Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe güzel olmuş demii ne kadar beklemiştim bu anı bi bilsen
leptap burdaki dostluğunuzu çok beğeniyorum. arada gelip okuyorum. çok komik, çok zevkli diyaloglarınız var. Allah muhabbetinizi artırsın ki biz de burdan nasiplenelim, okuması çok zevkli oluyor walla
aybiş ticker süper olmuş
'ticker i süper yapan alya dua bebektir '
:1closedeyes:
a.s.a.s.a.s.a.s.leptap burdaki dostluğunuzu çok beğeniyorum. arada gelip okuyorum. çok komik, çok zevkli diyaloglarınız var. Allah muhabbetinizi artırsın ki biz de burdan nasiplenelim, okuması çok zevkli oluyor walla
merhaba kızlar
buralarda yoktum şehir dışındaydım ben yokken neler olmuş
ne güzel Aybikeye süpriz yapmışsınız resimlerinizi gördüm her zamanki gibi çok tatlısınız canlarım
insanın sizin gibi dostları olması harika bişey gerçekten
Rabbim dostluğunuzu hiç bozmasın
Şevval hayırlı olsun canım prensesin olacakmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Artık bundan sonra sıra kimde bakalım Rabbim dileyen herkese anneliği nasip etsin diyeyim bende o zaman
:roflol::roflol::roflol:hepinize çooook teşekkürederim kızlar..a.s.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...:Saruboceq:
inşallah sırada leptap arkasında pehli sonra derya ve lyre.
rabbim sağlıklı, hayırlı birer evlat nasip etsin hepimize......
ama önce bekarlara iyi bir eş buda buket içindi.kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenslm lyremopuyorumnanaktan
antrenörüm topluca senin düğüne gelcez
Diyorum ki bir ara waffle la Tiremisuyu kapıştırsak Cevahirde Nasıl olur acep kimler geliyiiiiiii
selam cnma.s.
ben gelirim gün uyarsa şekerim..:icecream:
Diyorum ki bir ara waffle la Tiremisuyu kapıştırsak Cevahirde Nasıl olur acep kimler geliyiiiiiii