Buluşmaya doymayan izmirli bayanlar mantı gününde yeniden birlikteyiz :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ıZMıRLı GÜZELLER ŞıMDıDE MANTI GUNUNDE BULUŞUYORUZ..BORNOVA YEŞıL MURAT KÖŞKÜ YENı BULUŞMA YERIMIZ :):1hug:KONAKTAN VEYA GÜMRÜKTEN OTOBUS VARMıŞ SUPHı KOYUNCU LıSESı DURAGINDA ıNıLıYORMUŞ KARSIYAKADANDA 330 NO LU OTOBÜS KALKIYORMUŞ.. EVET HEP MUŞ..LU KONUŞTUM ÇÜNKÜ BEN BıLMıYORUM YERı BEN TOPIK AÇMAKLA GÖREVLENDıRıLDıM ÇÜNKÜ .:kedi::kedi: ha buaarada tarih 28 ekim çarşamba saat:13 00 , (tarihi yazmayı unutmuşum..
pinkstarla görustum az önce saat 2bucuga kadr yeemk için beklıycez 2bucukta yemeklerı söyluycez.gelmekisteyenler 2bucuga kadr gelsınler.sonrasında bırı yer bırı bakar durumu olmasın arkadaşlr.muhabbetten bişi anlamayız ozaman

GÜZEL FıKıR GÜZEL ABLAMIZ GÜNEŞ55 TEN GELDI TESEKKUR EDıYORUZ ONA AYRICA.:1hug:a.s.

GÜZEL BULUŞMAMIZıN GÜZEL LıSTESı
bumuyani
pinkstar
güneş55
gulsah_grafik
TheShe
__ROUGE__
obensi
peri
betay
xeno

Son düzenleyen: Moderatör:
direk listeye ekleyin bayanlar beni kaydirigubbakcemile2 haydi bakalım kimler geliyorrrr görelim

direk listeye ekleyin bayanlar beni kaydirigubbakcemile2 haydi bakalım kimler geliyorrrr görelim

CANIM BIZDE GUNEŞ ABLAMLA ıK YANIT KIMDEN GELECEK DIYORDUK SENDEN GELDI KOCAMAAAAN BI ALKIŞ SANAAAvereliniortak:hooray:alkisalkisalkis

ee hani ksk olcaktıı mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 kapıda bekliyordum vallaaaa delikafadulden

Hıı bu hafta değilmiş bu. Gelirim büyük ihtimalle, benim son anda bişeyler çıkar hep ama, bişey çıkmazsa ordayım 28inde yerimseniben
Sumak geliyosun dimi bu sefer?

hafta ıcı olmus yıne ,insallah canım :)

burnuma kıskançlık kokuları geliyoo sankimm:1closedeyes:

şişştt kızlar benim mantımdan mı çekti yoksa canınızzz:roflol:

mantı gününüz bizimki kadar güzel geçer inşallah güzel izmirrrrzemuszemus

biz mantıya da , dostluğa da fazlasıyla doyduk:asigim:

sizinde öyle olur inşallah:1hug:

güzel buluşmalar hanımlar:enbuyukkk:Şeniz

hımmm mantılarmı yencek yaniii olsun herkes yemek zorunda değil demi ...çoookkk büyük bi ihtimal bende gleiyorum..yine biterslik olcak olursa haber veririm..ama şimdilik geliyorum.inşallah...

Bumuyani sumağı, beni ve kendini niye yazmıyosun listeye mirmirmirmir

valla ben o gün peşinen söyledim mantı sevmiyorum diye..başka şey yemeye izin var mı sayın bumuyani :)

valla ben o gün peşinen söyledim mantı sevmiyorum diye..başka şey yemeye izin var mı sayın bumuyani :)

evet ben mantıyı duydum içim bi tuhaf oldu aslında çok severdim ama şu gebelik yüzünden zevklerim bile allak bullak oldu yaaakannehir

Back