cnm görmedim :kedi:
perşembeye kadar bi buluşma yapsakmı ki
ben bugün dönüyorum annemin arabasıyla dönüyoruz araba perşembeye kadar bizde
kocik belki atar bizi alyayla istediğimiz yere he?
not:leptap annesi var diye çıkamıyor,leptaba baskın yapak ne dersiniz???
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
deryacımmm, aybikeciiiiimmm ben leptapa çok yakın oturuyorum gelirseniz benimde haberim olsun
deryacım seni tekrar görmeyi, aybikecim seninle tanışmayı çok isterim Şeniz Şeniz
ŞenizŞenizŞenizŞenizmerhaba kızlar.........a.s.a.s.
estağfirullah asortikim sengözlerimebaksanab bu arada arkadaşına geçmiş olsun diyorum.
Shumi ye benden de selam (bak dıkkat edersen saygımdan adının başharfini büyük yazdım :1rolleyes: )
ben zati hediyelerime karar verdim
sen çıkarsan asortik aşçılar için ŞEF yemek kitabı cokacimcoook
Leptabıma bir Laptop
Aybikeye şeker hamurlu pastalar kitabı :1closedeyes:
Ceydama oğluşuyla gidebileceği Disneyland bileti buyrunnnnnnnnn
Antrenöre ablasının nişanında giyebileceği abiye elbise süprizzzzz
Deryama tamir takımı, evinin tadilatına yetişmesi için kaydirigubbakcemile3
BM ye ne alsam bilmiyorum hatun bu aralara ayakkabı çanta manto eşarp stokladı mübarek kaydirigubbakcemile3 sanırım bulabilirsem takas edeceği o caaanım kemerlerin yerini tutabilecek :sinifsinif: kemer almayı düşünüyorum
walla bu yazdıklarım çekilişe katılırsam gerçek olabilar kaydirigubbakcemile3 CADIARZU a.s.
lyre yaaa twilightın 3. kitabına başladım tutulmaya amma ben hala edwarda aşık olmadım öyle çokta sürüklemedi kitap beni
bgn deryayı aradım cevap vermedi duymadı heral sonra o beni aradı bende dışardaydım geç farketttim geri dönüp aradım meşgule aldı bir türlü görüşemedik
slm millet herkesler iyiler masallah aybike hanım kızıyla gezmelere bile başladı
ben yanlış yzdım sanırım herkes okudugumu sanmış 2kuzuyla pardon bitanede büyük kuzu var onla okumak beceri ister nere bende o marifettCADIARZU
ayrıca bugun okadar zor bir gün geçirdimki dün gece oglum aniden ateşlendi hiç bişeysi yoktu sabaha kadar ateşini düşürmeye calıştım sabah dr götürdük birsürü tahlil film felan bademcikleri şişmiş sabah 12 de gittik akşam 7de geldik oldüm yorgunluktan , ateşi düştü şükür aksine birde gelirken arabayı çizdirdikk başka bi arabaya napalım vardır bundada bir hayır mafoldumben.
işte böle zor bir gundu umarım herkes ıyıdır...
ayyy ayyy şumicik ne tatlı bakıyon sen ya mıncıklayasım geldi birden resmi görünce:asigim:
Hem sen nerelerde geziniyorsun bakıyım öyle masa altımı orası yerim seni ben ya Şeniz
slm millet herkesler iyiler masallah aybike hanım kızıyla gezmelere bile başladı
ben yanlış yzdım sanırım herkes okudugumu sanmış 2kuzuyla pardon bitanede büyük kuzu var onla okumak beceri ister nere bende o marifettCADIARZU
ayrıca bugun okadar zor bir gün geçirdimki dün gece oglum aniden ateşlendi hiç bişeysi yoktu sabaha kadar ateşini düşürmeye calıştım sabah dr götürdük birsürü tahlil film felan bademcikleri şişmiş sabah 12 de gittik akşam 7de geldik oldüm yorgunluktan , ateşi düştü şükür aksine birde gelirken arabayı çizdirdikk başka bi arabaya napalım vardır bundada bir hayır mafoldumben.
işte böle zor bir gundu umarım herkes ıyıdır...
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
bana tamir takımımı ben evdeki takımları sokacak yer bulamıyorum yaaawwwmafoldumben
herbir alet var bende dert etme sen
birde böyle bir hediye gelirse İstanbulu terk edicim zatennn:1no2:
nefret eder oldun alet-edavattan:roflol:
çok geçmiş olsun canım, hastane stresi çok kötü gece 12 sabah 7 akannehir
Rabbim evlatlarımızı korusun :Saruboceq:
tamam canım sana da beylikdüzünden masrafsız ev alayım barışalım taam mı
Beylikdüzümüüüü hmmm sen nerdeydindi
beylikdznden gece gündüz ev arayan sen değil miydin CADIARZU
nerden istersen oradan alırım canımm sen üzlme
kurbanda annene gideceksin 1 ay kalacksın öyle mi :gitme: :sinifsinif:
hee hatırladım ümraniye
Biz meydan'a çok sık geliyorduk bir ara
hımmm doğru bildin. meydana geldiğinizi duyarsam bir gün gelip size uzaktan bakarım :jeyyar:
siz de burda gelip beni anlatır gülersiniz taam mı :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?