geçmiş olsun deryacık. ben de dün halsizdim, kırgınlık vardı bir de. bu sabah bir kalktım boğazlar şişmiş, kulaklar zonkluyor. büyük oğlum hastaydı dün onu dr götürmüştüm, ondan bulaştı herhalde. sen bu sabah nasılsın daha iyisindir umarım:1hug:
Merhaba canlarım..
Nikoncum sende hoşgeldin aramıza.. :1hug:
Şifayı kapmış olanlara çok geçmiş olsun..
Ben de onlardan biriyim.
Grip oldum , mücadele ediyorum.. :bbo:
Bu arada yarın ablamın nişanı var kızlar ..
Garip hissediyorum kendimi...
Şimdi evden ayrılmayacak ama evlenince ne yaparım onu düşünüyorum.. :sinifsinif:
Merhaba canım.Geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda inş. Her zaman bekleriz seni buraya ayrıca oğlunada geçmiş olsun. 2 çocuğun vardı galiba kaç yaşlarında merak ettim.Benimde bir oğlum var Allah bağışlasın seninkileridea.s.
çok teşekkür ederim, atlatmaya çalışıyorum. evet iki oğlum var benim de, biri 5 yaşında, diğeri 2,5 yaşında. inanır mısınız ilk doğumumdan beri ilk defa hasta oldum. doğumlarım hariç hiç antiyobiyotik içmedim o yüzden. şu anda emzirmediğim için rahatça antibiyotik içebilirim. bu vesileyle rabbim çok merhametli diye düşünmeden edemiyorum. amin canım cümlemizinkini esirgesin dilerim ki :1hug:
nikon geçmiş olsuncümleten hepinize hayırlı cumalar
hoj bulduk canım. sana da geçmiş olsun. buyur sana geçmiş olsun buketi bendena.s..Merhaba canlarım..
Ben de onlardan biriyim.
geçmiş olsun deryacık. ben de dün halsizdim, kırgınlık vardı bir de. bu sabah bir kalktım boğazlar şişmiş, kulaklar zonkluyor. büyük oğlum hastaydı dün onu dr götürmüştüm, ondan bulaştı herhalde. sen bu sabah nasılsın daha iyisindir umarım:1hug:
Merhaba canlarım..
Ben de onlardan biriyim.
Bu arada yarın ablamın nişanı var kızlar ..
Garip hissediyorum kendimi...
Şimdi evden ayrılmayacak ama evlenince ne yaparım onu düşünüyorum.. :sinifsinif:
töbee kafanız güzel heral:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?