Buluşma

yok bekarım rıca ederım canım sıkıntıdan patlıyorum evlensen dert gerçi

bende sıkılıyorum burda hiç arkadaşım yok eşimin ailesi de çok kalabalık değil o yüzden yeniyim ya bide burada...evlendiğin kişiye bağlı canım mutlu olursan sıkıntı olmaz ama mutsuz olursan kk üyelerinin halini görüyorsun

evet hıç arkadasımda yok sız orayamı evlendınız oralımısınız evet okudukca ıçim kararıyor evlenmekten korkuyorum

evet hıç arkadasımda yok sız orayamı evlendınız oralımısınız evet okudukca ıçim kararıyor evlenmekten korkuyorum

yok ben adalı değilim eşim izmir karşıyakalı ama burda adada oturuyoruz burayı daha çok seviyoruz deniz sakinlik vs..... yok cnm okadar da korkma

azda olsa korkularım var hımm anladım canım

ee normaldir biz eşimle 2 yıl flört ettik iş nikah gününe geldi tereddütlerim vardı valla ki yaşım küçük olduğu için kaynanam sürekli emin misin bak bu çocuk oyuncağı değil kızım iyi düşünün vs vs ama 1 yıldan sonra alışıyorsun evliliğin taşları oturuyor yavaş yavaş

dogru çocuk oyuncagı degil tabi sızın aranızda kaç yaş var

uzun sure tanımısınızdr bırbırınızi flort etmısınız gerçi evlenince degşiyor sanırım allah mutluluk versın huzurunuzu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…