• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

hafta sonu inş.bakalım daha tam karar vermiş te değilim
dönüpte orda kendime bakamamaktan korkuyorum annem çok iyi bakıyor çünkü

kıss ben hamile kalmadan önce heç bakmazdım kendime kahvaltıyı hep geçiştiridim
bi hamile kaldım amannn bebeğim sağlıklı olsun tonton olsun vs diye
kendimi keyfe getirdim bi iştahlandım sorma
kendime özel paşa kahvaltısı hazırlar yan elir yatar yerdim ohh
bütün gün tıkınırıdımm
keşke kilolarımdan bi tanesi barim kalsaydı:çok üzgünüm:

bende gendü gendüme konuşimm

hatta şarkı söylim eğleniymm
oynama şıkıdım şıkıdım
oynama şıkıdım şıkıdım
ah yanar döne aa aa acayipsın
başkası olam kendin ol
böyle çok daha güzelsin
ya gel bana sahici sahici
yda anca gidersin
oynama şıkıddım şıkım
oynama şıkıdım şıkıdım
oynama şıkıdım şıkıdım
kız hepsi seninnmiii

hohohoooo tırlattım geenee

çok kötüyüm herşeyim gitti:(
Bizim evimiz yani apartmanımız kardeş apartmanı annemin abisi ve kardeşleriyle ananem teyzem oturuyor. ve binamız yeni bina depremden bayaaağ sonra yapıldığı için henüz üst kat yani çatı kat yapılmadı orayı ardiye olarak kullanıyoruz şimdilik.. 4 oda1 salon üst çatı katımızda.. ve ben bugün 1 gibi oraya bavul ve çanta almaya çıktım oraya koymuştuk eski çantlarımı alıp bi başkasına vericektim :( çıktım çantaları aldım düzelttim etrafı ve kolileri indim bi alt kata evimize.. aradan 1 saat geçtikten sonra öyle bir ses koptuki bardak çanak tabak sesleri hep ve biz annemle salondan koşup kapıyı açtık tüm dayımlar çıkmıştı apartmana ve alt kattaki yengem çıklık attı önünden bir genç çocuk koşarak inmiş ...
bizim kapılara doğru tabak parçaları kırılmış camlar bardaklar şok oldum hemen yukarı çıktık dayımlarla merdivenler hep cam parçalrı :( üst kattaki büyük odaya bir girdimki tüm çeyizlerim kolilerdeki eşyalarım boşalmış herşeyim salon takımım mutfak takımım ütüm çaydanlığım bardaklarım kaşıklarım tost makinam aklınıza gelebilecek herşey bir genç kızın mutfak eşyası ve salon yemek takımları pikeleri herşeyim :( gitmiş hepsi :( en son 36 parçalık bi setim vardı ağırdı kolisi onu götürürken altı çıkmış düşmüş tabaklar ses çıkıncada telaş yapmış kaçmışş ama görseniz hiçbişeyim kalmamış ben sinir krizleri geçirdim olduğu yerde yığıldım kaldım :( elimde saadece banyo setimle bir tane cezvem kaldı :(
Annemler beni sakinleştiriyorlar çünkü olay olmadan 1 saat önce ben ordaydım yukardaydım iyiki sana bişi yapmadı iyiki sana dokunmadı diyorlar ama benim herşeyim gitti bir genç kız için çeyiz önemlidir ve ben onları daha babama nasıl aldırıcam zaten yeni yeni toparlanıyoruzzz :((( ben inanın maf durumdayım gitti herşeyim hiç bişeyim kalmadı.. Adi şerefsiz en üst kata 6. kata kadar nasıl çıkabildi hangi cesaretleeeeeeee.. sen alt katlardaki evlerie bakma bizim katlardki evlere bakma çık yukarı benim çeyizlerimin oldu bölüme ve hızlı hızlı eşyalarımı boşaltt.. yengem 1 kişi görmüş ma bu 1 kişi işi değill çünkü eşyalarım kolilerde ve çok ağırdı.. kolilerimi boşaltmışş iç içe koymuş birde şerefsizzzzzzzz... RABBİM BUNUN ACISINI BU GÖZYAŞLARIMIN HESABINI Bİ YERDEN ÇIKARSIN SANA..bu kişi bilen bi kişimi aklımız almıyor en üst kattabüyük odada benim çeyizzlerimin olduğunu nerden biliyorkiiii?? bebekler için küçük mini çamaşır makineside almıştı babam bunda bebeğin eşyalarını yıkarsın daha dezenfekte olur diye onuda almışlarr :(( yaa ben çok kötüyü ne olurr bi şaka osunn yalvarrıımmm..
senağlama:çok üzgünüm:

belinaycım canım geçmiş olsun
giden maliyet gerçekten büyük elbet sıkıntı yaıpcaksın takma üzme kendini desekte boş
ama belkide sen yukarı cıktığında bir yere gizlendi Allah korusun korkupta sana bişi yapsaydı bunu düşün
çeyiz yapılır yapılmaz diil ama baya emeğin gitti üzüntüsü olur

peki hiç o anda dışarı çıkıp bakmadınızmı ?
onca şeyi tek başına götüremicene göre
yardım eden biri bi araba felan vardır
hem neden biliyoki orda eşya olduğunu
kapısını kitlemiyomuydunuz

ah belinayım benim (ben leptap) çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bile bilmiyom şaşkın durumdayım okurken şok oldum çok büyük geçmiş olsun

belinaycım canım geçmiş olsun
giden maliyet gerçekten büyük elbet sıkıntı yaıpcaksın takma üzme kendini desekte boş
ama belkide sen yukarı cıktığında bir yere gizlendi Allah korusun korkupta sana bişi yapsaydı bunu düşün
çeyiz yapılır yapılmaz diil ama baya emeğin gitti üzüntüsü olur

peki hiç o anda dışarı çıkıp bakmadınızmı ?
onca şeyi tek başına götüremicene göre
yardım eden biri bi araba felan vardır
hem neden biliyoki orda eşya olduğunu
kapısını kitlemiyomuydunuz

yabancı yok binamızdaki deryada geldi gördü hep dayım teyzem yengemler var 6 haneli bi bina zaten ve hün içini yaptırmadık binanın.. üst katıında kapısı yoktu orası henüz yapılmamıştı içi bile.. bizler evlerimizi yaptırdık girdik depreme dayanıklı yeni bina diye.. bizim burası yani cadde perdeciler çarşısı zeytinburnu perdeciler çarşısındayız.. ve dayımlar yan dükkanların kameraları var onların kayıttlarına bakıcaklar bakalım taşıyanları görücezz kimleriiş bunlar fakat benim eşyalarıın orda olduğunu nasıl biliyorlarr :(( henüz 1 saaat öncesi ben ordaydım o kattaydım annemler diyoki iyiki sana bişi yapmadılar diyoo :((​

evet işte şükretki sana bişi yapmamışlar giden mal olsun nasibinde varsa yin eolur onlar
yabancı geldimi hiç size yoksa neden bilincekki ceyizlerinin orya konduğu
aallah allah alkım almadı şimdi ya

belinayım benim sana bunu yapan ş.....r tez zamanda bulunur inş
leptapım yaaaa ben napıcam yaaaa ben çeyizimi geri istiyorum versin bana yaaaaaa kırılan parçalarım şuan çöpte yaaa:çok üzgünüm:​
evet işte şükretki sana bişi yapmamışlar giden mal olsun nasibinde varsa yin eolur onlar
yabancı geldimi hiç size yoksa neden bilincekki ceyizlerinin orya konduğu
aallah allah alkım almadı şimdi ya

yabancı dediğimiz bu cenaze olayında başsağlığına gelenler olmuştu :çok üzgünüm:​

Back