Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

slmmm kızlarrrrrrrrrrrr nassınızzzzzz derya cnm gittinmi online gözüküyon yoksa burda takiptemisin bm gel kız benim de camlarımı sil neyse parası veririrm :jeyyar:

slmmm kızlarrrrrrrrrrrr nassınızzzzzz derya cnm gittinmi online gözüküyon yoksa burda takiptemisin bm gel kız benim de camlarımı sil neyse parası veririrm :jeyyar:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
emeğim parayla ölçülmessssss:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Ama gelirim tabiiii
Niye gelmiyiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmsositososito
bi konu varda :1shok::1shok::1shok:
böyle okuyorum vallaha pes dedirtti kadın:1shok::1shok::1shok:
ağzıma geleni söylemek için çırpınıyorumdakötükedihüso:mymeka: acep kazen banlar mı diye korkuyorum:tomato:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
emeğim parayla ölçülmessssss:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Ama gelirim tabiiii
Niye gelmiyiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmsositososito
bi konu varda :1shok::1shok::1shok:
böyle okuyorum vallaha pes dedirtti kadın:1shok::1shok::1shok:
ağzıma geleni söylemek için çırpınıyorumdakötükedihüso:mymeka: acep kazen banlar mı diye korkuyorum:tomato:

bende mirah ettim şindik
kimmiş deryoşumu kızdırannnn:oklava:

slm

aybıke zehra cnm bulusma haberlerınde ykosun bu pazar bulusuyoz bılıyon demı
gelırsen bana ozelden yaz cep telımı verım öptum hepınızı

yok kız cam silen dbm diil mi ben ona teklif ettim isi ama senin evin daha yakın aranızda anlaşın gelsin biriniz slm bu arada kızlar

aybike pazar dio bulusma dioo ne is kızzz

yav şimdi aklıma takıldı sadece aybikeyimi davet ediyonuz daha doğrusu aybikeyi davet edecekseydiniz niye profiline yazmadınız

gunaydın
hayr sadece onu davet etmedım
profıle msj bırakamadım kapalı sanırsam özelde yazamadım baskalarına yazdım cok beklemem gerekıyordu burda gorunce hemen yazdım cıktım
bulusma topıcınde görebılırsınız lıstemı aybıkenın haberı var dıe hatta lıstemde adı var dıe dırek ona sordum yoksa bulusma herkese acık sızlerı tanımıyorum ayrıca gelmek ısteyen herkese gelebılır
merak ettım sen nesı oluyorsun avatarn dıkkatımı cektı :uhm:

enee kıskançlar sizi:1hug:
uuuur böcüünün topiği vardı çok önceden açılmış "çeyizci" onnarkaydirigubbakcemile3
bende katılır tecrübemden istifade edersiniz demiştim kızcağız onu haber veriyo:mymeka:

enee kıskançlar sizi:1hug:
uuuur böcüünün topiği vardı çok önceden açılmış "çeyizci" onnarkaydirigubbakcemile3
bende katılır tecrübemden istifade edersiniz demiştim kızcağız onu haber veriyo:mymeka:

iyi anladıkkkk:dilcikar:
hehehhehee:içelim:
Ne zaman buluşuyoruz aybişim biz
yarun toplaşak mı dersiniz kızlarrrrrr
Akşam msne gelin
birbirimize çağrı atalım cepten msne gelenlerdelikafadulden

derya canım ben artık akşamları girmicem öyle çok gç saatlre kadar düzenim bozuldu anacım
ben dün kızlara dedim cumartesi buluşakmı diye düşüneceklerdi bidaha konuşamadık hepmiz yaprak dökümüne gömüldükkaydirigubbakcemile3

Back