- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
Kaybetme korkusu yok ondanİyi akşamlar herkese..
Beş yıldır sorunlu giden bir uzak mesafe ilişkim var.
Sevgilim bana karşı aşırı rahat. Bir kere olsun bana çiçek almadı. Çok mu önemli tabiki değil. Ama ona defalarca söyledim kendisinden çicek beklediğimi. Sanki inat olsun diye yapmıyor gibi.
Önemli bir gün olsa mesajla bile kutlamaz, tebril etmez. Hayati bir sınav sonucu açıklanır, gün bitene kadar sonucu sormaz ben diyince hatırlar.
Yaşadığım şehirden başka bir yere gitmem gerekir, vardın mı diye sormaz.
Uzak mesafe ilişkisi, ben bir şekilde buluşma ayarlamaya çalışırım. O hep mantıklı düşünür duygularını kaybetmiş gibi. Bir delilik yapıp gelemez sevdiğini görmeye.
Ve bunun gibi daha bir çok şey. Onun bana değer verdiğini düşünmüyorum kesinlikle. İliklerime kadar hissetiriyor bunu.
Ama ne hikmetse sebebi her neyse ben bunları söyleyince aklı başına geliyor. Ya da gelmiş gibi yapıp beni oyalıyor. Çünkü şimdiye kadar hiç bir şey değişmedi.
Bugün de yine böyle bir sebepten tartıştık. Bana dediği laf şu " bence sen benim gibisini bulmuşsun bulandırıyorsun, bu zamanda benim gibisini buldun da beğenmiyorsun. Beğenmezsen beğenme"
Ben bu dediğini kendime bir hakaret olarak mı anlamalıyım. Beni aşağılıyor gibi hissediyorum. Yanlış mı ?
bence adamın kişilik yapısı bu kutlamayı sevmiyor olabilir ona göre çiçek hediye almak gereksiz bir durumdur falan gibi ama bu seni sevmediği değer vermediği anlamına gelmez başın sıkısınca yanında mı sana değer veriyor mu ona bakmak gerekiyor. bi de evlenmeden önce aşkım bebeğim canım diye dolanıp evlendikten sonra içindeki hayvanı ortaya çıkartanlar var dövenler sövenlerİyi akşamlar herkese..
Beş yıldır sorunlu giden bir uzak mesafe ilişkim var.
Sevgilim bana karşı aşırı rahat. Bir kere olsun bana çiçek almadı. Çok mu önemli tabiki değil. Ama ona defalarca söyledim kendisinden çicek beklediğimi. Sanki inat olsun diye yapmıyor gibi.
Önemli bir gün olsa mesajla bile kutlamaz, tebril etmez. Hayati bir sınav sonucu açıklanır, gün bitene kadar sonucu sormaz ben diyince hatırlar.
Yaşadığım şehirden başka bir yere gitmem gerekir, vardın mı diye sormaz.
Uzak mesafe ilişkisi, ben bir şekilde buluşma ayarlamaya çalışırım. O hep mantıklı düşünür duygularını kaybetmiş gibi. Bir delilik yapıp gelemez sevdiğini görmeye.
Ve bunun gibi daha bir çok şey. Onun bana değer verdiğini düşünmüyorum kesinlikle. İliklerime kadar hissetiriyor bunu.
Ama ne hikmetse sebebi her neyse ben bunları söyleyince aklı başına geliyor. Ya da gelmiş gibi yapıp beni oyalıyor. Çünkü şimdiye kadar hiç bir şey değişmedi.
Bugün de yine böyle bir sebepten tartıştık. Bana dediği laf şu " bence sen benim gibisini bulmuşsun bulandırıyorsun, bu zamanda benim gibisini buldun da beğenmiyorsun. Beğenmezsen beğenme"
Ben bu dediğini kendime bir hakaret olarak mı anlamalıyım. Beni aşağılıyor gibi hissediyorum. Yanlış mı ?
Bu lafı söylediğinde keşke sizde "o benim iyiligimden yahuBugün de yine böyle bir sebepten tartıştık. Bana dediği laf şu " bence sen benim gibisini bulmuşsun bulandırıyorsun, bu zamanda benim gibisini buldun da beğenmiyorsun. Beğenmezsen beğenme"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?