Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

ehh çıkıp dolaşayım ben azıcık gelip yemek yaparım daha

öpüyorum kızlar akşama toplaşın gelirseniz çağrı atın yaw

soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkürler a.s. aybikemle buluşmalarda tanıştık belki bilirsin son zamanlarda talihsiz günler yaşadı avatarımı onun için yaparak yanında olduğumu belirtmek istedim:1hug:

tabıkı cvp verırım sayfalarda kaybolmadığım sürece kaydirigubbakcemile3
gelmek ısteyen olursa herkes gelebılır ben kactım
aybıke cnm gelceksen bulusma haberlerındeyız
bebeşın büyüdü mu :nazar:

nesli hoşgeldin cnm gel böyle yok oldun dittin bebis rahat bırakmıo dimi :emir_bebek:

ALLAH tan bide ütü sorunum yok..elh kocik bana bırakmıyo hiç ütüleri..
evlenmden önce anlaşmıştık ütü onun :)
mutfak camım batmış baya onu bi silsm tam süper olucak ama annem uzanma dedi ff:S

evet canım ya uzanma.biraz yüksekte oturduğum için kendim silemiyorum,sildiriyorum ben..saolsun benim kocişimde herzaman yardımcı olur bana ama yemek yapmak hobisi olduğu için daha çok mutfakta yardımcı olur..benim de işime geliyo çünki mutfağı pek sevmem

slm kızlar bgn yine dışardaydım neslihanla beraberdik neslihan pazartesi işe başlıycak onun için gerekli olan evrakları ayarladık koştur koştur ikametgah sağlık raporu falan neyseki değdi en azından bu kriz ortamında işi var çok şükür sizler neler yaptınız

kızlarrr slmmmm nabersiiizzz
böğün yohtum
cuma kur-an'ımız ve günümüz vardı bayanlarla
sizler naptınızzzz

kızlarrr slmmmm nabersiiizzz
böğün yohtum
cuma kur-an'ımız ve günümüz vardı bayanlarla
sizler naptınızzzz

allah kabul etsin canım ben bgn neslihanla beraber koşturdum işe başlıycak diye gerekli evrakları aldık daha yemek yemedim yemek yiyipte geliyim çok geç olmadan:1hug:

Back