"Bulmuşsun bulandırıyorsun" diyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamda neyi buldunda bu kadar srne devam ettin ?
Odunluk onda düşüncesizlik onda değer vermeme onda sevdipini hissettirmeme onda seni aşağılama onda hakaret onda ego onda
Sevilcek ne yanı var dünyadaki son erkek o mu da hala kendine bu işkenceyi yapıyorsun

Benim gibisini bulmuşsun, demekle ne demek istiyor acaba odun bey? Elini sallasan on tane oduna çarpar, bol bol var etrafta onlardan. Beş senedir neden çekiyorsun ki bunu? Sen totosuna tekmeyi yapıştırmadıkça, kendini nimetten saymış. Çiçek alıp almamasıyla da ilgili değil bu. Verdiğin ayrıntılardan kendi kendine bir ilişki yaşıyormuşsun gibi görünüyor. Adamda önemsenecek bir ilgi, sevgi göstergesi bile yok.

Ben olsam kiymetli zamanimi bu adama harcamazdim. Kadinlarin sevilmeye ve bunu hissetmeye ihtiyaci var. Çiçek falan neyse de diger anlattiklarin bu adamin sevmedigini ve deger vermedigini gösteriyor.

Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor belli ki
Buna bir makas vurmak lazım ki o ego sönsün
Seven insan bu şekilde davranmaz ki merak eder sorar
İlişkinin başından beri mı hep böyleydi? Hani flört döneminde falan çok ilgiliydi sonradan mı böyle oldu?
Oyaliyor gibi davranıyor

Ortada ilişki yok tek taraflı çabalamak var. Bu da insanı yorar. 5 yıl çıktınız diye ayrilamiyorsaniz ömrünüzü böyle geçirmeye alışın

Kaybetme korkusu yok ondan

Salağa bak ya. Egoist. 5 senede sana ne güzel hediyeler alıp ne güzel sürprizler yapmış olması lazımdı. Koy tekmeyi anlasın. Çok güldüm ya onun gibi biriymiş

bence adamın kişilik yapısı bu kutlamayı sevmiyor olabilir ona göre çiçek hediye almak gereksiz bir durumdur falan gibi ama bu seni sevmediği değer vermediği anlamına gelmez başın sıkısınca yanında mı sana değer veriyor mu ona bakmak gerekiyor. bi de evlenmeden önce aşkım bebeğim canım diye dolanıp evlendikten sonra içindeki hayvanı ortaya çıkartanlar var dövenler sövenler

5 yıl nasıl dayandiniz bu kişiye? Ne özelliği varmis da bulmus da bunuyor olasınız? Oysa elinizi sallasaniz hödüğe denk gelir. Soyları bitmedi ve hizla türeyemeye devam ediyorlar.

Hatta aklıma geldi söyleyim, hem de uzak mesafeymiş. Bu anlattıklarına göre sen tek sevgilisi olmayabilrisin.

Bugün de yine böyle bir sebepten tartıştık. Bana dediği laf şu " bence sen benim gibisini bulmuşsun bulandırıyorsun, bu zamanda benim gibisini buldun da beğenmiyorsun. Beğenmezsen beğenme"
Bu lafı söylediğinde keşke sizde "o benim iyiligimden yahu sen kendinden mi sanmıştın,asıl sen bulmuşsun benim gibisini bunuyosun,kıymet bilmiyosun hahaha " diyip bı dumur etseydiniz keske

Ayy ben zaten uzak mesafe ilişkisi yürütemezdim.
Bu kadar uzun süreli sevgili olmakta bana göre değil, benim en uzun ilişkim kocam
Bide böyle hödük olunca karşıdaki sormak istiyorum ona dünya sadece onun etrafında mı dönüyormuş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…