bile bu kadar yakinlasmasaydiniz. .. Çünkü ters tepebiliyor. Ayrıca soğuk cevap vermesi ve kestirip atmaması istemem yan cebime koy mantığında olduğunu gösteriyor. .

Bu durum uzak ilişkilerde hep yaşanır aslında. Bu yüzden zor ve yürümez derler. Konuşursun konuşursun heyecanla buluşursun buruk dönersin ve tuhaf hissedersin kendini. 7 ay biriktirmişsiniz ve o büyük heyecan geçmiş. Ama bitmiş değildir illa ki..Bu git geller tekrarladikca ne olacağı önemli asıl.
Ben hayatım boyunca sevdiklerimi bırakmadım hep sevgimin arkasında durdum. Hiç de kaybetmedim.
Yıllardır biriyle birlikteyim ilk o söylemişti sevdigini ben reddetmiştim sonra sevdigimi anladım kilometrelerce yol gittim arkasından. Pisman değilim. Eğer ilişkimiz yürümeseydi yine pişman olmazdım.

Bence yakınlaşmanızın etkisi olabilir.Sonuçta yakınlaşmadan sonra ortada sana bağlanmasını gerektirecek evlilik yok birşey yok.

"Bir şeyler" yaşamanızdan ziyade, çok erken yaşamışsınız. Kastettiğim evlendikten sonra falan değil bu arada, yani kafanızda soru işaretleri oluşmaya başladıysa erken demektir. Yeterince güvenmediğiniz, tanımadığınız biriyle ilişki yaşamak bu tarz sıkıntılar doğurabiliyor. Şimdilik kuruntu yapmak yersiz gibi ama. Zamanla tanıyın ve adımlarınızı sağlam atın derim.

mesafe cokmu uzak o nerde sen nerde araba ile 2 saatlik yol yapıp gelsin yani insan sevgilisini görmek ister

Kızlar bi dış göze ihtiyacım var ilişkim için S.O.S ! :110:

Yazın arkadşalarımla tatile gittiğimde sahilde ona ilk görüşte resmen aşık oldum, bu çocuk bana asla bakmaz benimle olmaz nasıl baksın bana derken dualarım iyi zamana denk gelmiş ki iki gün sonra sosyal medyadan takip isteği ve sonra konuşmalar tanışmalar.... açılınca anladım ki benimle aynı hisleri paylaşıyormuş o da hatta benimkinin bilmem kaç katı fazlasını , ilk gördüğünde dünyası durmuş, ki üstelik öyle ahım şahım güzelliğim yoktur sempatik tatlı der geçerler ama karşımdaki italyan erkeklerinden farkı olmayan bi adam ve ben eksiklik hissediyorum o ayrı bi konu tabi.
Temmuzdan beri sürekli konuşuyoruz bu konuşma eski ilişkilerimdeki gibi değildi ve ben bi insanın aramızda mesafeler olsa bile yanıbaşındaymış gibi hissettirmesini imkansız bulurdum..Oluyormuş :) Gündüz mesajlaşmalar gece en az 1 saat konuşmalarla devam etti 7 ay. Ve birbirimizde bulduk kendimizi güzel olacağına uzun zamandan sonra ilk kez inandım. Bu büyüyü ben mi bozdum ? şimdi konuya geliyorumm uzatmadan.
Geçen hafta buluştuk benim olduğum şehre geldi 3 gün birlikte zaman geçirdik benim evimde kaldı, muhabbetimiz sohbetimiz hiç eksik olmadı sanki yıllardır tanıyormuşum hissine kapıldım o da öyle olduğunu söyledi sürekli. Buluşmadan önce kızlarla konuşurken asla birlikte uyumayacağımı ve bişeyler yaşamayacağımı söylemiştim ama umduğum gibi olmadı birlikte uyuduk ve bişeyler yaşadık ama yaşadıklarım bana fazla geldi o ne düşündü inanın bilmiyorum sadece çok mutlu olduğunu söyledi uyurken sürekli.
Şuan o ilgili adam beni ilgiye sevgiye şefkate boğan adam yok karşımda konuşmaları soğuk, ben güzel bişey söylüyorsam ''bende .......... '' diye devam eden cümleleri var. Sevgi sözcükleri eksik değil ama yavan, eskiye göre çok yavan hem de. Ve işin kötü tarafı ben ona cidden aşık oldum, düşünmekten uyku uyuyamıyorum onu hayallerimizi geleceğimizi. Acaba fazla yakın olarak hata mı ettim ? Neler önerirsiniz nasıl davranmalıyım ?
Neden biliyormusunuz cevabi cok basit. Cok cabuk elde etti sizi. Kosturmadi pesinizden iste sirf bu yuzden..

Paylaşmışsın bizimle, dost acı söyler seni üzmek istemem ama şahsen gerçekleri görmeni isterim. Yaşın kaç bilmiyorum ama herkesin özel hayatı kendinedir.

Bişeyleri fazla erken yaşamışsınız.. Şu anlattıklarınızdan sonra kusura bakmayın ama size karşı eski merakının ve ilgisinin kalmadığını düşünüyorum. Sizinle bişeyleri yaşamış ve bitmiş, ona artık heyecan vermiyor bu durum bence :KK43:

Ben şahsen düzeleceğinize inanmıyorum canım, kendini herşeye hazırlasan iyi edersin :(

Back