• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise aşkları hep can yakar mı?

lise aşkları can yakar hemde nasıl ama bir yandanda öyle güzel yanları vardır ki tertemiz aşklardır bu karşılıklı olsun olmasın tertemizdir ne para ne ailesi hiç birşey düşünülmez sadece o vardır gelecek diye düşünürkende sadece onu düşünürsün evlenince evim olur mu? çalışır mı? herşey boş gelir duydukların etrafındakilerin yaşadıklarına bakmazsın bile çünkü senin aşkın başkadır uğraşır durursun onun için ağlarsın kimi zaman ama okula girince onu görünce biter herşey okul demek o demektir kıskançlıklarının doruklarını yaşarsın ama en güzel aşktır lise aşkları. ben şanslı kısımdandım sanırım ilk aşkımdı lise aşkım şimdi ise eşim çocuğumun babası. senin içinse hayırlısı buydu demek ki kısmetten öteye geçilmez canım...

o kadar güzel dile getirmişsinz ki anlatamam..
aynen dedikleriniz geçerlydi.gözümüz ondan başkasını görmez oluyodu.sözleri,yaptıkları,hatta serseliği bile doğru gelio belkide..ama ne var ki o aşk bitince anlaşılıyo herşey.doğru yada yanlış..
siz ne kadar şanslıymışsınız ki ilk ve son aşkınız olmuş eşiniz :)
Allahım sizin mutluluğunuzu hiç bozmasın ve evladınızla beraber bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Lise aşkı ahhhhopuyorumnanaktan
Çok başka oluyor herkez yaşamalı çok değişik duygular içinde oluyor insan
Deli Çağında aşkı tamamen tadıyor ama ailelere çok büyük bi yük düşüyot vereliniortak

Lise aşkı ahhhhopuyorumnanaktan
Çok başka oluyor herkez yaşamalı çok değişik duygular içinde oluyor insan
Deli Çağında aşkı tamamen tadıyor ama ailelere çok büyük bi yük düşüyot vereliniortak

ewt çok güzel ama bazende işte böyle üzücü bitiyo.ama yinede yaşamak lazım.insanı olgunlaştırdığını düşünüyorum bn:)

o kadar güzel dile getirmişsinz ki anlatamam..
aynen dedikleriniz geçerlydi.gözümüz ondan başkasını görmez oluyodu.sözleri,yaptıkları,hatta serseliği bile doğru gelio belkide..ama ne var ki o aşk bitince anlaşılıyo herşey.doğru yada yanlış..
siz ne kadar şanslıymışsınız ki ilk ve son aşkınız olmuş eşiniz :)
Allahım sizin mutluluğunuzu hiç bozmasın ve evladınızla beraber bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

canım güzel dileklerin için çok çok teşekkürler. İnşallah bir gün sende doğru olan kişiyi bulacaksın seninde dediğin gibi serserilikleri bile güzel geliyor o zaman benim eşimde öyleydi inanki okulda ona aşık olmamın sebeplerinden biride serseri yani hiç birşeyi takmayan hani fırlama derler yayerimseniben o türdendi benim ilişkim bitmedi çok şükür ve onun iyiliğini yanlışlarını beraber gördük tabi benimkileride beraber düzelttik.Sendeki bu deneyimdede belki hayırlısı buydu hiç ama hiç üzülme kader bu inanki geleceğinde kim varsa belkide o bir zaman olur karşına çıkacaktır ben çok yaşadım ayrılığı eşimle ama hiç olmadık yerlerde kader yine buluşturdu bizi hakkında hayırlı ne ise o olsun bitanema.s.

canım güzel dileklerin için çok çok teşekkürler. İnşallah bir gün sende doğru olan kişiyi bulacaksın seninde dediğin gibi serserilikleri bile güzel geliyor o zaman benim eşimde öyleydi inanki okulda ona aşık olmamın sebeplerinden biride serseri yani hiç birşeyi takmayan hani fırlama derler yayerimseniben o türdendi benim ilişkim bitmedi çok şükür ve onun iyiliğini yanlışlarını beraber gördük tabi benimkileride beraber düzelttik.Sendeki bu deneyimdede belki hayırlısı buydu hiç ama hiç üzülme kader bu inanki geleceğinde kim varsa belkide o bir zaman olur karşına çıkacaktır ben çok yaşadım ayrılığı eşimle ama hiç olmadık yerlerde kader yine buluşturdu bizi hakkında hayırlı ne ise o olsun bitanema.s.

bnde iyi dileklerin için çokk teşekkür ederim:):)
inşallah dediğin gibi olur cnm opuyorumnanaktan

Canım dream'cım..seni tanıdığım bu kısa süre içinde çok iyi ve yaşından çok olgun bir insan olduğunu görüyorum..

Ailen seni,sende kendini çok güzel yetiştirmişsin..

bence AŞK acı verdiği için aşktır zaten..

Şımdiye kadar unutmamanın nedeni karşılıksız olduğu içindir..Eğer birlikte olup ayrılsaydınız hiiiç aklına bile gelmezdi emin ol..

Senin için tecrübe olmuş.Öyle değişken insanların olduğunu görmüşsün..

Acı çekmişsin ama,olsun.. ınanıyorumki bundan sonra senin için herşey güzel olucak..

Yeterki sende inan..

ah ah lise yılları ..ya bazen burda bazı şeyleri okuyunca çok şaşırıyorum insan bazı şeyleri yaşayınca sadece kendi başına geldi sanıyor ama burası o kadar güzel bir siteki seninle aynı dertten muzdarip insanları görüp paylaşımlarda bulunabiliyorsun..bende hala lise aşkını unutamayanlardanım..o kadar saçma geliyorki ama napıyım ki elimde değil..kimseye de söyleyemiyorum hayatıma da kimsecikleri alamıyorum ...kötü bir durum gerçekten kötü mafoldumben

Canım dream'cım..seni tanıdığım bu kısa süre içinde çok iyi ve yaşından çok olgun bir insan olduğunu görüyorum..

Ailen seni,sende kendini çok güzel yetiştirmişsin..

bence AŞK acı verdiği için aşktır zaten..

Şİmdiye kadar unutmamanın nedeni karşılıksız olduğu içindir..Eğer birlikte olup ayrılsaydınız hiiiç aklına bile gelmezdi emin ol..

Senin için tecrübe olmuş.Öyle değişken insanların olduğunu görmüşsün..

Acı çekmişsin ama,olsun.. İnanıyorumki bundan sonra senin için herşey güzel olucak..

Yeterki sende inan..
ablacım beni bu sözlerinle o kadar duygulandırdın ki anlatamammafoldumben:çok üzgünüm:
inşallah herşey güzel olucak ablam.o zmn bnm için aşk acısıyla beraber hayat dersi oldu..
şimdi herşeyi daha net görüyorum ama ne var ki o zmn hem yaşım küçüktü hemde görmüyodu aşık olan gözlerim..şimdi görüyorum..güzel desteğin ve ablalığın için çokk teşekkür ederim ablacım Şeniz opuyorumnanaktan:1hug:

ay canim yha kiyamam.. cok üzüldüm böyle birseyi yasamis olmana..
ama o olaydan kopman lazimm..
kendine ve seni GERCEKTEN sevebilecek olan erkeklere sans ver..

mutluluklar dilerim..

nasıl anlatıcam bilmiyorum ama içimde ne varsa sizlerle paylaşıcam.lisede sessiz sakin kendihalinde bi çocuğa aşık olmuştum.o kadar mutluydum ki anlatmak mümkün deildi.ne var ki karşılıksızdı aşk'ım..
arkadaşlarımın beni onunla tanıştırmaları,konuşmalarımız herşey aniden oluyodu.o sessiz çocuk nasılda dikkatimi çekmişti.böyle bi yıl geçtikten sonra yeni öğretim yılında karşıma çıkan o kişi resmen değişmişti o deildi.o sessiz sakin çocuk gitmiş 3 ayda evrim geçiren biri gelmişti.kızlara laf atan,arkadaşlarıyla bağırarak şakalaşan,hatta konuşmadığım arkadaşlarımdan birine çıkma teklifi edebilicek kadar adileşen biri olmuştu..şaşırmıştım.herşeye rağmen sevmeye devam etmiştim.ne var ki her günüm heranım ağlamakla geçiyodu..inanamıyodum yaşadıklarıma..
bnde aşkını bitiren şey.bir gün arkadaşlarımdan birine benim ilişkime karışmasın diyene kadardı..
ki öyle bişey yoktu.bnm asla tahamül edemediğim şeylerden biriydi.hiç bişi yapmadığım bi konuda yargısız infaz edilircesine yargılanmak..
o anda ki nefretim inanın ki sevgimin önüne geçmişti.tenefüsü iple çekiyodum.
tenefüs zili çaldığında ilk yaptığım sınıfımdan çıkıp direk onun yanına gitmek oldu.yanında kız arkadaşıda vardıı..
nys ki haklı olduğum için koridorun ortasında bağırmaya başladım.etrafımız kalabalıklaşıyodu.en sonunda da seni sevdim ama değmezmişsin dedim ve çektim gittimm..
o an o 1,5 yıllık aşkım bitti gitti..:(
o arkadaşlarına rezil oldu bnse acımı ıkıye katladım ama gururumu ezdirmedim.nys ki hergün aynı okulda olup yüzyüze olmamıza rağmen onu unuttum zorda olsa..
o zmndan bu yana platonik sevmiyorum.hayatıma girmek isteyenlerede izin vermiyorum.çünkü korkuyorum.ne ypıcağımı şaşırdım gerçekten.
belkide beni seven insana da şans vermeliyim.sizcede lise aşkı bu adar can yakar mı..

Canım benim;

Senin şanssızlığın hassasiyetine ve inceliğine ayak uyduramayacak birine tutulman ve tatsız bir deneyim yaşamış olman..Yoksa lise aşklarının hepsi acı değildir.Hatta çok yoğun duygular barındıran çok doğal ve gerçek duygulardır.Kimi zaman çocuksu;kimi zaman komik bile olabilir.

Neyse ki duygularını onun yüzüne söyleme şansın ve medeni cesaretin olmuş.Yoksa dahada birikim yapabilirdi;ama bu kötü deneyimin şimdiki hayatını etkilemesine izin vermen yanlış.Tüm erkekler aynı değil.Hepsi duygusuz ve umursamaz değil.Bizim kadar ince düşünemezler ama onlar da sever ve ince duygular beslerler.
bir an önce bu duygulardan sıyrılıp hayatını değerli birinin sevgisiyle süslemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
Biraz cesaret göster ve sevginin,aşkın güzelliklerini yaşa.....

Bak şimdi beni yıllarca geriye götürdün.Keşke yine 25 yaşımda olsam ve yeniden kocişle tanışsam.Gençliğin o güzel heyecanlarını,duygularını yaşayabilsem.ış çıkışı nerelere gidelim diye planlar yapsam,beraber gittiğimiz her yeri beğensem,birlikte yaptığımız her şeyi ilk defa yapıyormuş gibi sevinsem,mutlu olsam......Bu yaşın bir daha geri gelmeyecek
yıllar geçtikçe olgunlaşmanın ve hayat şartlarının getirdikleri ile heyecanları biraz kaybediyorsun.

Hadi Dream kendini serbest bırak.Aşık ol,mutlu ol,mutlu et.Bak bunları yapmazsan içindeki Dream gün gelir senden hesap sorar. O na ne diyeceksin.'''Kendini bilmez bir ergen yüzünden seni hapsettim'''' diyebilecekmisin????
:umursamaz::umursamaz:

ah ah lise yılları ..ya bazen burda bazı şeyleri okuyunca çok şaşırıyorum insan bazı şeyleri yaşayınca sadece kendi başına geldi sanıyor ama burası o kadar güzel bir siteki seninle aynı dertten muzdarip insanları görüp paylaşımlarda bulunabiliyorsun..bende hala lise aşkını unutamayanlardanım..o kadar saçma geliyorki ama napıyım ki elimde değil..kimseye de söyleyemiyorum hayatıma da kimsecikleri alamıyorum ...kötü bir durum gerçekten kötü mafoldumben

aynen öle cnm.paylaşınca anlıyosun herşeyi..
bn liseden mezun olalı yaklasık 5 sene oldu ve inan bu olayı yaşadığımda biz hergn okulda yüzyüze bakıyoduk ve ben onu unutmayı kafaya koymuştum ve unuttum..
inan isteyince oluyo o yüzden üzülme sende bu kadar.hayatına yeni insanların girmesine izin ver ve bence en başta onu unutmayı gerçekten iste ve uygula :teselli:

Bende liseden mezun olalı yaklaşık 5 yıl olacak..
Bir erkek arkadaşım vardı aynı sınıftaydık,son sınıfta 1 seneye yakın çıkmıştık.
Bilemiyorum ya,o yaşlar bile bana çocuksu geliyor düşününce.
Yani,ciddi anlamlar yükleyemiyorum.
Tabi,sevmekle alakalı birşey,ben yoğun duygular hissetmemişim demek ki..
Ama arkadaşlık denince evet,şu an yaşadıklarım kesinlikle lisedeki kadar güzel ve masum değil.
Sevincede insan bu şekilde düşünüyor sanırım.

ay canim yha kiyamam.. cok üzüldüm böyle birseyi yasamis olmana..
ama o olaydan kopman lazimm..
kendine ve seni GERCEKTEN sevebilecek olan erkeklere sans ver..

mutluluklar dilerim..
saol hytm.o olaydan koptum çok uzun süre önce.ne var ki ilkler sevgisiyle deil yaşattıklarından dolayı unutulmuyo.şans vericem hayatım.desteğin için teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Canım benim;

Senin şanssızlığın hassasiyetine ve inceliğine ayak uyduramayacak birine tutulman ve tatsız bir deneyim yaşamış olman..Yoksa lise aşklarının hepsi acı değildir.Hatta çok yoğun duygular barındıran çok doğal ve gerçek duygulardır.Kimi zaman çocuksu;kimi zaman komik bile olabilir.

Neyse ki duygularını onun yüzüne söyleme şansın ve medeni cesaretin olmuş.Yoksa dahada birikim yapabilirdi;ama bu kötü deneyimin şimdiki hayatını etkilemesine izin vermen yanlış.Tüm erkekler aynı değil.Hepsi duygusuz ve umursamaz değil.Bizim kadar ince düşünemezler ama onlar da sever ve ince duygular beslerler.
bir an önce bu duygulardan sıyrılıp hayatını değerli birinin sevgisiyle süslemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
Biraz cesaret göster ve sevginin,aşkın güzelliklerini yaşa.....

Bak şimdi beni yıllarca geriye götürdün.Keşke yine 25 yaşımda olsam ve yeniden kocişle tanışsam.Gençliğin o güzel heyecanlarını,duygularını yaşayabilsem.İş çıkışı nerelere gidelim diye planlar yapsam,beraber gittiğimiz her yeri beğensem,birlikte yaptığımız her şeyi ilk defa yapıyormuş gibi sevinsem,mutlu olsam......Bu yaşın bir daha geri gelmeyecek
yıllar geçtikçe olgunlaşmanın ve hayat şartlarının getirdikleri ile heyecanları biraz kaybediyorsun.

Hadi Dream kendini serbest bırak.Aşık ol,mutlu ol,mutlu et.Bak bunları yapmazsan içindeki Dream gün gelir senden hesap sorar. O na ne diyeceksin.'''Kendini bilmez bir ergen yüzünden seni hapsettim'''' diyebilecekmisin????
:umursamaz::umursamaz:

merak etme ablacım.aşık olucam elbet.bn onu çoktann unuttum gitti.ne var ki işte ilk olduğu için unutulmuyo.acısı kalıyo insanda.. bu olaydan sonra güvensizlikği çok fazla yaşadım ama güvenimi kazanmaya çalışan insanlar oldu ve de oluyo.artık şans vericem tabiki.mutlu da olucam inanıyorum..sizlerle yaşadıklarımı paylaşmak istedim ve hpinizinbana bu denli destek olması beni gerçekten çok mutlu ediyo.hepiniz iyi varsınız..:çok üzgünüm: Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: opuyorumnanaktan

Bende liseden mezun olalı yaklaşık 5 yıl olacak..
Bir erkek arkadaşım vardı aynı sınıftaydık,son sınıfta 1 seneye yakın çıkmıştık.
Bilemiyorum ya,o yaşlar bile bana çocuksu geliyor düşününce.
Yani,ciddi anlamlar yükleyemiyorum.
Tabi,sevmekle alakalı birşey,ben yoğun duygular hissetmemişim demek ki..
Ama arkadaşlık denince evet,şu an yaşadıklarım kesinlikle lisedeki kadar güzel ve masum değil.
Sevincede insan bu şekilde düşünüyor sanırım.

herkesin sevgisi farklı işte cnm.kimi yoğun yaşıyo sevgisini kimi de az..
dostluklar ne kadar safsa bnce o zmnda yaşanan aşklarda saf((bazıları hariç))
mesela bnm lisede sevgili olupta şuanda evli olan yada hala ilişkileri devam eden arkadaşlarım var..bu birazda doğru insanı bulmakla ilgili sanırım :)

herkesin sevgisi farklı işte cnm.kimi yoğun yaşıyo sevgisini kimi de az..
dostluklar ne kadar safsa bnce o zmnda yaşanan aşklarda saf((bazıları hariç))
mesela bnm lisede sevgili olupta şuanda evli olan yada hala ilişkileri devam eden arkadaşlarım var..bu birazda doğru insanı bulmakla ilgili sanırım :)

Canım benim "lise aşkları hep yakar mı? diye bir yazını okudum.
Hiç kendini üzme be güzelim.Karşına ne insanlar çıkar biliyormusun? Aman o da kimmiş dersin.
Benim kızım üniversiteyi ilk kazandığı yıl biri ona deli gibi aşık olmuş, bu zavallmda zaman geçtike ona aşık olmuş,neyse oğlan seni deliler gibi seviyorum diyor,canım kızım da ona öyle bir gönül bağı ile bağlanmış ki söküp atmak mümkün değil,
Sonra oğlan ne yaptı biliyormusun? Kendi kariyeri için kızımı yüz üstü bırakıp Almanya'ya gitti, hemde evli bir bayanla evlendi.
O aşık olan deliler gibi seven insan kızıma bunu yaptı.Kızım yıllarca ben onu unutamam diye ağladı, sızladı.Çok hastalandı tabii ki.
Sonra benim ve eşimin sayesinde kendini zorda olsa toparladı.
Gele gelelim bundan sonra kimseyi sevemem diyen kızım, şimdi ki sözlüsü ile tanıştı ve sonuç yazılarımda da belirttiğim gibi malum, şimdi çocuğumu mahvediyor.
Neyse canım dün akşam görüştüğümüzde anne bu işi tamamen bıraktık diyor, sonuç ne olur bilemem.
Onun için gönül kapını kimseye kapatma, öyle aşlar (hayırlısı ile) karşına çıkar ki sen bile ne olduğunu inan anlamassın, öpüyorum sen kocaman kocaman.Kendine iyi bak

hiç çıkmadınızmı o çocukla cnm orasını anlayamadım ama

28 yaşındayım
severek aşk ewliligi yaptım ama ewlenene kadar neler gördük geçirdik unutamam dedigimiz ne anlar oldu üstüne kimseyi sevemem dedigimiz
ama hepsi inan geçiyoo
bu kadar hayatını ele almasına izin vermee bitmiş geçmiş
bir müütted sonra gülerek hatırlarsın bu o günleri inşallah

Canım benim "lise aşkları hep yakar mı? diye bir yazını okudum.
Hiç kendini üzme be güzelim.Karşına ne insanlar çıkar biliyormusun? Aman o da kimmiş dersin.
Benim kızım üniversiteyi ilk kazandığı yıl biri ona deli gibi aşık olmuş, bu zavallmda zaman geçtike ona aşık olmuş,neyse oğlan seni deliler gibi seviyorum diyor,canım kızım da ona öyle bir gönül bağı ile bağlanmış ki söküp atmak mümkün değil,
Sonra oğlan ne yaptı biliyormusun? Kendi kariyeri için kızımı yüz üstü bırakıp Almanya'ya gitti, hemde evli bir bayanla evlendi.
O aşık olan deliler gibi seven insan kızıma bunu yaptı.Kızım yıllarca ben onu unutamam diye ağladı, sızladı.Çok hastalandı tabii ki.
Sonra benim ve eşimin sayesinde kendini zorda olsa toparladı.
Gele gelelim bundan sonra kimseyi sevemem diyen kızım, şimdi ki sözlüsü ile tanıştı ve sonuç yazılarımda da belirttiğim gibi malum, şimdi çocuğumu mahvediyor.
Neyse canım dün akşam görüştüğümüzde anne bu işi tamamen bıraktık diyor, sonuç ne olur bilemem.
Onun için gönül kapını kimseye kapatma, öyle aşlar (hayırlısı ile) karşına çıkar ki sen bile ne olduğunu inan anlamassın, öpüyorum sen kocaman kocaman.Kendine iyi bak

cnm ablam kızının yaşadığıda hiç kolay değilmiş gerçekten.umarım kızında tam gönlüne göre birine bulur inşallah :Saruboceq:
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ablacım.bnde seni kocamann öpüyorum opuyorumnanaktan

hiç çıkmadınızmı o çocukla cnm orasını anlayamadım ama

28 yaşındayım
severek aşk ewliligi yaptım ama ewlenene kadar neler gördük geçirdik unutamam dedigimiz ne anlar oldu üstüne kimseyi sevemem dedigimiz
ama hepsi inan geçiyoo
bu kadar hayatını ele almasına izin vermee bitmiş geçmiş
bir müütted sonra gülerek hatırlarsın bu o günleri inşallah

yok hytm çıkmadık.1,5 sene platonik sevdim malesef.ama konuşuyodk yani.unuttum gitti hayatım ama dediğim gibi işte bazen gülüp geçiyoruzda bazen yaşattığı acılar aklına gelince üzülüyoruz..[/COLOR]

Son düzenleme:
Back