E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ıZMıRLı GÜZELLER ŞıMDıDE MANTI GUNUNDE BULUŞUYORUZ..BORNOVA YEŞıL MURAT KÖŞKÜ YENı BULUŞMA YERIMIZ :):1hug:KONAKTAN VEYA GÜMRÜKTEN OTOBUS VARMıŞ SUPHı KOYUNCU LıSESı DURAGINDA ıNıLıYORMUŞ KARSIYAKADANDA 330 NO LU OTOBÜS KALKIYORMUŞ.. EVET HEP MUŞ..LU KONUŞTUM ÇÜNKÜ BEN BıLMıYORUM YERı BEN TOPIK AÇMAKLA GÖREVLENDıRıLDıM ÇÜNKÜ .:kedi::kedi: ha buaarada tarih 28 ekim çarşamba saat:13 00 , (tarihi yazmayı unutmuşum..
pinkstarla görustum az önce saat 2bucuga kadr yeemk için beklıycez 2bucukta yemeklerı söyluycez.gelmekisteyenler 2bucuga kadr gelsınler.sonrasında bırı yer bırı bakar durumu olmasın arkadaşlr.muhabbetten bişi anlamayız ozaman
GÜZEL FıKıR GÜZEL ABLAMIZ GÜNEŞ55 TEN GELDI TESEKKUR EDıYORUZ ONA AYRICA.:1hug:a.s.
GÜZEL BULUŞMAMIZıN GÜZEL LıSTESı
bumuyani
pinkstar
güneş55
gulsah_grafik
TheShe
__ROUGE__
obensi
peri
betay
xeno
pinkstarla görustum az önce saat 2bucuga kadr yeemk için beklıycez 2bucukta yemeklerı söyluycez.gelmekisteyenler 2bucuga kadr gelsınler.sonrasında bırı yer bırı bakar durumu olmasın arkadaşlr.muhabbetten bişi anlamayız ozaman
GÜZEL FıKıR GÜZEL ABLAMIZ GÜNEŞ55 TEN GELDI TESEKKUR EDıYORUZ ONA AYRICA.:1hug:a.s.
![](http://img25.imageshack.us/img25/6631/kahmet1925gnclkmr1tx6.jpg)
GÜZEL BULUŞMAMIZıN GÜZEL LıSTESı
bumuyani
pinkstar
güneş55
gulsah_grafik
TheShe
__ROUGE__
obensi
peri
betay
xeno
Son düzenleyen: Moderatör: