Buluma yetmedi bize, gnde yapyoruz (Samsun)

kız yazdımya görmedinmi,kız girmicek ama gelcek,kardeşim girecek.akşamdan beri okuyup yazmaktan gözlerin bozulmuş senin dinlen azcıkdelikafadulden

ablam bura beni acayip bağladı yaaaaa sabaha karşı 4,30 da yattım çok görme kız uyuyor aslında şekerleme yapsam bende hadi kaçtım kızlar azz yatim .bu akşam aşkı memnu var o bitince gelirim ancak burda olun sayım yapacam sonra sabahlayacağızzzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba yüzü gibi kalbide güzel olan hatunlar,nasılsınız? ben birşey anlamadım şimdiiiiii sagomistin arkadaşı tuğbanın haftaya cumartesi tevhidi varmış orda buluşuruz mu diyorsunuz? öyle ise ben gelemeyeceğim biliyorsunuz işdeyim , kafam karıştı yahu o kadar hızlısınız ki size yetişemiyorum :))
herkese hayırlı cumalar dilerim,bol bereket ve huzur...

hayır tatlım tubanın tevhidi yarın fatma çağırdı ama ben gidemem.günümüzde bir değişiklik yok ayın 21 de amisosta aynı karar verdiğimiz gibi:lepi:

sizi gidi gececiler siziiiiiii naniknanik yoksunuz ortalıkta uyuyor musunuz şimdi yoksa :jeyyar:

biliyorum ablacığım espri yaptım kaydirigubbakcemile3 ya ben sizleri çok özledim hele Alya yı şöyle koccamannn öpmediğime çok pişmanım mafoldumben gelse şu 21 haziran artık yaaaa

merhaba haticeciğim nasılsın? seni çağırmıştır hatunlar yaa unutulmamışsındır çünkü günde kaç kişi var sayarken sende vardın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…