• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

kız ne okumasıkaydirigubbakcemile3kızım var 1 sınıfa gıdıyo hafta içi anneme gıdemıyom hafta sonu gıdıyom onu dedim bırde 3 yasında ogluşum var bunlara ögretmelik yapıyom yerimseniben

kız ne okumasıkaydirigubbakcemile3kızım var 1 sınıfa gıdıyo hafta içi anneme gıdemıyom hafta sonu gıdıyom onu dedim bırde 3 yasında ogluşum var bunlara ögretmelik yapıyom yerimseniben
merhaba canım
Allah bağışlasın kuzucuklarını :nazar:ben de leptap okul falan sorunca üniversite falan okuyorsun sanmıştım.fisfisfis Annelik en güzel ve en zor öğretmenlik zaten :asigim:
bide kızın 1.sınıf olduğundan uğraşıyorsundur baya tahminimce

Allah kolaylık versin canım:Saruboceq:

Son düzenleme:
edwardan bahsetmişken buyrunnnnnnnnn
koyu hayranı olaraktan new moon'a gidiyorsun dimi Lyre'm:umursamaz:
gerçi sormam bile hata edward nerde sen orda dermişim a.s
Bende kız arkadaşımla gidiyorum new moon'a kaydirigubbakcemile5
geri sayım başladı SON 5
:teytey:

Gece ben kapattım topiği sabah açılışıda ben yapayım bari kaydirigubbakcemile4
Günaydınnnnnnnnnnnnn kuzularım kaydirigubbakcemile2
Herkeslere güzel bir pazar günü diliyorum kociklerinizle ve yawrularınızla(yusufçum,alya duacık he bide Şumicik tabi)
Şeniz

ne bilem okul diyince öğrencisin sandımkaydirigubbakcemile3
allah bağışlasın evlatlarını:Saruboceq:

slm kızlar aybik aradı eşinin karşı tarafta işi varmış müsaitsen sana gelcem dedi
akşama doğru aybik ve alya geliyooooo

merhaba canım
Allah bağışlasın kuzucuklarını :nazar:ben de leptap okul falan sorunca üniversite falan okuyorsun sanmıştım.fisfisfis Annelik en güzel ve en zor öğretmenlik zaten :asigim:
bide kızın 1.sınıf olduğundan uğraşıyorsundur baya tahminimce

Allah kolaylık versin canım:Saruboceq:

sengözlerimebaksanab

ben de ilk an da okuyorsun sandım :delphin:
tam maşallah iki çocukla ne güzel okuyor diyecektim kaydirigubbakcemile3
zamanla tanışıyoruz ne güzel :1closedeyes:

slm kızlar aybik aradı eşinin karşı tarafta işi varmış müsaitsen sana gelcem dedi
akşama doğru aybik ve alya geliyooooo
ohhh ne güzel ya Alya Dua'yı göreceksin bizim yerimizede öp kokla minnoşu:asigim:Şeniz
ben de ilk an da okuyorsun sandım :delphin:
tam maşallah iki çocukla ne güzel okuyor diyecektim kaydirigubbakcemile3
zamanla tanışıyoruz ne güzel :1closedeyes:
evet nikoncum zamanla tanışacağız bakalım :lepi:
sen aslen nerelisin canım?
CADIARZU

ohhh ne güzel ya Alya Dua'yı göreceksin bizim yerimizede öp kokla minnoşu:asigim:Şeniz

evet nikoncum zamanla tanışacağız bakalım :lepi:
sen aslen nerelisin canım?
CADIARZU

benim annem Gmüşhane baba Giresunlu fisfisfis
Sivaslı sayılırım çünkü bür tek orayı biliyorum yerimseniben Eşimköylüyüm yani kaydirigubbakcemile3

şumiden sevgiler
5681.jpg

5715.jpg

slm millet herkesler iyiler masallah aybike hanım kızıyla gezmelere bile başladı:emir_bebek:
ben yanlış yzdım sanırım herkes okudugumu sanmış 2kuzuyla pardon bitanede büyük kuzu var onla okumak beceri ister nere bende o marifettCADIARZU

ayrıca bugun okadar zor bir gün geçirdimki dün gece oglum aniden ateşlendi hiç bişeysi yoktu sabaha kadar ateşini düşürmeye calıştım sabah dr götürdük birsürü tahlil film felan bademcikleri şişmiş sabah 12 de gittik akşam 7de geldik oldüm yorgunluktan , ateşi düştü şükür aksine birde gelirken arabayı çizdirdikk başka bi arabaya napalım vardır bundada bir hayır mafoldumben.
işte böle zor bir gundu umarım herkes ıyıdır...

Back