• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

canım benim sizi tanıyan biridir bunu yapan ben kısa sürede yakalanacağına inanıyom eşyalarına kavuşucan kankam benim

ya bi türlü aklım almıyo gündüz gözü ne cesaret iki üç parça bişede değilmiş o kolileri nasıl indirmişler bide sizin bina aile apatmanı ben bulunacağına inanıyom kamera kayıtlarıda var inş

kankamm kolileri birde boşaltmışş en ağırlarını taşıyamamıış açmı iiçini ve indirmiş hepsini.. sonra boş kolileri iç içe koymuşş yaaa biz uyuyormuyduk yaaaa evdeydik yaaaa tv ve bualşık makinesi açıktı yukardan inerken kesin sesleri duyardıkk yaaaaa :((( bu 1 kişi değill ben buna inanıyorum yengem 1 kişi görmüş kel kafalı koşarak basaakları 2 şer 2 şer inen ama 1 kişi okadar eşyaları hızlıca boşaltamazkiii :((( 20 milyarlık eşyamgitti yaaa :(( yaabenim eşylarımı napcak o yaaaversin geri eşyaalrımı yaaa :(( bardak çanak tencere tabak makina ütü toskt makinesi elektirik süpürgesi napcak yaa :( az önce yine çıktık baktım sadece bir tane cezvem 2 tane fincan altlığı ve banyom için aldığım sabunluk diş fırçalık seti ve fritözümün süzgeçi kalmış sadecee :( RABBıM AKLIMA MUKAYET OL NE OLURSUN YALVARARIM

kankamm kolileri birde boşaltmışş en ağırlarını taşıyamamıış açmı iiçini ve indirmiş hepsini.. sonra boş kolileri iç içe koymuşş yaaa biz uyuyormuyduk yaaaa evdeydik yaaaa tv ve bualşık makinesi açıktı yukardan inerken kesin sesleri duyardıkk yaaaaa :((( bu 1 kişi değill ben buna inanıyorum yengem 1 kişi görmüş kel kafalı koşarak basaakları 2 şer 2 şer inen ama 1 kişi okadar eşyaları hızlıca boşaltamazkiii :((( 20 milyarlık eşyamgitti yaaa :(( yaabenim eşylarımı napcak o yaaaversin geri eşyaalrımı yaaa :(( bardak çanak tencere tabak makina ütü toskt makinesi elektirik süpürgesi napcak yaa :( az önce yine çıktık baktım sadece bir tane cezvem 2 tane fincan altlığı ve banyom için aldığım sabunluk diş fırçalık seti ve fritözümün süzgeçi kalmış sadecee :( RABBİM AKLIMA MUKAYET OL NE OLURSUN YALVARARIM

canım bi kişi işi değil ve sizi takip eden birilerinin yaptığı bişe önceden planlandığı çok belli hırsız evler dururken niye ardiyeye girsinki

canım bi kişi işi değil ve sizi takip eden birilerinin yaptığı bişe önceden planlandığı çok belli hırsız evler dururken niye ardiyeye girsinki

işte bende bunu diyorum kendimi yerden yere vurarak evde... elimi duvara vurarak kanattım sinirdenn...yaaaaa yukarı çıkarken çatı kata merdiven başından baktığında kapısız boş bi daire henüz içi bile yapılmamışş yani derlerki burası daha yapılmamış bile bomboş derler hırsız bile olsa girmezz.. alt kattaki kapılar var dairede tüllerle boncuklarla süslenmiş dikkat çekici.. kapılarda hiç bier zorlama yok direk çatıya çıkılmışşş..Adi şerefsizlerr benim çalışıp aldığım seçtiğim özenle beğendiğim babamın emeklisiyle alımış çeyizlerim gitti canımı yaktılar canları yansınnn senağlama

acemi işi değil kankam sizi çok iyi takip edenlerin işi o kolileri bile açamadan sana gelicek onlar inan buna elleri kırılsın

çok kötüyüm herşeyim gitti:(
Bizim evimiz yani apartmanımız kardeş apartmanı annemin abisi ve kardeşleriyle ananem teyzem oturuyor. ve binamız yeni bina depremden bayaaağ sonra yapıldığı için henüz üst kat yani çatı kat yapılmadı orayı ardiye olarak kullanıyoruz şimdilik.. 4 oda1 salon üst çatı katımızda.. ve ben bugün 1 gibi oraya bavul ve çanta almaya çıktım oraya koymuştuk eski çantlarımı alıp bi başkasına vericektim :( çıktım çantaları aldım düzelttim etrafı ve kolileri indim bi alt kata evimize.. aradan 1 saat geçtikten sonra öyle bir ses koptuki bardak çanak tabak sesleri hep ve biz annemle salondan koşup kapıyı açtık tüm dayımlar çıkmıştı apartmana ve alt kattaki yengem çıklık attı önünden bir genç çocuk koşarak inmiş ...
bizim kapılara doğru tabak parçaları kırılmış camlar bardaklar şok oldum hemen yukarı çıktık dayımlarla merdivenler hep cam parçalrı :( üst kattaki büyük odaya bir girdimki tüm çeyizlerim kolilerdeki eşyalarım boşalmış herşeyim salon takımım mutfak takımım ütüm çaydanlığım bardaklarım kaşıklarım tost makinam aklınıza gelebilecek herşey bir genç kızın mutfak eşyası ve salon yemek takımları pikeleri herşeyim :( gitmiş hepsi :( en son 36 parçalık bi setim vardı ağırdı kolisi onu götürürken altı çıkmış düşmüş tabaklar ses çıkıncada telaş yapmış kaçmışş ama görseniz hiçbişeyim kalmamış ben sinir krizleri geçirdim olduğu yerde yığıldım kaldım :( elimde saadece banyo setimle bir tane cezvem kaldı :(
Annemler beni sakinleştiriyorlar çünkü olay olmadan 1 saat önce ben ordaydım yukardaydım iyiki sana bişi yapmadı iyiki sana dokunmadı diyorlar ama benim herşeyim gitti bir genç kız için çeyiz önemlidir ve ben onları daha babama nasıl aldırıcam zaten yeni yeni toparlanıyoruzzz :((( ben inanın maf durumdayım gitti herşeyim hiç bişeyim kalmadı.. Adi şerefsiz en üst kata 6. kata kadar nasıl çıkabildi hangi cesaretleeeeeeee.. sen alt katlardaki evlerie bakma bizim katlardki evlere bakma çık yukarı benim çeyizlerimin oldu bölüme ve hızlı hızlı eşyalarımı boşaltt.. yengem 1 kişi görmüş ma bu 1 kişi işi değill çünkü eşyalarım kolilerde ve çok ağırdı.. kolilerimi boşaltmışş iç içe koymuş birde şerefsizzzzzzzz... RABBİM BUNUN ACISINI BU GÖZYAŞLARIMIN HESABINI Bİ YERDEN ÇIKARSIN SANA..bu kişi bilen bi kişimi aklımız almıyor en üst kattabüyük odada benim çeyizzlerimin olduğunu nerden biliyorkiiii?? bebekler için küçük mini çamaşır makineside almıştı babam bunda bebeğin eşyalarını yıkarsın daha dezenfekte olur diye onuda almışlarr :(( yaa ben çok kötüyü ne olurr bi şaka osunn yalvarrıımmm..
senağlama:çok üzgünüm:

Canım inanmıyorum yaaaaaaa:teselli::teselli:
ne diyeceğimi şaşırdım ama iyi ki sen orada değildin
yoksa korkardın ve sana bişey yapardı korktuğunu anlayıncaa

ah belinayım benim (ben leptap) çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bile bilmiyom şaşkın durumdayım okurken şok oldum çok büyük geçmiş olsun

b&m kuzum ben leptap abimdeyim ya

hatırlamayız tabiii:dilcikar::dilcikar:
o kadar az geliyorsun ki
hatta hiç konuşmamıştık ki topiclerde daha önceeee
:1hug::1hug::1hug::1hug:
hoşgeldin canım benim tanıdık tabiiiiii
arasıra takıl bize yaaaaaa.s.a.s.a.s.

çok kötüyüm herşeyim gitti:(
Bizim evimiz yani apartmanımız kardeş apartmanı annemin abisi ve kardeşleriyle ananem teyzem oturuyor. ve binamız yeni bina depremden bayaaağ sonra yapıldığı için henüz üst kat yani çatı kat yapılmadı orayı ardiye olarak kullanıyoruz şimdilik.. 4 oda1 salon üst çatı katımızda.. ve ben bugün 1 gibi oraya bavul ve çanta almaya çıktım oraya koymuştuk eski çantlarımı alıp bi başkasına vericektim :( çıktım çantaları aldım düzelttim etrafı ve kolileri indim bi alt kata evimize.. aradan 1 saat geçtikten sonra öyle bir ses koptuki bardak çanak tabak sesleri hep ve biz annemle salondan koşup kapıyı açtık tüm dayımlar çıkmıştı apartmana ve alt kattaki yengem çıklık attı önünden bir genç çocuk koşarak inmiş ...
bizim kapılara doğru tabak parçaları kırılmış camlar bardaklar şok oldum hemen yukarı çıktık dayımlarla merdivenler hep cam parçalrı :( üst kattaki büyük odaya bir girdimki tüm çeyizlerim kolilerdeki eşyalarım boşalmış herşeyim salon takımım mutfak takımım ütüm çaydanlığım bardaklarım kaşıklarım tost makinam aklınıza gelebilecek herşey bir genç kızın mutfak eşyası ve salon yemek takımları pikeleri herşeyim :( gitmiş hepsi :( en son 36 parçalık bi setim vardı ağırdı kolisi onu götürürken altı çıkmış düşmüş tabaklar ses çıkıncada telaş yapmış kaçmışş ama görseniz hiçbişeyim kalmamış ben sinir krizleri geçirdim olduğu yerde yığıldım kaldım :( elimde saadece banyo setimle bir tane cezvem kaldı :(
Annemler beni sakinleştiriyorlar çünkü olay olmadan 1 saat önce ben ordaydım yukardaydım iyiki sana bişi yapmadı iyiki sana dokunmadı diyorlar ama benim herşeyim gitti bir genç kız için çeyiz önemlidir ve ben onları daha babama nasıl aldırıcam zaten yeni yeni toparlanıyoruzzz :((( ben inanın maf durumdayım gitti herşeyim hiç bişeyim kalmadı.. Adi şerefsiz en üst kata 6. kata kadar nasıl çıkabildi hangi cesaretleeeeeeee.. sen alt katlardaki evlerie bakma bizim katlardki evlere bakma çık yukarı benim çeyizlerimin oldu bölüme ve hızlı hızlı eşyalarımı boşaltt.. yengem 1 kişi görmüş ma bu 1 kişi işi değill çünkü eşyalarım kolilerde ve çok ağırdı.. kolilerimi boşaltmışş iç içe koymuş birde şerefsizzzzzzzz... RABBİM BUNUN ACISINI BU GÖZYAŞLARIMIN HESABINI Bİ YERDEN ÇIKARSIN SANA..bu kişi bilen bi kişimi aklımız almıyor en üst kattabüyük odada benim çeyizzlerimin olduğunu nerden biliyorkiiii?? bebekler için küçük mini çamaşır makineside almıştı babam bunda bebeğin eşyalarını yıkarsın daha dezenfekte olur diye onuda almışlarr :(( yaa ben çok kötüyü ne olurr bi şaka osunn yalvarrıımmm..
senağlama:çok üzgünüm:

çok üzüldüm canım geçmiş olsun..cana gelcene mala gelsin derler ya,üzme kendini.Allah bi kapıyı kapar diğerini açarmış.inşallah daha iyilerini de alırsın :teselli:

kızlar dua istiyorum muhsin amcam hala bulunamadı..
haberlerde duymuşsunzudr amacım siyaset yapmak değil o benim amcam çok feci durumdayız hala bulunamadılar helikopter kazası olayı..
ateşlendim ağlamaktan kafayı yemek üzareyiz aklıam siz geldiniz dua edin nolurrrrr

tüm binanın erkekleri yani dayılarım babam ve ben çatıdaydık azönce mahvetmiş şerefsiz boşaltmışş:( çatıları aradık odalara baktık fenerlerle saklanan varmı diye..ve dayım diyorki bu en az 3 4 kişinin işi diyo :(yengem tabak kırılmasıs esini duyunca kapıyı açmış çocukla yüzyüze gelmiş abla yukardan geldi ses demiş ve 2 şer 2 şer inmiş aşağıya esmer kel kafalı uzun boylu biriymiş :( yarın üst çatıyı ve boşalan kolilerimi toplicaz :( apartmanın kapısının kilidi değişicek ve ben titremekten ağlamaktan mahvoldum.. babamda korktu bana bişi olucağı için oda sinirinden ağladı :( yarın evimizin kapısına sürgü ve üstede uzun kilid yaptırıcaz :(

Back