Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba şevval nasılsın ?
hamilelik nasıl gidiyor?
:dance: :dance:
iyiyim cnm çok şükür iyi gidiyor sadece son birkaç gündür kasılmalar çok fazla ama oda geçecek inşallah.:Saruboceq:.bu arada inşallah sende iyisindir...:1hug:
leptap kk her girdiğimde uğruyorum aslında takipteyim sizleri cnm merak etme..opuyorumnanaktan
oy oy oyyyy bu ne hoş hediyeler yaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisbütün kankiler adına teşekkür ediyorumestağfirullah asortikim sengözlerimebaksanab bu arada arkadaşına geçmiş olsun diyorum.
Shumi ye benden de selam (bak dıkkat edersen saygımdan adının başharfini büyük yazdım :1rolleyes: )
ben zati hediyelerime karar verdim
sen çıkarsan asortik aşçılar için ŞEF yemek kitabı cokacimcoook
Leptabıma bir Laptop
Aybikeye şeker hamurlu pastalar kitabı :1closedeyes:
Ceydama oğluşuyla gidebileceği Disneyland bileti buyrunnnnnnnnn
Antrenöre ablasının nişanında giyebileceği abiye elbise süprizzzzz
Deryama tamir takımı, evinin tadilatına yetişmesi için kaydirigubbakcemile3
BM ye ne alsam bilmiyorum hatun bu aralara ayakkabı çanta manto eşarp stokladı mübarek kaydirigubbakcemile3 sanırım bulabilirsem takas edeceği o caaanım kemerlerin yerini tutabilecek :sinifsinif: kemer almayı düşünüyorum
walla bu yazdıklarım çekilişe katılırsam gerçek olabilar kaydirigubbakcemile3 CADIARZU a.s.
Alyaduamızı Allah nazarlardan saklasın
estağfirullah asortikim sengözlerimebaksanab bu arada arkadaşına geçmiş olsun diyorum.
Shumi ye benden de selam (bak dıkkat edersen saygımdan adının başharfini büyük yazdım :1rolleyes: )
ben zati hediyelerime karar verdim
sen çıkarsan asortik aşçılar için ŞEF yemek kitabı cokacimcoook
Leptabıma bir Laptop
Aybikeye şeker hamurlu pastalar kitabı :1closedeyes:
Ceydama oğluşuyla gidebileceği Disneyland bileti buyrunnnnnnnnn
Antrenöre ablasının nişanında giyebileceği abiye elbise süprizzzzz
Deryama tamir takımı, evinin tadilatına yetişmesi için kaydirigubbakcemile3
BM ye ne alsam bilmiyorum hatun bu aralara ayakkabı çanta manto eşarp stokladı mübarek kaydirigubbakcemile3 sanırım bulabilirsem takas edeceği o caaanım kemerlerin yerini tutabilecek :sinifsinif: kemer almayı düşünüyorum
walla bu yazdıklarım çekilişe katılırsam gerçek olabilar kaydirigubbakcemile3 CADIARZU a.s.
lyre yaaa twilightın 3. kitabına başladım tutulmaya amma ben hala edwarda aşık olmadım öyle çokta sürüklemedi kitap beni
olur bitanem ekle benide:hulya:
ayıp ettin abla şumi başımızın tacı vereliniortak[/QUOTE]deep not: şumi ye saygıda kusur olmasın :1closedeyes: