- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
- Konu Sahibi gullerdiyari
Arkadaslarim bu yemegi ben ispanaklada yapiyorum ailecek severek yedigimiz ve SIK SIK yaptigim bir yemek sizinlede paylasmak istedim umarim begenirsiniz..
pazilarimizi güzelce yikayalip ince ince kiyalim.
yarim kilo pazi
1 bas sogan
renkli biber
yarim konserve domates
yarim su bardagi bulgur
2 bucuk su bardagi su
3 yumurta
bir tencereye sogan ve biberlerimizi ince ince kiyalim pembelesinceye kadar kavuralim
domates konservemizi icine dökelim arzuya göre konserve yarine 3 -4 tane domateste dograyabiliriz
ve kiydigimiz pazimizida domateslerin üzerine koyduktan sonra biraz karistirip kisik ateste 10 dkika kadar kavuralim
daha sonra 2 bucuk bardak suyumuzu ekleyip kaynamaya birakalim.
kaynayinca yarim bardak bulgurumuzu ilave ettikten sonra 15 dakika kaynatalim suyunu cekince yumurtalarimizi kirip birkac dakika yumurtalarin pismesini bekleyip ocaktan alalim.
sicak sicak servis tabagina alip üzerine bol yogurt ekleyelim..
afiyet olsun umarim begenirsiniz...
pazilarimizi güzelce yikayalip ince ince kiyalim.
yarim kilo pazi
1 bas sogan
renkli biber
yarim konserve domates
yarim su bardagi bulgur
2 bucuk su bardagi su
3 yumurta
bir tencereye sogan ve biberlerimizi ince ince kiyalim pembelesinceye kadar kavuralim
domates konservemizi icine dökelim arzuya göre konserve yarine 3 -4 tane domateste dograyabiliriz
ve kiydigimiz pazimizida domateslerin üzerine koyduktan sonra biraz karistirip kisik ateste 10 dkika kadar kavuralim
daha sonra 2 bucuk bardak suyumuzu ekleyip kaynamaya birakalim.
kaynayinca yarim bardak bulgurumuzu ilave ettikten sonra 15 dakika kaynatalim suyunu cekince yumurtalarimizi kirip birkac dakika yumurtalarin pismesini bekleyip ocaktan alalim.
sicak sicak servis tabagina alip üzerine bol yogurt ekleyelim..
afiyet olsun umarim begenirsiniz...