kızlar dua istiyorum muhsin amcam hala bulunamadı..
haberlerde duymuşsunzudr amacım siyaset yapmak değil o benim amcam çok feci durumdayız hala bulunamadılar helikopter kazası olayı..
ateşlendim ağlamaktan kafayı yemek üzareyiz aklıam siz geldiniz dua edin nolurrrrr
Iyi sohbetler arkadaslar...
Arada gelip okuyorum yazdiklarinizi,eglenceli kaydirigubbakcemile3
Samimiyetiniz bozulmasin insallah
yoksam unuttunuzmu b&m kız sana diyom lyre sanada lülülülülülü
çok kötüyüm herşeyim gitti
Bizim evimiz yani apartmanımız kardeş apartmanı annemin abisi ve kardeşleriyle ananem teyzem oturuyor. ve binamız yeni bina depremden bayaaağ sonra yapıldığı için henüz üst kat yani çatı kat yapılmadı orayı ardiye olarak kullanıyoruz şimdilik.. 4 oda1 salon üst çatı katımızda.. ve ben bugün 1 gibi oraya bavul ve çanta almaya çıktım oraya koymuştuk eski çantlarımı alıp bi başkasına vericektimçıktım çantaları aldım düzelttim etrafı ve kolileri indim bi alt kata evimize.. aradan 1 saat geçtikten sonra öyle bir ses koptuki bardak çanak tabak sesleri hep ve biz annemle salondan koşup kapıyı açtık tüm dayımlar çıkmıştı apartmana ve alt kattaki yengem çıklık attı önünden bir genç çocuk koşarak inmiş ...
bizim kapılara doğru tabak parçaları kırılmış camlar bardaklar şok oldum hemen yukarı çıktık dayımlarla merdivenler hep cam parçalrıüst kattaki büyük odaya bir girdimki tüm çeyizlerim kolilerdeki eşyalarım boşalmış herşeyim salon takımım mutfak takımım ütüm çaydanlığım bardaklarım kaşıklarım tost makinam aklınıza gelebilecek herşey bir genç kızın mutfak eşyası ve salon yemek takımları pikeleri herşeyim gitmiş hepsi en son 36 parçalık bi setim vardı ağırdı kolisi onu götürürken altı çıkmış düşmüş tabaklar ses çıkıncada telaş yapmış kaçmışş ama görseniz hiçbişeyim kalmamış ben sinir krizleri geçirdim olduğu yerde yığıldım kaldım elimde saadece banyo setimle bir tane cezvem kaldı
Annemler beni sakinleştiriyorlar çünkü olay olmadan 1 saat önce ben ordaydım yukardaydım iyiki sana bişi yapmadı iyiki sana dokunmadı diyorlar ama benim herşeyim gitti bir genç kız için çeyiz önemlidir ve ben onları daha babama nasıl aldırıcam zaten yeni yeni toparlanıyoruzzz(( ben inanın maf durumdayım gitti herşeyim hiç bişeyim kalmadı.:
haberlerde duymuşsunzudr amacım siyaset yapmak değil o benim amcam çok feci durumdayız hala bulunamadılar helikopter kazası olayı..
ateşlendim ağlamaktan kafayı yemek üzareyiz aklıam siz geldiniz dua edin nolurrrrr
aybikemmm üzülmeee hayatım bebeğini düşünme olursun yalvarırım bebeğini düşün hayatımm.. olumlu düşünelim bitnamemm sabırla beklicezz babamda çok sverdi muhsin yazıcı'yi sürekli bana diyoki nette bak bi haber var kendiside sürekli cnn türk haber türk izliyoo( duaalarımız onlarrlaa (
saol betülcüm
Kaybolan, çalınan bir şeyi bulmak için, [her gün 25 kere] (Yâ câmi�annâsi li-yevmin lâ raybe fihi innallahe lâ yuhlif-ül mi�âd icma� beyni ve beyne ......) duasını okumalı. Buluncaya kadar okumaya devam etmeli. Noktaların yerinde, kaybolan şeyin ismini söylemelidir. (İbni Âbidin)
ben bunu okuyordum onuda okuruz..sizlerde destek olun dualarınızla nolur
işte bende bunu diyorum kendimi yerden yere vurarak evde... elimi duvara vurarak kanattım sinirdenn...yaaaaa yukarı çıkarken çatı kata merdiven başından baktığında kapısız boş bi daire henüz içi bile yapılmamışş yani derlerki burası daha yapılmamış bile bomboş derler hırsız bile olsa girmezz.. alt kattaki kapılar var dairede tüllerle boncuklarla süslenmiş dikkat çekici.. kapılarda hiç bier zorlama yok direk çatıya çıkılmışşş..Adi şerefsizlerr benim çalışıp aldığım seçtiğim özenle beğendiğim babamın emeklisiyle alımış çeyizlerim gitti canımı yaktılar canları yansınnn senağlama
tüm binanın erkekleri yani dayılarım babam ve ben çatıdaydık azönce mahvetmiş şerefsiz boşaltmışşçatıları aradık odalara baktık fenerlerle saklanan varmı diye..ve dayım diyorki bu en az 3 4 kişinin işi diyo yengem tabak kırılmasıs esini duyunca kapıyı açmış çocukla yüzyüze gelmiş abla yukardan geldi ses demiş ve 2 şer 2 şer inmiş aşağıya esmer kel kafalı uzun boylu biriymiş yarın üst çatıyı ve boşalan kolilerimi toplicaz apartmanın kapısının kilidi değişicek ve ben titremekten ağlamaktan mahvoldum.. babamda korktu bana bişi olucağı için oda sinirinden ağladı yarın evimizin kapısına sürgü ve üstede uzun kilid yaptırıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?