• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

lepim tapım kıs sen msn yi mi açmıyon ben başkasını mı ekledim=)

derya:) grip misin hala:( bi de havuçlu bi tarif yaptım aldın mı:) yannıs meze demiştin de bu tam meze gibi olmayabilir:)meze bilmiyorum bunu yazdım en yakın soğuk bu da diye:) daha yazcaktım sonra yazarım dedim:)

ahhhhhhhhhhhhhhhhhh aahhhhhhhhhhhhhhhh ben hasta olupta self servisin geldiği günlerimi özlüyorum=(senağlama

Niye özlem çekiyorsun canımmm
yalandan 2 günlük hasta oluver gitsin
Ama ben artık iyleşme istiyorum yaaa

Bugü dolabı falan temizledim üşüdüm birazz yarın beni hiçbir kuvvet kaldıramaz akşama kadar yatıcammm-tatlicadiarzu-

Bugü dolabı falan temizledim üşüdüm birazz yarın beni hiçbir kuvvet kaldıramaz akşama kadar yatıcammm-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar:

derya:) grip misin hala:( bi de havuçlu bi tarif yaptım aldın mı:) yannıs meze demiştin de bu tam meze gibi olmayabilir:)meze bilmiyorum bunu yazdım en yakın soğuk bu da diye:) daha yazcaktım sonra yazarım dedim:)

saol canım gündüz bir ara sırf ne yazdın diye açıp baktım
Biliyorum o mezeleri ben daha değişk şeyler bulayım diyorum teşekkürller eklediğin içinna.s.a.s.a.s.

bu arada ahçı kızıyım diye şaka yapmadım cidden anne babam ahçı benim
o nedenle zor kolay gösterişli tarifler arıyorum ama tabii tercihim pratik olmasından yanaayerimseniben
Malum o güne çok işim olacakcokacimcoook

bizim de ev o kadar.ben derya üst kat komşumuz diye boşa demiyorum:) ehuea:)

ehuehuehuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:
Benim üst katta kimse yokkk
Alt katta daaaaaaaaaaaaa
senin tanıdığın derya değilim ben:roflol::roflol:

ehuea:) ben daha 6 aydır yemek yapıyorum kız:) malesef bende sana yarar tarif yok ölese:(

:roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar:

birisine takıla takıla sinsilik bulaştı galiba:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Boynuz kulağı geçecek mi bakalımmmm

Ferhundler çıksın meydaneeeeee:roflol::roflol::roflol:

tuğçe nin kedi si miydi o gerçekten çok güzelmiş yaaaaa.. ben kayınveldemlerde kaldım bir kaç ay.onlarında vardı kedisi çok şekerdi yaaaa:)çok severim kedileri.hayırlı olsun inşallah:)

cartttt kabaaa kaattt
pandoranın kutusu açılmış aa dostlarrrr
çirkefede bakın hele bana dil uzatııoooo
ama eferim bebisim doğru yolda ilerlion :jeyyar:

yok be anacım hasta olmadığımdan mı sandın servis yapacak eşim olmadığından eskidik biz beh=(kötükedihüso

tuğçe nin kedi si miydi o gerçekten çok güzelmiş yaaaaa.. ben kayınveldemlerde kaldım bir kaç ay.onlarında vardı kedisi çok şekerdi yaaaa:)çok severim kedileri.hayırlı olsun inşallah:)

tşk ederim cnm hala kesif pesinde bi salon bi balkon bi hol neyi kesif etmeye çalışıo annamadım getti :delphin:

huhuuu nabersiiizzz kızlarrr

hoşgeldin bm iyiz cnm sen nassın a.s.

Back