Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

buketim mehtabım geçmiş olsun canlarım.Allah şifalar versin
aybikim hayırlı yolculuklar size, dikkat et iyi bak bizim küçük hanıma ,çabuk dön olurmu :)

deryoşum dua ette annemi göndersinler öğleden önce, ozaman gideriz inşlh
anneme dedim oyalanma gel nolur :)
hem negüzel eşin de saolsun bırakırım demiş
otobüste geçicek zamanı çarşıda harcarız ;)

Sağol tatlım da, hayırdır siz nereye benneyaptımki

söylememmmm dermişimmmmm :))
fatihe çarşambaya felan düşünüyoruzda :)

kızlar bende hasta oldum soğuk algınlığı bgn doktora gittim antibiyotik verdi

canıııımmm geçmiş olsun dikkat et çok dışarıya çıkma bu aralar bol bol dinlen kuzucuuummm

buketim mehtabım geçmiş olsun canlarım.Allah şifalar versin
aybikim hayırlı yolculuklar size, dikkat et iyi bak bizim küçük hanıma ,çabuk dön olurmu :)

deryoşum dua ette annemi göndersinler öğleden önce, ozaman gideriz inşlh
anneme dedim oyalanma gel nolur :)
hem negüzel eşin de saolsun bırakırım demiş
otobüste geçicek zamanı çarşıda harcarız ;)

yaa inşallah bizde öğleden sonra ancak çıkarız evden gerçi vazgeçti benim ki s.ahmete gitmekden ama biz hadi dersek gelir
haberleşiriz o zaman annen eve dönerken haber verirse hemen bana söyle okiş bizde plan yaparız ona görekaydirigubbakcemile4

kızlar ne zamandır bu topik çok durgun hakkaten. aybike doğurdu siz ortadan kayboldunuz, bir ara hepiniz topluca gece beşik sallıyonuz sanıcaktım nerdeysekaydirigubbakcemile3
Leptabım çok geçmiş olsun canım. son koyduğun resimde ne havalıydın öyle. kafana taktığın gözlüğünü yirim :jeyyar:. annen baban gelmedi mi. sahi onlar istanbul dışında mı:1ninca:

kızlar ne zamandır bu topik çok durgun hakkaten. aybike doğurdu siz ortadan kayboldunuz, bir ara hepiniz topluca gece beşik sallıyonuz sanıcaktım nerdeysekaydirigubbakcemile3
Leptabım çok geçmiş olsun canım. son koyduğun resimde ne havalıydın öyle. kafana taktığın gözlüğünü yirim :jeyyar:. annen baban gelmedi mi. sahi onlar istanbul dışında mı:1ninca:

sorma canım bu aralar topic ıssız kaldı
lyre kfa bile isyan ettikaydirigubbakcemile3
canım annemler pazar günü geldiler abimdeler şimdi bende gündüzleri yanlarına gidiyom bgnde gitcem allahtan aynı mahalladeyiz abimle
canım annemler erzurumdan geldi erzurumluyuz

sorma canım bu aralar topic ıssız kaldı
lyre kfa bile isyan ettikaydirigubbakcemile3
canım annemler pazar günü geldiler abimdeler şimdi bende gündüzleri yanlarına gidiyom bgnde gitcem allahtan aynı mahalladeyiz abimle
canım annemler erzurumdan geldi erzurumluyuz

erzurumluyum dedin daha bir sevindim. erzurumluları çok severim ben. en candan arkadaşlarım erzurumludur kaydirigubbakcemile5. annen baban gelmiş hoş gelmiş o halde. kız sizin yüzünüzden dilim alıştı ben de lyreye layre kafa diyesim geliyor:kedi:kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğinizi versin emi. en kısa zamanda toparlanın inşallah bahar çarptı sizi galibaa:gitme:

40mızı uçurup gelicez betül teyzesi
mehtapçım geçmiş olsun kuşum
lyre teyzesi teşekkür ediyor kızım
nikoncum bizim gönlümüz bir sen sanmaki iletişim zayıfladı:)
derya benim yerimede gezin çok özledim fatihi bennn

erzurumluyum dedin daha bir sevindim. erzurumluları çok severim ben. en candan arkadaşlarım erzurumludur kaydirigubbakcemile5. annen baban gelmiş hoş gelmiş o halde. kız sizin yüzünüzden dilim alıştı ben de lyreye layre kafa diyesim geliyor:kedi:kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğinizi versin emi. en kısa zamanda toparlanın inşallah bahar çarptı sizi galibaa:gitme:

:1hug: teşekkürler canım kanımız sıcak napalım ya kızlar evimi taşıycambu aralar haberiz ola büyük ihtimalle aynı binaya taşıncam 11. kata bu hafta sonu belli olcak

bence hepiniz bu tarafa taşının hayat bu tarafta :1closedeyes:
bu tafarta oturucaksın avrupa yakasında geziceksin

Back