Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

gerçekten mi?çok üzüldüm canım..dua ederiz tabii ama kendine dikkat et.bebeğine bişey olmasın Allah korusun:Saruboceq:

aybikemmm üzülmeee hayatım bebeğini düşünme olursun yalvarırım bebeğini düşün hayatımm.. olumlu düşünelim bitnamemm sabırla beklicezz babamda çok sverdi muhsin yazıcı'yi sürekli bana diyoki nette bak bi haber var kendiside sürekli cnn türk haber türk izliyoo ( duaalarımız onlarrlaa (

Iyi sohbetler arkadaslar...
Arada gelip okuyorum yazdiklarinizi,eglenceli kaydirigubbakcemile3
Samimiyetiniz bozulmasin insallah

saol cnm

yoksam unuttunuzmu b&m kız sana diyom lyre sanada lülülülülülü

cnm sen nie bu kadar az geliyorsun yaaa

tatlım çok üzüldüm senin adına nedir senin basına bu gelenler yarabbmi yardımcın olsun

cnm dilerim bir an önce bulunur :uhm:

ay bugun neden bu kadar üzücü allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq: :çok üzgünüm:

Bende sabahtan beri takip ediyorum internetten.Insallah iyi haberlerini aliriz ya ,cidden cok uzuldum

Bu arada Mervecim sana da gecmis olsun.Hic moralini bozma,arkadaslarinda dedigi gibi mala gelsin gelen...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu Kahramanmaraş'ta bu akşam düşen helikopterin enkazı arama çalışmaları sürüyor.
Düşen helikopterde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanı sıra şu kişilerin bulunduğu belirlendi: Pilot Kaya İstektepe, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, İHA Sivas Bürosu İsmail Güneş ve henüz ismi bilinmeyen bir kişi.

Yıldırım: "Bütün imkanlarımızı seferber ettik"
Sağlık ve Ulaştırma Bakanlıklarından edinilen bilgiye göre, helikopterin düştüğü yer Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında Sisli köyü Daluşağı mezrası mevkiine düştüğü belirlendi.
Arama çalışmalarına başta Kahramanmaraş valisi Mehmet Niyazi Tanılır olmak üzere emniyet güçleri, askeri personel, sivil savunma ekipleri, korucular, partililer ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 500 kişi katılıyor. Havanın kararması üzerine Göksun ilçesinden getirtilen yaklaşık 200 adet el feneri de çalışmalara katılanlara dağıtıldı. Bölgede havanın soğuk olması ve don yaşanması çalışmaları güçleştiriyor. Bölgede 250 kişilik 18 ayrı jandarma timi arama çalışması yürütüyor.

Kahramanmaraş'tan da 15 kişilik arama kurtarma ekibi olay yerinde bulunuyor. Kazanın olduğu bölgeye Genelkurmay Başkanlığı'nca gece görüş kabiliyetli bir helikopter, Sağlık Bakanlığı'nın ambulans helikopteri ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün helikopteri gönderildi. Bölgede, bir gece görüşlü helikopter ile bir uçak da aramalara katılıyor.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin içinde bulunduğu helikopterin düşmesi üzerine İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, incelemelerde bulunmak üzere bölgeye hareket etti.

HELİKOPTER MEDAİR'DEN KİRALANDI-

Helikopterin Medair şirketinden kiralandığı bildirildi. Ali Sabancı'nın sahibi olduğu Medair şirketinden kiralanan TC-HEK kuyruk tescilli Bell 206 L-4 tipi helikopter, 1999 yılında imal edildi.

Havada 2 saat 30 dakika süreyle kalabilen, 275 deniz mili menzilli, maksimum 127 deniz mili sürat yapabilen, 2 pilot ve 5 yolcu kapasiteli helikopterde, 1 adet Rolls Royce 250-C30p tipi motor bulunuyor.

YAZICIOĞLU İKİ KEZ KAZA GEÇİRMİŞTİ-

Kahramanmaraş'tan Yozgat'a gittiği sırada helikopterin düşmesi sonucu akibeti henüz bilinmeyen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, geçen yıl ve önceki yıl da trafik kazası geçirmişti.

7 Haziran 2008 yılında kara yoluyla İstanbul'dan Ankara'ya giden Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu otomobil 13 Mayıs 2007'de Bolu
tünelinde kaza yapmıştı. Muhsin Yazıcıoğlu kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı. Kazada, Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin bulunduğu otomobil hasar görmüştü.

Sivas'ın Suşehri ve Akıncılar ilçesinde 25 Ağustos 2007 tarihinde çeşitli faaliyetlere katılan Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde olduğu 06 BBP 01 plakalı makam otomobili, D-100 kara yolunun Akıncılar kavşağında traktörle çarpışmıştı.

Çarpışmanın etkisiyle Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu otomobilde maddi hasar meydana gelmişti. Muhsin Yazıcıoğlu kazanın ardından başka bir araçla Ankara'ya gitmişti.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun yönetimindeki 06 GY 001 plakalı otomobil, Ankara'dan Sivas'a giderken 13 Mayıs 2007 tarihinde, E-88 kara yolunun 22. kilometresinde yoldan çıkmıştı. Otomobilin şarampole inmesi nedeniyle Gülefer Yazıcıoğlu ile birlikte otomobilde bulunan baldızı Vesile Tekcan (43) ve yakını Nilgün Yılmazer (41), hafif yaralanmıştı.

Güneş'in son sözleri: Bize acil yardım gönderin
Muhabiri İsmail Güneş'le telefon bağlantısı kuran iş arkadaşı Turan Bulut, aralarında geçen konuşmayı anlattı.

Kahramanmaraş'tan Yozgat Yerköy'e giden helikopterde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte seyahat eden İHA Muhabiri İsmail Güneş'in telefon bağlantısı kurduğu dakikaları, mesai arkadaşı anlattı.

Taner Bulut, saat 15.30 sıralarında İsmail Güneş'le görüştüğü ifade ederek, "Buradaki bir gelişme ile ilgili İsmail'i aradığımda bana helikopterin düştüğünü söyledi. İnanamadım, İstanbul'u aramamı istedi. Sağlık durumunun kötüye gittiğini, acilen yardım beklediklerini söyledi. Kendisi ile 2-3 defa daha görüştükten sonra ulaşamadım" dedi.

Bulut, helikopterin nasıl kaza yaptığını ve helikopterde bulunan diğer şahısların durumu ile ilgili İsmail'in kendisine bilgi vermediğini sözlerine ekledi.

Yıldırım: "Bütün imkanlarımızı seferber ettik"
ERZİNCAN (İHA) - Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düşmesi olayıyla ilgili yaptığı açıklamada, kazazedelere ulaşmak için bütün imkanların seferber edildiğini söyledi. Bakan Yıldırım, helikopterin düştüğü yere dair ELT cihazından sinyal alınması gerektiğini ancak alınamadığını belirterek, "Ancak sinyal, helikopterde bulunan kaptan ve yolcuların telefonlarından alınıyor" dedi.

Helikopterin Kayseri'den yakıt ikmali yaptıktan sonra Yozgat'ın Yerköy ilçesi istikametine doğru havalandığını belirten Bakan Yıldırım, saat 15.55 sıralarında acil servise düşen bir sinyalle helikopterin düştüğü bilgisinin kendilerine ulaştığını açıkladı. Bakan Yıldırım, "Helikopterin düştüğü mevki, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınların Berit Dağı'nın yakınları. Olayın akabinde hemen Kahramanmaraş Valiliği sivil savunma birliği, askeri birlikler ve 2 adet gece görüş sistemi olan skorsky helikopter
arama kurtarma faaliyetlerine başladı. Ayrıca bir casa ambulans uçağı da yine arama kurtarma faaliyetlerinde onlarla beraber. Şu ana kadar maalesef henüz kazazedelerle ilgili bir bilgiye ulaşılamadı. Kazazedelere ulaşılamadı. Çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Yapılabilecek ne varsa devletin bütün imkanları kullanılıyor. Başta Başbakanlık, Genelkurmay Başkanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, herkes Başbakanlık'ta oluşturulan kriz merkezi marifetiyle olayı anı anına takip ediyor. Elde edilen bilgileri kamuoyuyla paylaşıyor. Biz de gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ümit ediyorum ki kazazedelere kısa zamanda ulaşırız" diye konuştu.

Bakan Yıldırım, helikopterin düştüğü yere dair ELT cihazından sinyal alınması gerektiğini ancak alınamadığını belirterek, "Ancak sinyal, helikopterde bulunan kaptan ve yolcuların telefonlarından alınıyor. Cep telefonları da en yakın baz istasyonları aracılığıyla alınıyor. Ama tipi ve hava koşulların ağır olması arama kurtarma çalışmalarını zorlaştırıyor" dedi.

Arama faaliyetlerinin 250 asker, civardaki köylüler ve havadan helikopterler ve uçak vasıtasıyla sürdürüldüğü anlatan Bakan Yıldırım bir soru üzerine helikopterin teknik bilgileri, belgeleri ve gerekli kontrollerinin yapıldığını ve bu konuda herhangi bir sıkıntı olmadığını ifade ederek, "Tabi kaza neden oldu; kaza kırım heyeti oluşturuldu. Ama bizim şu andaki önceliğimiz; kazazedeleri bir an önce sağ salim bulmak. Bütün eldeki teknik imkanlar, insan kabiliyetlerimizin hepsi seferber etmiş durumdayız"
diye konuştu.

İHA

"Enkaza ve kazazedelere henüz ulaşılamadı"
ANKARA (İHA) - BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, devletin tüm olanaklarının seferber edildiğini fakat bölgedeki hava muhalefeti nedeniyle henüz helikopter enkazına ve kazazedelere ulaşılamadığını söyledi.

İçişleri Bakanı Atalay bölgeye gidiyor
İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Emniyet Genel Müdürü, arama çalışmalarının başında olmak üzere BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düştüğü bölgeye gidiyor.

ay canım ya sabırlı ol bebişin var
bak sana ne dicem
mutlaka bunu tespihle çekin
Allahın izniyle bulunur
"Allahım en yakın zamanda amcam bulunsun" diye niyet et ve

"ya camiu ya Allah" çek

ben bişimi kaybettiğimde bunu okuyarak ararım ve bulurum
anaokuluna giderken akşam çıkışta masanın altına girmişim ve uyumuşum orda
ara ara bulammaışlar polis gelmiş vs.
sonra anecim oturmuş okulun merdivene bi yandan ağlamış bi yandan bunu çekmiş bende uyuduğum yerden kalkıp gelmişim :)

inşlh amcanda bulunur siz RAbbimden yardım dileyin

Son düzenleme:
saol betülcüm
Kaybolan, çalınan bir şeyi bulmak için, [her gün 25 kere] (Yâ câmi�annâsi li-yevmin lâ raybe fihi innallahe lâ yuhlif-ül mi�âd icma� beyni ve beyne ......) duasını okumalı. Buluncaya kadar okumaya devam etmeli. Noktaların yerinde, kaybolan şeyin ismini söylemelidir. (ıbni Âbidin)

ben bunu okuyordum onuda okuruz..sizlerde destek olun dualarınızla nolur

tabi ki canım.dualarımız sizinle

kızlar lütfen bırakmayın kendinizi
güçlü olman lazım aybikemmmmmm kendini düşünmüyorsannn
bebişin için eşin için annen baban için
biliyorum çok zor ama dua ediyoruz tv başındayız sürekli bekliyoruz inş. çıkacak iyi haber

selam cnm arkadaşlarım iyi geceler nasılsınızzzzzz.... özledim sizleriiii yerimseniben anca girebildimm yaa misafirim vardı bugunn.. siz neler yaptınızz kaydirigubbakcemile5

Aybike_zehramminan bizde çok uzulduk ve haberleri takipteyiz sureklii kıyamam yaa inş sağ salim bulunurr...
belinay_mervemm canım benim gerçekten kötu bişee okadar çeyizin boşa gitmesi.. dunyanın parası çöpe gitmiş oldu ama yinede cana gelmesin.. Allah can sağlığı versin yerine gelir tatlımm

yok deryaaa aklım almıyoo onca eşya nasılda gitti ve tek seferde gidicek eşyada değil koliler bantlanmıştı büyük kolilerdi şu bakkaldarda mallar konan sarı kolilerden yani içinde çeyizlik eşya var olduğu bile belli değil.. açmışlar içini dibine kadar boşaltmışlar. boş kolileride iç içe koymuşlar ve belliki 4 5 sefer inip çıkışlar tek kişide yapamaz bunu eşyalarım ağırdı.. kimse görmemiş kapılarda hiç bi zorlama yok.. sen gir direk çatıya çık elinle kolileri yapmış gibi indir bıcakla kes bantlarını boşalt darman durman et ve defol git. son partiyi indiriken bardak setlerim özel kırmızı kutusundaydı ağırdı vazolar falanda vardı ya lamba söndü yada ağır geldi bilemiyorum yada bişeye takıldı çünkü üst katta merdiven başına sırlaamış kolileri tabakları bişee takıldı elinden kaydı altı açılmış kutunun içindekilerde düşünce gürültü kopunca bu kaçtı.. alttaki yengem çıkmış bakmış emser kel kafalı bi çocuk iniyomuş yengemi görmüş abla üst kattan geldi ses demiş 2 şer 2 şer inmiş merdivenleri.. yengemde sucu sanmış çocuğu... ( düşün derya bende olay olmadan yarım saat önce yukarı çıktım diğer odadan çantalar almaya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…