• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

slm kızlar
alya dua ya maşallah
son çekiliş listemiz
1.Lyre
2.Deryacık
3.B&M
4.ceyda_26
5.sevvall
6.leptap

aybike pasaklıminiktanrıça sibel sizler ne diyorsunuz çekiliş için
eğer okumadıysanız hatırlatayım
bayram ve yılbaşı çekilişi yapmak istiyoruz kendi aramızda sembolik minik şirin hediyeleşme tarzı

merhaba şevval nasılsın ?
hamilelik nasıl gidiyor?

iyiyim cnm çok şükür iyi gidiyor sadece son birkaç gündür kasılmalar çok fazla ama oda geçecek inşallah.:Saruboceq:.bu arada inşallah sende iyisindir...:1hug:

leptap kk her girdiğimde uğruyorum aslında takipteyim sizleri cnm merak etme..opuyorumnanaktan

iyiyim cnm çok şükür iyi gidiyor sadece son birkaç gündür kasılmalar çok fazla ama oda geçecek inşallah.:Saruboceq:.bu arada inşallah sende iyisindir...:1hug:

leptap kk her girdiğimde uğruyorum aslında takipteyim sizleri cnm merak etme..opuyorumnanaktan

iyi olmana sevindim canım
bende hamdolsun iyiyim

estağfirullah asortikim sengözlerimebaksanab bu arada arkadaşına geçmiş olsun diyorum.
Shumi ye benden de selam (bak dıkkat edersen saygımdan adının başharfini büyük yazdım :1rolleyes: )
ben zati hediyelerime karar verdim
sen çıkarsan asortik aşçılar için ŞEF yemek kitabı cokacimcoook
Leptabıma bir Laptop :kahve:
Aybikeye şeker hamurlu pastalar kitabı :1closedeyes:
Ceydama oğluşuyla gidebileceği Disneyland bileti buyrunnnnnnnnn
Antrenöre ablasının nişanında giyebileceği abiye elbise süprizzzzz
Deryama tamir takımı, evinin tadilatına yetişmesi için kaydirigubbakcemile3
BM ye ne alsam bilmiyorum hatun bu aralara ayakkabı çanta manto eşarp stokladı mübarek kaydirigubbakcemile3 sanırım bulabilirsem takas edeceği o caaanım kemerlerin yerini tutabilecek :sinifsinif: kemer almayı düşünüyorum
walla bu yazdıklarım çekilişe katılırsam gerçek olabilar kaydirigubbakcemile3 CADIARZU a.s.

estağfirullah asortikim sengözlerimebaksanab bu arada arkadaşına geçmiş olsun diyorum.
Shumi ye benden de selam (bak dıkkat edersen saygımdan adının başharfini büyük yazdım :1rolleyes: )
BM ye ne alsam bilmiyorum hatun bu aralara ayakkabı çanta manto eşarp stokladı mübarek kaydirigubbakcemile3 sanırım bulabilirsem takas edeceği o caaanım kemerlerin yerini tutabilecek :sinifsinif: kemer almayı düşünüyorum
walla bu yazdıklarım çekilişe katılırsam gerçek olabilar kaydirigubbakcemile3 CADIARZU a.s.
oy oy oyyyy bu ne hoş hediyeler yaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisbütün kankiler adına teşekkür ediyorum
bizde sana süpriz buluşma hediyesi yapalım :lepi::asigim::asigim:ŞenizŞeniz

Alyaduamızı Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:

mersi çok hoş olmuş :1closedeyes:

:roflol:

kelebek sen ne dersin çekiliş için

1.Lyre
2.Deryacık
3.B&M
4.ceyda_26
5.sevvall
6.leptap
7.nikon

deep not: şumi ye saygıda kusur olmasın :1closedeyes:

lyre yaaa twilightın 3. kitabına başladım tutulmaya amma ben hala edwarda aşık olmadım öyle çokta sürüklemedi kitap beni

1.Lyre
2.Deryacık
3.B&M
4.ceyda_26
5.sevvall
6.leptap
7.nikon
8.kelebek1238

bgn deryayı aradım cevap vermedi duymadı heral sonra o beni aradı bende dışardaydım geç farketttim geri dönüp aradım meşgule aldı bir türlü görüşemedik

napıyım leptapcım annecimdeyim haftasonu malum okul olmayınca kacıyoz buraya sen napıyosun ?nekadarlık evlısın canım?

Back