napıyım leptapcım annecimdeyim haftasonu malum okul olmayınca kacıyoz buraya sen napıyosun ?nekadarlık evlısın canım?
canım 3.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım
sen nerde okuyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyım leptapcım annecimdeyim haftasonu malum okul olmayınca kacıyoz buraya sen napıyosun ?nekadarlık evlısın canım?
merhaba canımkız ne okumasıkaydirigubbakcemile3kızım var 1 sınıfa gıdıyo hafta içi anneme gıdemıyom hafta sonu gıdıyom onu dedim bırde 3 yasında ogluşum var bunlara ögretmelik yapıyom yerimseniben
kız ne okumasıkaydirigubbakcemile3kızım var 1 sınıfa gıdıyo hafta içi anneme gıdemıyom hafta sonu gıdıyom onu dedim bırde 3 yasında ogluşum var bunlara ögretmelik yapıyom yerimseniben
Gece ben kapattım topiği sabah açılışıda ben yapayım bari
Günaydınnnnnnnnnnnnn kuzularım kaydirigubbakcemile2
Herkeslere güzel bir pazar günü diliyorum kociklerinizle ve yawrularınızla(yusufçum,alya duacık he bide Şumicik tabi) Şeniz
merhaba canım
Allah bağışlasın kuzucuklarını ben de leptap okul falan sorunca üniversite falan okuyorsun sanmıştım.fisfisfis Annelik en güzel ve en zor öğretmenlik zaten :asigim:
bide kızın 1.sınıf olduğundan uğraşıyorsundur baya tahminimce
Allah kolaylık versin canım:Saruboceq:
kız ne okumasıkaydirigubbakcemile3kızım var 1 sınıfa gıdıyo hafta içi anneme gıdemıyom hafta sonu gıdıyom onu dedim bırde 3 yasında ogluşum var bunlara ögretmelik yapıyom yerimseniben
ohhh ne güzel ya Alya Dua'yı göreceksin bizim yerimizede öp kokla minnoşu:asigim:Şenizslm kızlar aybik aradı eşinin karşı tarafta işi varmış müsaitsen sana gelcem dedi
akşama doğru aybik ve alya geliyooooo
evet nikoncum zamanla tanışacağız bakalım :lepi:ben de ilk an da okuyorsun sandım
tam maşallah iki çocukla ne güzel okuyor diyecektim kaydirigubbakcemile3
zamanla tanışıyoruz ne güzel :1closedeyes:
ohhh ne güzel ya Alya Dua'yı göreceksin bizim yerimizede öp kokla minnoşu:asigim:Şeniz
evet nikoncum zamanla tanışacağız bakalım :lepi:
sen aslen nerelisin canım?CADIARZU
ayyy ayyy şumicik ne tatlı bakıyon sen ya mıncıklayasım geldi birden resmi görünce:asigim:şumiden sevgiler