• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluştuk ve bitti mi yani ?

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
333
Kızlar bi dış göze ihtiyacım var ilişkim için S.O.S ! :110:

Yazın arkadşalarımla tatile gittiğimde sahilde ona ilk görüşte resmen aşık oldum, bu çocuk bana asla bakmaz benimle olmaz nasıl baksın bana derken dualarım iyi zamana denk gelmiş ki iki gün sonra sosyal medyadan takip isteği ve sonra konuşmalar tanışmalar.... açılınca anladım ki benimle aynı hisleri paylaşıyormuş o da hatta benimkinin bilmem kaç katı fazlasını , ilk gördüğünde dünyası durmuş, ki üstelik öyle ahım şahım güzelliğim yoktur sempatik tatlı der geçerler ama karşımdaki italyan erkeklerinden farkı olmayan bi adam ve ben eksiklik hissediyorum o ayrı bi konu tabi.
Temmuzdan beri sürekli konuşuyoruz bu konuşma eski ilişkilerimdeki gibi değildi ve ben bi insanın aramızda mesafeler olsa bile yanıbaşındaymış gibi hissettirmesini imkansız bulurdum..Oluyormuş :) Gündüz mesajlaşmalar gece en az 1 saat konuşmalarla devam etti 7 ay. Ve birbirimizde bulduk kendimizi güzel olacağına uzun zamandan sonra ilk kez inandım. Bu büyüyü ben mi bozdum ? şimdi konuya geliyorumm uzatmadan.
Geçen hafta buluştuk benim olduğum şehre geldi 3 gün birlikte zaman geçirdik benim evimde kaldı, muhabbetimiz sohbetimiz hiç eksik olmadı sanki yıllardır tanıyormuşum hissine kapıldım o da öyle olduğunu söyledi sürekli. Buluşmadan önce kızlarla konuşurken asla birlikte uyumayacağımı ve bişeyler yaşamayacağımı söylemiştim ama umduğum gibi olmadı birlikte uyuduk ve bişeyler yaşadık ama yaşadıklarım bana fazla geldi o ne düşündü inanın bilmiyorum sadece çok mutlu olduğunu söyledi uyurken sürekli.
Şuan o ilgili adam beni ilgiye sevgiye şefkate boğan adam yok karşımda konuşmaları soğuk, ben güzel bişey söylüyorsam ''bende .......... '' diye devam eden cümleleri var. Sevgi sözcükleri eksik değil ama yavan, eskiye göre çok yavan hem de. Ve işin kötü tarafı ben ona cidden aşık oldum, düşünmekten uyku uyuyamıyorum onu hayallerimizi geleceğimizi. Acaba fazla yakın olarak hata mı ettim ? Neler önerirsiniz nasıl davranmalıyım ?

Bence panikle üstüne gidip hata yapmayın.
Yaşadıklarınız nedeniyle kendinizi kötü hissediyorsunuz ve sanki sizin hakkınızda kötü düşünüyor gibi düşünüyorsunuz bu yüzden de soğuk geliyor bence.
Yani çok inceledeğiniz için size öyle geliyor belki.
Hiç bir şey yapmayın sakin olun, zaten bir şey varsa kokusu çıkar

Bence çok üzerine düşmeyin, soğukkanlı olun. Farklı bir boyuta geçtiniz ve bu boyuta ayak uydurana kadar taktik yapıyor olabilir eleman. Bazı insanlar böyle olur ya, durduk yere karşıdakini üzmek için ıssız adam tribine girerler. Benim eşimin de sevgiliyken öyle bir dönemi olmuştu, burnumdan getirmişti oradan biliyorum:KK53: soğuklanlılık, 2 düşünüp bir adım atmak iyidir. Temkinli olun. İlgiye boğmayın, insanoğlu çabuk alışır, nankörleşir. yaşınız kaç bu arada?

Kız bencede hiç açma o konuyu sen benimle ilgilenmiyorsum vs deme . Bir kere bana olmuştu eski bir erkek arkadaşım gerçi ben aşık değildim. Sen gibi 1 yıla yakın nette konuştuk sonra görtşmüştük beni beğenmişti ama kendi iri biri ben ufacık tefecik . Biz bir kahve içtik sadece bir cafede . Ama geri döndükten sonra o sürekli yazan kişi gitmişti sanki . Beni fazla minik bulma ından kaynaklandığını hissetmiştim ama aşık olmadığım için hiç açmadım mevzuyu böyle 3 hafta geçti sonra özgüvenim dikkatini çekti galiba tekrar döndü eski haline :) benim ki hissim olmadığından öyle oldu. Ama böyle bir tecrübe edindiğim için ileride aşık olduğum biriyle böyle bir duruma düşersem kasti şekilde umursamıyormuş gibi yaparım :)

Tam ilişki olmadı tabiki bugüne kadar yaşamadım, yaşayana saygı duyarım o ayrı. Bana fazla gelen şeyler yaşadım ama bi başkasına bu çok normal gelebilir.
Üstüne biraz gittim açıkçası ne yapacağımı şaşırdığımdan dolayı ama şimdi rolantiye alıcam yani yapabilirim umarım.
Yaşım 24 :)

Tam ilişki olmadı tabiki bugüne kadar yaşamadım, yaşayana saygı duyarım o ayrı. Bana fazla gelen şeyler yaşadım ama bi başkasına bu çok normal gelebilir.
Üstüne biraz gittim açıkçası ne yapacağımı şaşırdığımdan dolayı ama şimdi rolantiye alıcam yani yapabilirim umarım.
Yaşım 24 :)
Üzerine gitme sizden hoşlanıyorsa konuşacaktır...O yazmıyorsa sizde yazmayın baktınız hiç yazmıyor basın tekmeyi erkek mi kalmadı :rapci:

Üzerine gitme sizden hoşlanıyorsa konuşacaktır...O yazmıyorsa sizde yazmayın baktınız hiç yazmıyor basın tekmeyi erkek mi kalmadı :rapci:

Öyle de işte :(
Yazmasına yazıyor ama eskisi gibi yazmıyor o sıcaklığı samimiyeti hissedemiyorum.
Günaydın aşkım - günaydın bebeğim
Napıyosun aşkım okul nasıl çocuklar iyi mi yoruyolar mı? Bi kaç mesajlaşıyoruz akşama da bi kaç mesaj hepsi o an ne yaptığımıza dair haricinde konuşmuyoruz 3 4 gündür. Normalde ottan b.ktan konuşurduk saatlerce hatta ne kadar çok şey buluyoruz konuşacak derdik şimdi fos :(

Bu adam bir sahilde görmeyle nereden sizi buldu internette ve takip etmeye başladı madem kat kat fazlası sevdi diyorsunuz yüz yüze niye tanışmadı sizinle ve yazdan bu yana o kadar ay neden gelmedi yanınıza insan sevdiğini özler duramaz o kadar ve daha ilk görüşmede neden evinizde kalıyor ateş barut yanayana durur mu?belli ki istediğini almış şimdi soğuk davranıyor.Telefonda çok görüştünüz ve seviyorum dedi diye bu kadar hızlı yaşanır mı herşey. Gözlemleyin bakalım mesela tekrar gelmesini isteyin bakalım ne diyecek

Gercekten seven ve deger veren insan birliktelik yasandiktan sonra sogumaz. Kullanmak isteyen bir erkek oyle dusunur

Ben de bu görüşteyim o yüzden yaşadım ve pişman değilim aslında. Onun da bu kafada olduğunu düşünüyorum, basit bi tabir ama kullanmak isteyen bi erkek eminim ilk aydan yanımda biterdi..

Ben de bu görüşteyim o yüzden yaşadım ve pişman değilim aslında. Onun da bu kafada olduğunu düşünüyorum, basit bi tabir ama kullanmak isteyen bi erkek eminim ilk aydan yanımda biterdi..
Evt sonusta cinselikte bir paylasim ve cifti dahada yakinlastiri aslinda. Belki sen kendini ister istemez kotu hissetin diye sana soguk gibi geliyordur nedense bana oyle geldi cunku bende nedense boyle dusunmustum gereksizce

Bu adam bir sahilde görmeyle nereden sizi buldu internette ve takip etmeye başladı madem kat kat fazlası sevdi diyorsunuz yüz yüze niye tanışmadı sizinle ve yazdan bu yana o kadar ay neden gelmedi yanınıza insan sevdiğini özler duramaz o kadar ve daha ilk görüşmede neden evinizde kalıyor ateş barut yanayana durur mu?belli ki istediğini almış şimdi soğuk davranıyor.Telefonda çok görüştünüz ve seviyorum dedi diye bu kadar hızlı yaşanır mı herşey. Gözlemleyin bakalım mesela tekrar gelmesini isteyin bakalım ne diyecek

Sonuçta sosyal medya artık türlü türlü, swarmdan bulmuş oranın işletmeciliğini yapıyor. Açıkçası o an o günlerde yanıma gelip tanışmak isteseydi ben sıcak davranmazdım istemezdim herkese mi böyle yapıyorsun sen gibilerinden düşünürdüm ama kendisini o kadar güzel açıkladı ki konuştuğumuzda inandım ona. Bu kadar ay gelmedi benim iş düzenim yeni kuruldu onun işleri derken uzattık birbirimizi daha fazla tanımaya çalıştık diyebilirim, zaten ilk ay görüşseydik evimde asla olmazdı ona güvendiğim için aynı yerde kaldım. Yanımdayken güvenimi sekteye uğratacak davranışları olmadı istemediğim bişeyi istemedi benden sıcaktı samimiydi ama sorun şuan bana uzak geliyor olması sadece. Tekrar gelmesini istemek bencilce olmaz mı o geldi sonuçta şimdi sıra bende değil mi ?

Evt sonusta cinselikte bir paylasim ve cifti dahada yakinlastiri aslinda. Belki sen kendini ister istemez kotu hissetin diye sana soguk gibi geliyordur nedense bana oyle geldi cunku bende nedense boyle dusunmustum gereksizce

Bu konu sonradan açıldğında birbirimizi 10 15 gündür tanıyor olsak evet bu yaşadıklarımız anormal ama 7 aydır hayatımdasın benim bu konuyla ilgili kafa karışıklığım olumsuz düşüncem ve soru işaretim yok demişti.

Back