• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

ben bakınıom buralardayım

gene bekleris casmin a.s.

tıssss tıslarrrrr ben kaçar hepinize bol keseden öpücükler =)

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bizdende sana öpücüüük yine gelll özletme kendini
konuştuklarımmız aramızda kalsınn heee

derya ne yazdıını anlayamıorum:) bak saatte geçolmuş:D yorma beni:) sarı böcek gibi bişi okuyorum ama tam çıkaamadım:D:D:D:D bu arada tuğçe sen neler yapıyorsun yaş kaç?bi de derya annen den uzak mı oturuyorsun:Skaçtır sorcam:D bizimkiler özlememe ırsat vermiyorlarda:D

yazını okuyunca yüzümde tebessüm bıraktıgın için tesekkur etmek ıstedım amın canım rabbım kımseyı yalnız bırakmasın...

canımmm yanlız hissetmee kendini hadi katıl sende aramızaaa.s.:teselli::teselli:

derya ne yazdıını anlayamıorum:) bak saatte geçolmuş:D yorma beni:) sarı böcek gibi bişi okuyorum ama tam çıkaamadım:D:D:D:D bu arada tuğçe sen neler yapıyorsun yaş kaç?bi de derya annen den uzak mı oturuyorsun:Skaçtır sorcam:D bizimkiler özlememe ırsat vermiyorlarda:D

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy sen hep burda kal nolur yaa ülme krizlerindeyiz 2 gündürrr:roflol:

Annemler uzakda canım yaa 525 km var aramızdasenağlama
sen ist. hangi semtindesin:uhm:

aaa ben mi kız:) valla benim de çok kanım kaynadı:)525 km mi:O ehuea:) yaf:)özeline yazim mi:) bilmiyorum atmayı amasora sora bulcam dur:)

slm hoşgeldin:) derya kız gönderebildim mi:) gidip Allah bilir anasayfaya ilan diye yazmışımdır yannışlıkla:)

selam leptapçım hoşgeldin a.s.

lyre canım kedin çok tatlıymış her ne kadar hayvanlardan korksamda kız ben karınca ve sinekten bile tırsarım kaldıki kediye dokunayım hayal bile edemiyom yazın komşunun minik köpeğine dokunmaya çalıştım yapamadım tırsıyom bi acayip oluyom dokununca

Back